JEEP® LIFE / JEEP® ACADEMY

GENIET VAN EEN DAG VOL AVONTUUR AAN DE JEEP® ACADEMY
EN ONTDEK ALLE OFF-ROAD CAPACITEITEN
VAN HET VOLLEDIGE JEEP® GAMMA

WAT IS DE « JEEP® ACADEMY »?

Met een Jeep® rijden is op zich al een privilege. Maar het wordt nog een pak spannender, wanneer u met deze wagen eens de platgetreden paden kunt verlaten, om z’n Off-Road capaciteiten te ervaren.

Daarom hebben we de Jeep® Academy opgericht, waarin we onze klanten en fans de kans bieden om de rijkwaliteiten van de nieuwste Jeep® modellen te ontdekken tijdens enkele opwindende workshops.

Hierbij haalt u werkelijk alles uit uw testrit en ontdekt u sensaties, die normaal gezien gereserveerd zijn voor de meest ervaren bestuurders. Uiteraard in alle veiligheid. Bovendien is dit ook een unieke manier om kennis te maken met onze nieuwste Jeep® modellen!

In 2016 organiseert de Jeep® Academy verschillende stages op enkele exclusieve locaties over heel België. Deze werden speciaal geselecteerd in functie van het terrein, dat niet alleen uitdagend, maar ook veilig is. Hier vindt u alle nodige informatie over:

HET DAGPROGRAMMA VAN DE JEEP® ACADEMY

briefing

• Algemene theorie door ervaren instructeurs en off-road specialisten.
• Ontdekken van de technische specificaties van de voertuigen uit het gamma.
• Omschrijving van de mogelijke moeilijkheden van het off-road rijden.

Praktijk

Tijdens de activiteiten en workshops op het terrein kunnen alle deelnemers van de Jeep® Academy hun theoretische kennis in de praktijk omzetten, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Tocht

Alle deelnemers van de Jeep® Academy maken nu een tocht in konvooi over een natuurlijk parcours, waarbij ze de nieuwste Jeep® modellen in volle actie kunnen testen.

Data & Locaties:

3 september – ARVILLE 8 oktober – GRAND-HALLEUX-VOLZET

Hoe inschrijven?

Om uw JEEP®.ACADEMY sessie te kiezen, bevestig uw inschrijving en ga door naar betaling, klik hier : INSCHRIJVINGEN
Algemene voorwaarden
Elke deelnemer zal moeten betalen. Ook al nemen zij geen deel aan de activiteiten. Elke deelnemer dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B en moet dit kunnen voorleggen op de dag van de stage. De deelnemer dient in goede gezondheid te verkeren en het rijden met een 4x4 te waarderen. Deze stage staat onder toezicht van een stagemeester en gekwalificeerde monitoren. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en het Frans. Al onze voertuigen zijn verzekerd voor gebruik door verschillende stagiairs in het kader van rijstages op circuit en op de weg. FCA Belgium behoudt zich het recht voor om een stagesessie te annuleren als het nodige aantal stagiairs niet behaald wordt. De agenda van de cursussen voor 2016 wordt als een indicatie gegeven. Wij behouden het recht om de agenda te veranderen. Registratie wordt niet gevalideerd en bevestigd alvorens de betaling werd ontvangen.

Verzekeringen
Al onze voertuigen zijn verzekerd via een specifieke Fleet verzekering die alle risico’s inherent aan het rijden op alle terreinen dekt voor de stagiairs van Jeep® Academy alsook de lichamelijke letsels die u zelf kan oplopen.

Foto’s ter illustratie en niet contractueel.