EEN NACHTELIJKE AVONTURIER

Stap buiten en adem de nacht in. Sommige avonturen beleef je net voor zonsopgang.
En wanneer duisternis de omgeving domineert, is de Jeep® Wrangler Night Eagle, met zijn opvallende stijl en alles overwinnende capaciteiten de ideale auto om de meest opwindende en krachtige momenten te beleven wanneer de dag eindigt.

 • Night Eagle
 • Night Eagle Unlimited
KLEUREN WRANGLER
NIGHT EAGLE

KERNEIGENSCHAPPEN NIGHT EAGLE

 • jeep-wrangler-night-eagle-hemi-engine Zwarte accenten op het radiatorrooster
  Zwarte accenten op het radiatorrooster
  De Jeep® Wrangler Night Eagle kreeg een radiatorrooster in koetswerkkleur met halfglanzende zwarte sleuven, koplampranden en een Jeep®-logo.
 • jeep-wrangler-night-eagle-dedicated-hood-decal Specifieke motorkapsticker
  Specifieke motorkapsticker
  Specifieke stickers op de motorkap en op de flanken achteraan onderstrepen het fantastische en stijlvolle profiel van de Wrangler Night Eagle.
 • jeep-wrangler-night-eaglediesel-gray-and-piano-black-interior-details Interieurdetails in Diesel Gray en Piano Black
  Interieurdetails in Diesel Gray en Piano Black
  Contrasterende stiknaden in Diesel Gray geven de middenconsole en de armsteunen in de deuren een voorname toets terwijl de handgrepen in de voor- en achterdeuren en de ringen rond de verluchtingsroosters pianozwart werden gelakt voor extra contrast.
 • jeep-wrangler-night-eagle-18-inch-mid-gloss-black 18” halfglanzende zwarte velgen
  18” halfglanzende zwarte velgen
  18” lichtmetalen velgen met vijf spaken en een halfglanzende zwarte textuurafwerking voor een authentieke en opvallende look.

LEGENDARISCHE INBORST

U staat aan het begin van de meest legendarische reis ooit. Ontdek het interieur van de Jeep® Wrangler Night Eagle en Jeep® Wrangler Unlimited Night Eagle. Streel de zijsteunen van de zetels in zwart McKinley-leder met sportieve inzetstukken, het lederomrande stuur met grijze contrasterende stiknaden en de pianozwarte sierranden. Geniet van de reis met het eigentijdse navigatiesysteem en het hoogwaardige Alpine®-audiosysteem met negen luidsprekers. 

EPISCH TOT IN DE DETAILS

 • Pianozwarte accenten
 • Hoogwaardig Alpine®-audiosysteem met negen luidsprekers
 • Radio-navigatiesysteem met cd/dvd/mp3-speler, aux- en USB-aansluiting en 6,5”-kleurenscherm
 • Weerbestendige matten in rubber

EXTREEM EXTERIEUR

De Jeep® Wrangler Night Eagle hult zich in duisternis met halfglanzende zwarte sleuven in het radiatorrooster, een Jeep®-logo en een dubbele kap in koetswerkkleur. De specifieke stickers, die naadloos aansluiten bij de koetswerkkleur, en de 18” lichtmetalen velgen met vijf spaken helpen het gespierde en sportieve karakter van de Jeep® Wrangler Night Eagle te onderstrepen.  

TERREINBEEST

Met de capaciteiten van de Jeep® Wrangler Night Eagle loert het avontuur om elke hoek. Ervaar het echte Jeep®-DNA met een uitrusting die elk terrein overwint, zoals hoogwaardige rock rails en het Jeep® Command-Trac® 4x4-systeem.

ONOVERTROFFEN VERMOGEN

jeep-wrangler-night-eagle-engine

Opteer voor de 2.8 Common-Rail dieselmotor met 200 pk of de 3.6 V6 Pentastar™ met 284 pk. Beide krachtbronnen zijn gekoppeld aan een vijftrapsautomaat.

HOOGWAARDIGE ROCK RAILS VOOR HET TERREIN

jeep-wrangler-night-eagle-rails

Hoogwaardige rock rails voor het terrein beschermen de drempels en de onderkant tegen schade. Ze zijn bestand tegen buigen en vervormen terwijl ze over rotsen en keien schuiven.

COMMAND-TRAC® 4X4-SYSTEEM

jeep-wrangler-night-eagle-command-track-system

Het Command-Trac® 4x4-systeem kan tijdens het rijden worden ingeschakeld voor een maximale tractie op natte ondergrond, bij extreme weersomstandigheden of op het terrein.