TRAILHAWK®

De Jeep® Compass Trailhawk® zet Jeeps® legendarische traditie van terreindominantie voort. Met zijn onklopbare 4x4-capaciteiten is de Jeep Trailhawk® een moeiteloze combinatie van innovatieve efficiëntie en offroad prestaties en comfort.

display media

4x4-CAPACITEITEN

De Jeep® Compass biedt twee innovatieve aandrijflijnen voor de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse. Jeep® Active Drive en Jeep® Active Drive Low schakelen automatisch en naadloos tussen 4x2 en 4x4 voor een optimale tractie en koppelbeheer op gelijk welk moment.

BESTE HOEKEN IN ZIJN KLASSE

De Jeep Compass Trailhawk® biedt de beste bodemvrijheid (21,6 centimeter) en beste oprijhoeken (30,0 graden), overschrijdingshoeken (24,4 graden) en afrijhoeken (33,6 graden) in zijn klasse.

MOTOREN

Voor de Jeep® Compass zijn in totaal vier motoren beschikbaar: twee diesels en twee benzinemotoren. De Jeep® Compass biedt ook de keuze tussen twee versnellingsbakken: een negentrapsautomaat – een primeur in dit segment – voor de 4x4-modellen en een manuele zesversnellingsbak voor zowel de 4x2- als 4x4-modellen.

image
image
image

1.4 TURBO-MULTIAIR II I4 PETROL ENGINE

Deze krachtige, brandstofefficiënte motor benut ten volle onze geavanceerde MultiAir®-technologie. Het systeem varieert de hoeveelheid lucht waarmee de motor wordt gevoed, met voortreffelijke prestaties en een hoge trekkracht als resultaat. De motor met vierwielaandrijving wordt standaard gecombineerd met de in deze klasse exclusieve automatische negenversnellingsbak, en heeft een maximumvermogen van 170 pk.

VERMOGEN
icon1 170 pk
KOPPEL
icon2 250

2.0 TURBO MULTIJET II DIESEL ENGINE

De efficiënte 2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor van de nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met MultiJet-technologie van de tweede generatie, telt vier kleppen per cilinder en heeft een riemaangedreven dubbele bovenliggende nokkenas. De 2,0-liter turbodieselmotor ontwikkelt een maximumvermogen van 140 pk en is verkrijgbaar in combinatie met de manuele zesversnellingsbak of de automatische negenversnellingsbak.

VERMOGEN
/content/dam/jeep/crossmarket/model/Compass/capability/engine/horse.png 140 pk
KOPPEL
350

2.0 TURBO MULTIJET II DIESEL ENGINE

De efficiënte 2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor van de nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met MultiJet-technologie van de tweede generatie, telt vier kleppen per cilinder en heeft een riemaangedreven dubbele bovenliggende nokkenas. De 2,0-liter turbodiesel ontwikkelt een maximumvermogen van 170 pk en wordt gekoppeld aan de automatische negenversnellingsbak.

VERMOGEN
170 pk
KOPPEL
380

1.4 TURBO-MULTIAIR II I4-BENZINEMOTOR

Deze krachtige, brandstofefficiënte motor benut ten volle onze geavanceerde MultiAir®-technologie. Het systeem varieert de hoeveelheid lucht waarmee de motor wordt gevoed, met voortreffelijke prestaties en een hoge trekkracht als resultaat. De motor met voorwielaandrijving wordt standaard gecombineerd met een manuele zesversnellingsbak, en heeft een maximumvermogen van 140 pk.

VERMOGEN
icon1 140 pk
KOPPEL
icon2 230

1.6 TURBO-MULTIJET II-DIESELMOTOR

De 1.6 Turbo MultiJet II-dieselmotor is verkrijgbaar in combinatie met een manuele zesversnellingsbak en voorwielaandrijving, en heeft een maximumvermogen van 120 pk.

VERMOGEN
icon1 120 pk
KOPPEL
icon2 320

TREKVERMOGEN

Als er een aanhangwagen moet worden gesleept, staat de Jeep® Compass op de eerste rij. De 2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor biedt een trekvermogen tot maximaal 1.900 kg. Handig voor het trekken van alles van een vouwcaravan tot aanhangwagens voor kleine boten, motorfietsen en sneeuwscooters.

engine icon
2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor met manuele zesversnellingsbak

140 pk

vehicle icon
1900
engine icon
2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor met automatische negenversnellingsbak

170 pk

vehicle icon
1500
engine icon
1.6 Turbo MultiJet II-dieselmotor met manuele zesversnellingsbak

120 pk

vehicle icon
1000
engine icon
1.4 Turbo-MultiAir II I4-benzinemotor met manuele zesversnellingsbak

140 pk

vehicle icon
1000
engine icon
1.4 Turbo-MultiAir II I4-benzinemotor met automatische negenversnellingsbak

170 pk

vehicle icon
1000

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler