DE NIEUWE WRANGLER 4XE 80TH ANNIVERSARY

BLACK FIRECRACKER RED BRIGHT WHITE GRANITE CRYSTAL SARGE GREEN HYDRO BLUE SNAZZBERRY GECKO

DE NIEUWE WRANGLER 4XE 80TH ANNIVERSARY

De nieuwe Jeep® Wrangler viert de 80e verjaardag van het merk met een speciale 80th Anniversary edition. Deze nieuwe versie biedt standaard granietkristalafwerking op het koetswerk, een hard dak in koetswerkkleur, de beste veiligheidssystemen van het hele assortiment en een lederen interieur. En uiteraard het 80th Anniversary-logo op de zijkant van de wagen, de zetels en het dashboard om het exclusieve karakter van deze speciale editie te benadrukken.MORE INFO

De nieuwe Jeep® Wrangler viert de 80e verjaardag van het merk met een speciale 80th Anniversary edition. Deze nieuwe versie biedt standaard granietkristalafwerking op het koetswerk, een hard dak in koetswerkkleur, de beste veiligheidssystemen van het hele assortiment en een lederen interieur. En uiteraard het 80th Anniversary-logo op de zijkant van de wagen, de zetels en het dashboard om het exclusieve karakter van deze speciale editie te benadrukken.VANAF €71.750

PROBEER HEM IN DE VERBRANDINGSMOTOR-VERSIE

De nieuwe Jeep® Wrangler 80th Anniversary is ook beschikbaar in een versie met een verbrandingsmotor.

ONTDEK MEER
80th_badge

GALERIJ

80th_badg

EEN UNIEKE STIJL

Het perfect afgewerkte interieur van de nieuwe Wrangler 4xe 80th Anniversary benadrukt de stijl en het karakter van dit model. De stoelen en het dashboard zijn bekleed met zwart leder met zichtbare naden, de Berber-matten benadrukken de zin voor elk detail en de 80th Anniversary-badge op de stoelen en het dashboard benadrukt het exclusieve karakter van deze uitvoering.

Interior Jeep Compass 80th
UN PROFILO LEGGENDARIO

A LEGENDARISCH PROFIEL

De nieuwe Wrangler 4xe 80th Anniversary werd geboren om 80 jaar merkgeschiedenis te vieren. Hij zet dan ook de legendarische kenmerken van Jeep® in de verf, zoals het iconische 7-sleuvenradiatorrooster en de ronde vorm van de koplampen. Het 80th Anniversary-logo op de spatborden, de nieuwe lijnen van de wielen met tweekleurige afwerking, de donkergrijze accenten en de harde kap van het reservewiel onderstrepen het unieke profiel van deze SUV, die elk avontuur trotseert.

80th_badge

JEEP®, EEN LEGENDE GEBOREN IN 1941

In 1941 werd het Amerikaanse leger uitgerust met een robuust voertuig met vierwielaandrijving dat elk terrein en elke valkuil aankon. Het was algemeen bekend als GPV (General Purpose Vehicle), maar de eerste twee letters bleken voldoende om het te identificeren: Jeep. Zo werd een legende geboren. In de loop van de jaren evoluereerde de Jeep® tot geavanceerde modellen die bekend staan ​​om hun ongeëvenaarde prestaties en hun sterke drang naar avontuur.

DE EVOLUTIE VAN HET ICOON

Elk icoon moet kunnen evolueren. De Jeep® Wrangler 4xe 80th Anniversary staat voor de uitdaging van de elektrificatie en valt op met wat hem beroemd heeft gemaakt: krachtig, iconisch design en een sterk gevoel voor avontuur.

1987

HET ONTSTAAN VAN DE WRANGLER

Ontdek meer

1997

EEN WRANGLER VOOR ELKE DAG

Ontdek meer

2007

WRANGLER CREËERT EXTRA RUIMTE

Ontdek meer

2017

WRANGLER, EEN MODERN ICOON

Ontdek meer

2021

WRANGLER BETREEDT HET HYBRIDETIJDPERK

Ontdek meer

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT