DUBBELE KOPPELING MET 6 SNELHEDEN EN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De Jeep® Compass is uitgerust met een nieuwe automatische DDCT transmissie met 6 versnellingen die de rijervaring en voertuigprestaties aanzienlijk verbetert. De versnellingsbak biedt ook verschillende mogelijkheden bij het schakelen en past zich aan specifieke wegomstandigheden aan. Het nieuwe systeem biedt meer reactievermogen, snellere acceleratie en verhoogde veiligheid. Geniet van soepeler rijden in de stad en op het platteland.

KEUZE AAN MOTORISATIES

De nieuwe Jeep® Compass is beschikbaar met drie volledig aluminium motoren, een diesel en twee turbo benzine versies. Alle aandrijflijnen hebben een voorwielaandrijving die efficiëntie en goede prestaties biedt bij het dagelijks rijden en bij langere ritten, onder alle omstandigheden. De 150 pk 4-cilinder 1.3 turbobenzinemotor heeft een automatische transmissie met dubbele koppeling. De 130 pk benzinemotor en de 120 pk 1.5 Multijet II dieselmotor hebben een handgeschakelde zesversnellingsbak. Geniet van een rustige, comfortabele rit terwijl u weet dat de motor snel een niveau hoger kan schakelen.

image

1,3 T4 GSE BENZINE 130/150 PK, HANDMATIGE OF AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De nieuwe motor is een viercilinder turbobenzinemotor met rechtstreekse injectie. De nieuwe motor levert een koppel van 270 Nm en voldoet aan de laatste Euro 6D-normen dankzij de roetfilter voor een zeer efficiënte benzinemotor die het reactievermogen bij lage toerentallen verbetert. In combinatie met de 6-traps automaat met dubbele koppeling levert de motor tot 150 pk. In combinatie met een handgeschakelde zesversnelingsbak wordt dat 130 pk.

VERMOGEN
icon1 140 pk
KOPPEL
icon2 230

1,6 DIESEL 120 PK HANDMATIGE TRANSMISSIE

De zeer efficiënte 1.6 MultiJet II dieselmotor is perfect geschikt voor elk terrein. Samen met een zeer responsieve handgeschakelde zesversnellingsbak produceert de motor tot 120 pk en voldoet hij aan de strengste Euro 6D-emissienormen.

VERMOGEN
icon1 120 pk
KOPPEL
icon2 320
Consumo di carburante ciclo misto (l/100 km): 7,9 – 4,6; emissioni CO2 (g/km): 184 – 122 con valori omologati determinati in base al ciclo NEDC di cui al Regolamento (UE) 2019/1840, aggiornati alla data del 31 maggio 2020; valori più aggiornati saranno disponibili presso la concessionaria ufficiale Jeep selezionata. I valori sono indicati a fini comparativi e potrebbero non riflettere i valori effettivi.


Topprestaties, optimale aandrijving

De Jeep® Compass staat voor topprestaties, zowel off-road als in de stad, met twee aandrijvingssystemen voor de de beste 4x4 prestaties in zijn klasse, waarbij automatisch en naadloos wordt overgeschakeld tussen 4x2 en 4x4 voor een constant koppelbeheer en een optimale aandrijving.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler