TRAIL RATED®

De Jeep® Cherokee Trailhawk® draagt met trots zijn Trail Rated®-label. Dat label geeft aan dat de wagen is ontwikkeld om uitstekend te presteren in de meest uiteenlopende en moeilijkste terreinomstandigheden, geïdentificeerd door vijf prestatiecategorieën: tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, overschrijdingshoeken en waadcapaciteiten.

BEKIJK HOE DE CHEROKEE ZIJN ‘TRAIL RATED®’-LABEL HEEFT VERDIEND
image

DRIE BESCHIKBARE 4X4-SYSTEMEN VOOR ELKE GELEGENHEID

TRACTIECONTROLE SELEC-TERRAIN®

Selec-Terrain® coördineert en optimaliseert op elektronische wijze tot twaalf systemen, waaronder de sturingseenheid voor de aandrijving, de elektronische remcontrole, de elektronische stabiliteitsregeling (ESC), de transmissiesturing en de motorsturing. Zo verbetert het de voertuigcontrole op elk terrein. Het Selec-Terrain®-tractiecontrolesysteem omvat de modi Auto, Sneeuw, Sport en Zand/Modder voor topprestaties in alle weersomstandigheden. De Trailhawk®-versie voegt er nog de Rotsmodus aan toe om de terreincapaciteiten te maximaliseren.

SELEC-SPEED-STURING

Selec-Speed® Control helpt bestuurders bij het beklimmen van steile hellingen. Het omvat zowel een afdaalhulp (Hill Descent Control) als een vertrekhulp (Hill Start Assist) voor hellingen. Selec-Speed® Control is enkel verkrijgbaar op de Jeep® Cherokee Trailhawk®.

MOTOREN

image
image
image

2.0 L MJD TURBODIESELMOTOR 140 pk

De efficiënte 2.0-turbodieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak en Active Drive I is bij de Jeep® Cherokee uitgerust met de MultiJet-technologie van de tweede generatie, telt vier kleppen per cilinder en heeft een riemaangedreven dubbele bovenliggende nokkenas. Uitgerust met een common-rail injectie onder een druk van 1.600 bar, elektromagnetische brandstofinjectoren en een turbo met variabele geometrie (VGT). De 2.0-turbodieselmotor genereert een maximumvermogen van 140 pk bij 3.750 t/min en een koppel van 350 Nm bij 1.500 t/min.

VERMOGEN
140 pk
KOPPEL
350

2,2-LITER MULTIJET II TURBODIESELMOTOR

De 2.2-dieselmotor produceert 200 pk bij 3.500 t/min en levert een koppel van 440 Nm bij 2.500 t/min. Die cijfers maken hem tot een van de krachtigste viercilinder-turbodiesels op de markt. De versie van 200 pk is verkrijgbaar met Jeep® Active Drive I en Jeep® Active Drive II. Daarnaast is ook een versie met een beperkter vermogen van 185 pk, volledig met 4x4 Jeep® Active Drive I, verkrijgbaar. Zowel de versie van 185 pk als die van 200 pk is uitgerust met een negentrapsautomaat en een start-stopsysteem. Het verbruik en de emissies van de 2,2-liter turbodieselmotor bedragen in de gecombineerde normcyclus respectievelijk 5,7 l/100 km en 149 g/km.

VERMOGEN
272 pk
KOPPEL
440

3.2-LITER V6 PENTASTAR™-BENZINEMOTOR 272 pk

De 3.2 V6 Pentastar-motor is de eerste afgeleide van de befaamde 3,6 liter grote V6 Pentastar. Hij gebruikt de innovaties die zijn voorganger met grotere cilinderinhoud heel wat lof opleverden omwille van zijn efficiëntie, vermogen en raffinement. Hij draagt bij tot een geraffineerde rijervaring met lagere NVH-waarden (lawaai, trillingen en hardheid), een uitmuntende balans tussen het hogere specifieke vermogen (85 pk per liter) en het 30 procent lagere verbruik in vergelijking met de vorige V6.

VERMOGEN
272 pk

2.0-L MJD TURBODIESELMOTOR 140 pk

De efficiënte 2.0-turbodieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak is bij de Jeep® Cherokee uitgerust met de MultiJet-technologie van de tweede generatie, telt vier kleppen per cilinder en heeft een riemaangedreven dubbele bovenliggende nokkenas. Uitgerust met een common-rail injectie onder een druk van 1.600 bar, elektromagnetische brandstofinjectoren en een turbo met variabele geometrie (VGT). De 2.0-turbodieselmotor genereert een maximumvermogen van 140 pk bij 3.750 t/min en een koppel van 350 Nm bij 1.500 t/min.

VERMOGEN
140 pk
KOPPEL
350

TOONAANGEVENDE SLEEPCAPACITEITEN

De capabele Jeep® Cherokee kan tot 2.495 kilogram slepen, zodat u al uw uitrusting mee kunt nemen. Met het standaard gemonteerde ‘Trailer Sway Damping’-systeem bent u klaar voor elke sleepopdracht. Als uw Cherokee is uitgerust met het optionele Jeep Active Drive II-systeem of het optionele Active Drive Lock, kunt u de optionele Flat-Tow-sleepkit toevoegen om uw wagen te laten slepen door een kampeerwagen

engine icon
2.0-LITER MULTIJET II TURBODIESELMOTOR

vehicle icon
1800
engine icon
2,2-LITER MULTIJET II TURBODIESELMOTOR

vehicle icon
2495
engine icon
3.2-LITER V6 PENTASTAR™-BENZINEMOTOR

vehicle icon
2200

JEEP®CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler