KRACHTIG BESCHERMEND

Het ultrasterk staal creëert een robuuste koetswerkstructuur, die de crashbescherming maximaliseert en de dynamiek en het gewicht optimaliseert. De passagiers worden extra beschermd dankzij acht geavanceerde airbags (standaard), waaronder zijdelingse gordijnairbags over de hele lengte van het interieur en knieairbags voor de bestuurder en passagier vooraan.

DRAG

SYSTEMEN OM ONGEVALLEN TE VERMIJDEN

De Jeep® Cherokee wordt standaard uitgerust met uiteenlopende systemen voor de actieve veiligheid. Ze werden ontwikkeld om u te helpen de ogen op de weg gericht te houden.

PARKEREN ZONDER MOEITE

Parkeerplaatsen in- en uitrijden kan een hele klus zijn. De Nieuwe Cherokee is beschikbaar met drie systemen die u veiliger en met extra vertrouwen laten parkeren.

GEBRUIKSGEMAK

De Jeep® Cherokee wordt uitgerust met een aantal betrouwbare systemen die ontwikkeld werden om veiliger en met extra vertrouwen te rijden.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET STOP&GO

Dit optionele systeem past automatisch de snelheid aan door het gas te regelen en beperkt te remmen, om een vooraf ingestelde afstand te handhaven wanneer het systeem trager verkeer detecteert. Zo bewaart u dus steeds een veilige afstand ten opzichte van uw voorligger. In bepaalde omstandigheden brengt het de wagen volledig tot stilstand zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen.

JEEP® CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 10,0 – 6,7; CO2-uitstoot (g/km): 242 - 177. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.