ZETELKEUZE

Het interieur van de nieuwe Jeep® Cherokee laat zich inspireren door enkele van de meest iconische landschappen en verafgelegen bestemmingen om u fabelachtige interieurs aan te bieden die doordacht zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en geraffineerde details.

 • LONGITUDE
  • STOFFEN KUIPZETEL MET SIERACCENTEN
  • KUIPZETEL IN HOOGWAARDIG LEDER
 • LIMITED
  • KUIPZETEL IN HOOGWAARDIG LEDER
 • OVERLAND
  • KUIPZETEL IN HOOGWAARDIG LEDER
Black
Black

De zwarte kuipzetels met sieraccenten zijn standaard op de Cherokee Longitude voor een maximaal comfort in elk weertype.

Black en Light Frost Beige
Black en Light Frost Beige

De stoffen kuipzetels in de kleuren black en light frost beige met sieraccenten zijn standaard op de Cherokee Longitude voor een maximaal comfort in elk weertype.

BLACK
BLACK

Hoogwaardige zwarte lederen kuipzetels zijn standaard op de Cherokee Longitude. Beide voorzetels zijn verwarmbaar voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun. (Leverbaar met pack)

BLACK
BLACK

Kuipzetels in hoogwaardig zwart nappaleder zijn standaard op de Cherokee Limited. Beide voorzetels zijn verwarmbaar voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun.

Black en Ski Grey
Black en Ski Grey

Kuipzetels in hoogwaardig leder in de kleuren black en ski grey zijn standaard op de Cherokee Limited. Beide voorzetels zijn verwarmbaar voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun.

BLACK
BLACK

Kuipzetels in hoogwaardig zwart leder zijn standaard op de Cherokee Overland. Beide voorzetels zijn verwarmd en geventileerd voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun.

Black en Ski Grey
Black en Ski Grey

Kuipzetels in hoogwaardig leder in de kleuren black en ski grey zijn standaard op de Cherokee Overland. Beide voorzetels zijn verwarmd en geventileerd voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun.

BLACK/TAN
BLACK/TAN

Kuipzetels in hoogwaardig leder in de kleuren black en tan zijn standaard op de Cherokee Overland. Beide voorzetels zijn verwarmd en geventileerd voor een maximaal comfort in elk weertype. De voorzetels zijn ook in acht richtingen elektrisch verstelbaar en beschikken over een viervoudig verstelbare lendensteun.

OVERLAND-INTERIEUR

Geniet van een hoogwaardig, elegant en comfortabel interieur met de nieuwe Jeep® Cherokee Overland. De geventileerde en verwarmbare voorzetels in nappaleder voelen zacht en luxueus aan, terwijl het stuur in de hoogglanzende houtafwerking Zebrano en de nieuwe 19” gepolijste lichtmetalen velgen bijdragen tot de smaakvolle stijl.

FUNCTIONELERE OPBERGRUIMTE

Het interieur van de nieuwe Jeep® Cherokee werd ontworpen om aan te sluiten bij uw levensstijl op rustige en drukke momenten. Geniet van de veelzijdige en configureerbare zetels, de slimme opberghoekjes, de comfortvoorzieningen die u het leven makkelijk maken en nog veel meer.

WEERSBESTENDIGE VOORZIENINGEN

Laat uw avonturen niet dwarsbomen door een beetje koude. De nieuwe Jeep® Cherokee is uitgerust met tal van optionele weersbestendige voorzieningen die u helpen om van elk seizoen te genieten.

JEEP® CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler