JEEP® op HET MONTREUX JAZZ FESTIVAL 3 - 18 juli 2015 Muziek, plezier en vrijheid. Doe de spotlichten aan voor de 49ste editie van het Montreux Jazz Festival, en beleef een samenwerking waar succes gegarandeerd is.
Het merk Jeep® en het legendarische Montreux Jazz Festival slaan de handen in elkaar voor een prestigieus sponsorschap.
Laat je door hen meevoeren naar een van de belangrijkste muziekfestivals ter wereld.
< GA TERUG

JEEP® AT THE MJF

Een rush van adrenaline en energie, een twee weken durende ontdekkingsreis zonder vastgelegde regels, doordrongen van authenticiteit, passie en vrijheid. Dankzij hun gemeenschappelijke waarden werd Jeep® dit jaar een Global Partner van de 49ste editie van het Montreux Jazz Festival, een van de belangrijkste muziekfestivals ter wereld. Van 3 tot 18 juli zullen ongeveer 250.000 fans afzakken naar de Zwitserse stad. Op het podium: de beste artiesten van de wereld, daarnaast: de “MEEST BEKROONDE SUV LINE-UP OOIT”, met een brede waaier aan exclusieve pendelwagens voor de artiesten en internationale gasten. Tijdens het hele evenement zal een “band” van 30 Jeep®-voertuigen, waaronder de Jeep® Grand Cherokee, de Jeep® Cherokee en de Jeep® Renegade internationale artiesten begeleiden, zoals John Legend, Lenny Kravitz, Benjamin Booker, Lady Gaga & Tony Bennett, Santana, Maria Gadú, Jackson Browne, Lionel Richie en The Chemical Brothers. Veel muziek en entertainment dus, maar bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om de Jeep®-spirit te ontdekken en een testrit te boeken in een speciaal daarvoor voorzien gebied op de oevers van het meer, vlakbij het Congrescentrum 2m2c. Daar kunnen ze ook de indrukwekkende Jeep®-Stand bezoeken. En dit is slechts een voorproefje van wat de 49ste editie van het Montreux Jazz Festival voor u in petto heeft. Bent u klaar voor meer?
  • < GA TERUG
  • EVENEMENTENKALENDER De beste artiesten ter wereld treden voor u op. Ontdek (hier) de ongelooflijke line-up van het evenement. +
  • JEEP® PEOPLE Bekijk al het nieuws over de uitdagingen en ervaringen van de Jeep®-Wereld op JeepPeople.com +
JEEP®-MODELLEN OP HET MONTREUX JAZZ FESTIVAL
jeep renegade NIEUWE JEEP® CHEROKEE Geboren uit authentiek Jeep®-DNA
EEN TESTRIT AANVRAGEN Meer info
jeep cherokee NIEUWE JEEP® RENEGADE De meest capabele compacte SUV aller tijden
EEN TESTRIT AANVRAGEN Meer info
jeep grand-cherokee JEEP® GRAND CHEROKEE De meest bekroonde SUV aller tijden
EEN TESTRIT AANVRAGEN Meer info