ENTERTAIMENT NAAR WENS

Beluister uw favoriete muziek. Alles wat u nodig hebt om op uw bestemming te geraken wordt met een rijke klank afgespeeld vanaf uw diverse bronnen. De nieuwe Jeep® Cherokee beschikt over een hoogwaardig soundsysteem met 9 luidsprekers, een 8”-subwoofer en een vermogen van 506 watt, dat samen met Alpine® werd ontwikkeld (optionele uitrusting).

BEDIENINGSELEMENTEN

De nieuwe Jeep® Cherokee beschikt over toonaangevende technologie, die u in staat stelt om alles op een eenvoudige en intuïtieve manier te controleren. Van FM naar DAB gaan of een andere radiozender kiezen, het volume regelen of een nieuwe track kiezen, een contactpersoon selecteren om te bellen: het kan allemaal zonder uw handen van het stuur te nemen. Het kan met de toetsen en tuimelschakelaars op het stuur. Als u het een keer hebt geprobeerd, wilt u nooit meer zonder.

UCONNECT

Benut alle mogelijkheden die connectiviteit kunnen brengen. De optionele Uconnect-systemen van de nieuwste generatie geven u gebruiksvriendelijke en veilige technologieën zodat u steeds verbonden blijft met de belangrijkste dingen in uw leven. De mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken, route-informatie te raadplegen en uw terreinavonturen bij te houden, ligt binnen handbereik.

UCONNECT™ LIVE

UW WERELD BINNEN HANDBEREIK.

INBEGREPEN VOORZIENINGEN

Twitter

Blijf verbonden, check uw account, en krijg onderweg live updates.

TuneIn

Stream uw favoriete muziek van meer dan 100.000 online radiozenders en bewaar snelkoppelingen op het tabblad ‘Favourites’

Deezer

Druk op 'Play' en geef elke rit uw persoonlijke soundtrack. Volg de suggesties en vind de muziek waar u van houdt.

Reuters

Word het centrum van de wereld met zakelijke en financiële informatie, en internationaal nieuws terwijl het gebeurt.

UCONNECT™ LIVE. Uw wereld binnen handbereik.

OMVAT

HD TRAFFIC

Bespaar dagelijks tijd door files te vermijden, dankzij de realtime gegevens van 80 miljoen smartphonegebruikers.

TomTom Places

Vind eenvoudig een bestemming in het gebied waar u zich bevindt. Zoek in uw eigen taal op categorie, bedrijfsnaam of trefwoord.

Snelheidscontroles

Ontvang waarschuwingen voor snelheidscamera’s. Verhoog de veiligheid en vermijd snelheidsboetes.

Weer

Laat het weer uw plannen niet dwarsbomen. U kunt uw route wijzigen op basis van realtime informatie over het weer.

JEEP® CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 10,0 – 6,7; CO2-uitstoot (g/km): 242 - 177. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.