MEER DAN ZEVENTIG BESCHIKBARE VEILIGHEIDSUITRUSTINGEN

Onder zijn oppervlak verbergt de Jeep® Grand Cherokee een wereld van standaard gemonteerde en optionele veiligheids- en beschermingssystemen die u meer vertrouwen geven aan het stuur en u en uw passagiers helpen te beschermen.

PASSIEVE VEILIGHEID EN BEVEILIGING

De kreukzones voor- en achteraan helpen energie te absorberen en weg te leiden van de passagiers. Zeven airbags – meerfasige airbags voor bestuurder en voorpassagier, zijdelingse gordijnairbags, in de voorzetel gemonteerde zijdelingse airbags en een knieairbag voor de bestuurder – helpen u en uw passagiers te beschermen.

image

ACTIEVE VEILIGHEID EN BEVEILIGING

Rijhulpsystemen waarschuwen en helpen u in moeilijke rijomstandigheden. Forward Collision Warning met actief remsysteem en Adaptive Cruise Control met stopfunctie zijn maar twee van de talloze beschikbare systemen.

image

DODEHOEKWAARSCHUWING

De dodehoekwaarschuwing (BSM), die voortaan standaard is op elk model, gebruikt dubbele radarsensoren om dode hoeken van de bestuurder te controleren en bewaakt voortdurend de ruimte tussen uw Jeep® Grand Cherokee en voertuigen aan beide kanten. Wanneer het systeem een voertuig detecteert dat te dichtbij is, weerklinkt een geluidssignaal en verschijnt er een verlicht icoon in de buitenspiegels om u te waarschuwen.

PARKEERHULP

Parkeerplaatsen in- en uitrijden kan een hele klus zijn. De Grand Cherokee werd echter ontworpen om dat proces te vereenvoudigen.

image

VEILIG, BEVEILIGD EN ONDER CONTROLE

Een netwerk van veiligheidssensoren helpt u de controle over het voertuig te behouden en biedt automatisch ondersteuning wanneer het merkt dat het voertuig afwijkt van het bedoelde traject. Electronic Stability Control (ESC) coördineert Electronic Roll Mitigation (ERM), het antiblokkeerremsysteem (ABS) en All-speed Traction Control, waarbij elk systeem ingeschakeld wordt wanneer wielspin gedetecteerd wordt.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler