KLAAR VOOR NACHTELIJKE AVONTUREN

Een gespierde look en sportief karakter. Klinkt als uw droomwagen? Geniet dan van de meest spectaculaire nachtelijke avonturen met de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Night Eagle.

COLORIZER GRAND CHEROKEE
NIGHT EAGLE

KERNEIGENSCHAPPEN

 • jeep-grand-cherokee-night-eagle-hemi-engine Night Eagle-logo
  Night Eagle-logo
  Jeep® Grand Cherokee met unieke esthetische accenten en gepersonaliseerd Night Eagle-logo.
 • Uconnect™ 8.4 navigatiesysteem
  Uconnect™ 8.4 navigatiesysteem
  Het 8,4” grote aanraakscherm met hoge resolutie verenigt entertainment met connectiviteit en veel andere mogelijkheden.
 • Hoogwaardige lederen bekleding
  Hoogwaardige lederen bekleding
  Zetels met Capri-leder en inzetstukken in geperforeerd suède bieden een zichtbare en tastbare luxe.
 • Glanzend zwarte accenten
  Glanzend zwarte accenten
  De nieuwe Jeep® Grand Cherokee Night Eagle onderscheidt zich door opvallende 'Gloss Black'-afwerking van het koetswerklogo, het radiatorrooster, de velgen en de onderkant van de voorbumper.

VIER DE NACHT

Een donkere, mysterieuze en charmante omgeving. Ontdek het interieur van de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Night Eagle, afgewerkt met hoogwaardige materialen en ontworpen om stijl met comfort te verenigen. Het Uconnect™ 8.4-navigatiesysteem omvat een 8,4” groot aanraakscherm en spraakbediening om in controle te blijven zonder dat u uw handen van het stuurwiel hoeft te nemen. De comfortabele zetels zijn afgewerkt in Capri-leder met inzetstukken in geperforeerd suède.

TREED IN DETAILS

 • Lederen zetels met inzetstukken in geperforeerd suède
 • Verwarmbaar stuurwiel en verwarmbare zetels
 • Interieurafwerking 'Gun Metal'
 • ParkView®-parkeercamera

EEN NACHTJE UIT

De perfecte outfit om de stad te veroveren. Bekijk de Jeep® Grand Cherokee Night Eagle van dichtbij en laat u hypnotiseren door zijn ranke, aerodynamische design in combinatie met opvallende glanzend zwarte accenten. 

'Black Gloss' accenten

jeep-grand-cherokee-night-eagle-gloss-black-accen

Opvallende 'Black Gloss'-afwerking siert de koetswerklogo's, de rand rond het radiatorrooster, de velgen en de onderkant van de voorbumper van de Grand Cherokee Night Eagle.

20” glanzend zwarte lichtmetalen velgen

jeep-grand-cherokee-night-eagle-aluminium-wheels

Maak een blijvende indruk met 20” 'Gloss Black' lichtmetalen velgen. Gestroomlijnd, capabel en klaar voor nieuwe avonturen.

Bi-xenonkoplampen

jeep-grand-cherokee-night-eagle-bixenon-headlamps

Automatische bi-xenonkoplampen, dagrijlichten en hoogwaardige mistkoplampen verlichten uw weg in nagenoeg alle omstandigheden.

VOLLEDIG CAPABEL

De Jeep® Grand Cherokee Night Eagle is even goed in het overwinnen van ongunstige weersomstandigheden als in het trekken van de aandacht. Met zijn 3.0-liter dieselmotor onder de kap en de Quadra-Trac II®-vierwielaandrijving getuigt de Night Eagle van de legendarische terreinkwaliteiten van het merk Jeep®.

Quadra-Trac II® 4x4

jeep-grand-cherokee-night-eagle-steering-wheel

Dit volautomatische systeem wordt ingeschakeld wanneer het slippende wielen detecteert en garandeert optimale tractie in alle weersomstandigheden en op alle terrein.

3.0 V6 Multijet II-dieselmotor

jeep-grand-cherokee-night-eagle-speaker-sound

De 3.0 V6-turbodieselmotor beschikt over ‘clean-diesel’-technologie om de CO2-uitstoot te verlagen. De schone en verfijnde aandrijflijn helpt brandstof te besparen en indrukwekkende prestaties neer te zetten.