JSET : 2015 seizoen JSet is het kenmerkende designbegrip van de loungebars-locaties, aangepast door Jeep® in modieuze en exclusieve resorts met als doel alle fans die dezelfde waarden van avontuur, authenticiteit, vrijheid en passie voor het legendarisch Amerikaans merk delen, een referentie en een ontmoetingspunt aan te bieden.

Een gelegenheid voor Jeep® om het publiek tegemoet te gaan in geprivilegieerde en fascinerende locaties, om te eten of te ontspannen met een cocktail, livemuziek en dj-sets. Anderzijds worden shuttlediensten aangeboden voor de gasten van de JSet locaties om de buitengewone eigenschappen van het Jeep® gamma voor te stellen en te ervaren tijdens momenten van ontspanning of vrije tijd.

De genodigden van de JSet events zullen meer kunnen ontdekken over de Jeep® modellen en een testrit kunnen reserveren voor klanten of 4x4 liefhebbers die hun rijvaardigheid zowel op de weg als op het terrein willen verbeteren en meer te weten willen komen over elk model in het gamma.

Na het debuut in de zomer van 2014 op de Blue Marlin op Ibiza, opende de eerste Jset in de Arabische Emiraten op 12 december in de kosmopolitische stad Dubai met een exclusief lanceringsfeest. Uitgerust met de stilistische elementen van Jeep® in zwart-wit en het hele jaar geopend, is de Blue Marlin Dubai een elegante "beach club" en een van de belangrijkste recreatieve locaties van Dubai. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor de vele Jeep-liefhebbers in dit gebied.

Vandaag omvat het internationale Jset-circuit een aantal van de meest bekende bestemmingen van de internationale jetset: van Monte Carlo tot Marrakech, van Ibiza tot Courmayeur, evenals het exclusieve skigebied van Cortina d'Ampezzo, dat deze winter deel zal uitmaken van de prestigieuze lijst van Jsets gepersonaliseerd door Jeep®, waarbij de sterke verbinding tussen het DNA van het merk Jeep en de bergen en buitensporten, het ideale decor voor het testen van 4x4-technologie, betrouwbaarheid en veiligheid benadrukt.

Sommige Jsets zijn het hele jaar geopend en anderen alleen in het zomer- en winterseizoen. Samen hebben ze, door de jaren heen, duizenden gasten verwelkomd, proefritten aangeboden en diepgaande informatie over Jeep-modellen gegeven. Een buitengewoon succes dat het merk Jeep® heeft overtuigd om door te gaan in 2015 met de opening van de Jset in Moskou.

Bekijk de foto's en kom ook naar de Jset!
FOTO GALERIJ