EEN WERELDWIJD GEKEND ICOON

De Jeep® Cherokee is meer revolutionair dan evolutionair: hij verlegt grenzen en verkent terreinen die tot voor kort onbekend waren. Het koetswerkdesign werd getekend met het oog op een optimale stroomlijn.

Cherokee

DYNAMISCHE KWALITEIT EN STIJL

De Jeep® Cherokee combineert vakmanschap van topniveau met een gebeiteld en aerodynamisch koetswerk. Grotere achterlichten met led-verlichting, een grotere achterspoiler om de stroomlijn te bevorderen en een gewelfde achterklep voor meer dynamisme. De dubbele verchroomde uitlaat geeft een extra klassevolle toets. De Jeep® Cherokee biedt de veelzijdigheid en flexibiliteit om uw actieve levensstijl te ondersteunen. De twee delen van de achterbank (60/40) schuiven tot 15 cm naar voren en achteren voor meer comfort. Ze laten zich ook neerklappen.

VELGEN EN BANDEN

De Jeep® Cherokee werd in het leven geroepen om grenzen te verleggen en streken te verkennen die nog niet zo lang geleden onbekend terrein waren. De unieke combinaties van velgen en banden werden uitgewerkt om u te onderscheiden van de massa en een originele look te verzekeren.

SPECIFIEKE LED-DAGRIJLICHTEN

De Jeep® Cherokee is uitgerust met geavanceerde lichttechnologie. De led-dagrijlichten lopen door op de flanken voor een vloeiende, dynamische look. Daaronder verlichten bi-xenonkoplampen de nacht met een beetje hulp van de optionele mistkoplampen wanneer nodig.

JEEP®CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler