JEEP® WRANGLER
Dit legendarische icoon staat al sinds meer dan 70 jaar symbool voor vrijheid. U krijgt de kans om de wereld te beleven en te ontdekken vanuit een uniek perspectief. Stap in en laat u verrassen door de Jeep® Wrangler.
KIES EEN ACTIE
BROCHURE
TESTRIT
OFFERTE
BEPERKTE EDITIE
WRANGLER NIGHT EAGLE
WRANGLER RUBICON RECON
Wrangler Mopar One
TECHNOLOGIE
TERUG
Audiosysteem Om te komen tot een heel precieze reproductie van het geluid werd er lang nagedacht over het design en de plaatsing van de luidsprekers en andere elementen van het audiosysteem van de Wrangler. De Sport-uitvoering is uitgerust met een cd/dvd/mp3-lezer met AUX-ingang en 6 luidsprekers. De twee luidsprekers voor de hoge tonen (tweeter) zitten in het bovenste deel van het dashboard voor de passagiers vooraan voor een heel zuiver signaal. In de deuren zitten nog twee luidsprekers en de 2 overblijvende zijn geïntegreerd in de Sport Bar.

In de Sahara-uitvoering: uConnect GPS-multimediasysteem met navigatie, interne harde schijf van 30 GB, 6,5” touchscreen, cd/dvd/mp3-lezer met AUX-ingang en 6 cd-wisselaar op het dashboard. Handsfree uConnect Phone-telefoonkit met stemactivatie en USB-poort voor de aansluiting van externe audiobronnen. Het bijzondere audiosysteem wordt vervolledigd met het Audio Premium Alpine®-systeem met 6 luidsprekers en een subwoofer (in het laadcompartiment) voor een totaalvermogen van 368 W. De Rubicon-uitvoering combineert de cd/dvd/mp3-lezer met AUX-ingang en het Audio Premium Alpine®-systeem met 6 luidsprekers en een subwoofer (in het laadcompartiment) voor een totaalvermogen van 368 W.
GELUID Het premium Alpine audiosysteem met negen luidsprekers produceert een bijzonder realistisch geluid dankzij z’n 552 W versterker, twee tweeters, een 8x12 inch subwoofer, vier 6,5 inch luidsprekers en twee 3,5 inch luidsprekers in de overhead soundbar. Alpine staat dan ook bekend om z’n superieure geluidskwaliteit. Welkom in een wereld van hoogtechnologisch geluid (standaard op de Sahara en Rubicon).

uConnect®-navigatiesysteem uConnect® GPS is een gesofisticeerd systeem met satellietnavigatie met kaarten in 2D of 3D, een groot kleurentouchscreen en een uitgebreid audiosysteem: AM/FM-radio, cd-, dvd-, mp3-lezer, harde schijf van 30 GB, USB-poort en AUX-ingang. Het 6,5” touchscreen in het midden van het dashboard heeft een TFT-scherm (Thin Film Transistor) wat een uitstekende zichtbaarheid voor de passagiers oplevert. De optische lezer is geschikt voor de meest voorkomende formaten: cd, cd-r, cd-rw, dvd-r, dvd+r, dvd-rw, dvd+rw, met daarop bestanden in verschillende formaten zoals mp3, wma, jpeg, cd audio, dvd audio, dvd video. Dankzij MyGIG™ NAV kan u op de harde schijf voor meer dan 100 uur muziek opslaan. Eenmaal opgeslagen kan u de verschillende tracks onderverdelen in albums met de functies van de interne jukebox.

De software bevat ook Gracenote™, een programma dat afgespeelde tracks automatisch herkent en er de uitvoerder, titel, het genre en het jaar aan toekent door te putten uit informatie in een databank met meer dan 4 miljoen albums.

Het navigatiesysteem biedt een brede waaier aan functies die van elke reis een aangename ervaring maken. Op de kaart worden alle Europese wegen en de straatnamen weergegeven en vindt u de belangrijkste ‘points of interest’. Een andere interessante functie is dat u op voorhand tot wel 12 routes met verschillende bestemmingen (maximaal 9) kan uitstippelen. En wanneer de zone waarin u zich bevindt niet op de kaart wordt weergegeven, kan u een eigen databank aanmaken door de verplaatsingen van het voertuig te registreren en een naam aan het afgelegde parcours te geven. Zo bevat uw systeem nog meer informatie. Met de geïntegreerde TMC-functie (Traffic Message Channel) kan de navigator de berekende route daarnaast in realtime automatisch herberekenen in functie van de verkeersinformatie.

uConnect® systeem Rijden wordt eenvoudiger met UConnect™. Dankzij dit systeem kunt u uw ogen voortdurend op de weg houden, en uw handen op het stuur. Gebruik uw stem om radiostations te kiezen en om te bellen. Een telefoontje terwijl u aan het rijden bent wordt makkelijker en verantwoordelijker dan ooit. UConnect™ Phone is een geïntegreerd communicatiesysteem met stemherkenning, dat u toelaat om handsfree te bellen via uw met Bluetooth® compatibele telefoon.

Met het UConnect™-systeem hebt u op verschillende manieren toegang tot muziek: via CD/DVD/MP3, de USB-poort, AUX-ingang, opslag op de harde schijf, Voice Command en Bluetooth® streaming audio.

UConnect™ zorgt ook voor een verbeterde GPS-navigatie en de invoer van de bestemmingen via Voice Command. Voortaan vindt u restaurants, luchthavens, musea en winkels, én krijgt u uw reisweg door dit gewoon te vragen.


NAAR BOVEN