HOOGWAARDIGE LED-DAGRIJVERLICHTING

Verlicht de nacht in stijl. De standaard hoogwaardige LED-koplampen en -mistlampen verlichten de weg beter voor extra veiligheid en vertrouwen. De bredere, typerende dagrijverlichting krijgt een krachtig nieuw design in de vorm van de vleugel van een valk.

NIEUW DESIGN VOOR DE ACHTERKANT

Prachtig om te zien, zowel vooraan als achteraan. Het achterprofiel van de Cherokee ondergaat een treffende restyling met een krachtig nieuw design dat de lijnen harmonischer laat doorlopen naar de achterkant. De nieuwe achterlichten krijgen een rode LED-signatuur die om de gescheiden remlichten en richtingaanwijzers loopt. De nummerplaat werd verplaatst naar het midden van de achterklep voor een meer gestroomlijnde look. Een nieuwe elektrisch te openen en te sluiten achterklep kan worden bediend met de voet, wat het in- en uitladen van alles van boodschappen tot sportuitrusting weer net dat ietsje makkelijker maakt. De nieuwe en hertekende achterklep, die werd uitgevoerd in een licht composietmateriaal, omvat een geïntegreerde lichtstrip met een hoger gepositioneerde handgreep die het gebruiksgemak verhoogt.

TYPERENDE Jeep®-STYLING

De look van de Cherokee mag dan een update gekregen hebben, de kenmerkende Jeep®-stylingelementen zijn gebleven. Van de trapeziumvormige wielkasten tot de typerende grille met zeven sleuven sluit de nieuwe Jeep® Cherokee aan bij het rijke verleden en de kenmerkende stijl van Jeep®.

Cherokee

VELGEN

De Cherokee biedt zowel voor de stadsjungle als het terrein een gamma stijlvolle en robuuste velgen en banden om van elk avontuur een onvergetelijke ervaring te maken.

JEEP® CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 10,0 – 6,7; CO2-uitstoot (g/km): 242 - 177. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.