JEEP® LIFE / JEEP® ACADEMY

GENIET VAN EEN DAG VOL AVONTUUR AAN DE JEEP® ACADEMY
EN ONTDEK ALLE OFF-ROAD CAPACITEITEN
VAN HET VOLLEDIGE JEEP® GAMMA

WAT IS DE « JEEP® ACADEMY »?

Met een Jeep® rijden is op zich al een privilege. Maar het wordt nog een pak spannender, wanneer u met deze wagen eens de platgetreden paden kunt verlaten, om z’n Off-Road capaciteiten te ervaren.

Daarom hebben we de Jeep® Academy opgericht, waarin we onze klanten en fans de kans bieden om de rijkwaliteiten van de nieuwste Jeep® modellen te ontdekken tijdens enkele opwindende workshops.

Hierbij haalt u werkelijk alles uit uw testrit en ontdekt u sensaties, die normaal gezien gereserveerd zijn voor de meest ervaren bestuurders. Uiteraard in alle veiligheid. Bovendien is dit ook een unieke manier om kennis te maken met onze nieuwste Jeep® modellen!

briefing

• Algemene theorie door ervaren instructeurs en off-road specialisten.
• Ontdekken van de technische specificaties van de voertuigen uit het gamma.
• Omschrijving van de mogelijke moeilijkheden van het off-road rijden.

Praktijk

Tijdens de activiteiten en workshops op het terrein kunnen alle deelnemers van de Jeep® Academy hun theoretische kennis in de praktijk omzetten, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Tocht

Alle deelnemers van de Jeep® Academy maken nu een tocht in konvooi over een natuurlijk parcours, waarbij ze de nieuwste Jeep® modellen in volle actie kunnen testen.