UCONNECT™-SYSTEMEN

De jongste generatie van het intuïtieve Uconnect™-systeem werd ondergebracht in het ruim bemeten 8,4"-aanraakscherm van gelijmd glas, dat beelden in HD-kwaliteit biedt. Het systeem blinkt uit door zijn naadloze integratie in het dashboard en biedt een ongelofelijke connectiviteit en controle in het interieur. Gebruik de Bluetooth-functie, de gesproken commando's, het hoogwaardige navigatiesysteem met 3D-graphics om uw volgende reis naar een hoger niveau te tillen en Live Services (indien beschikbaar).

HOOGWAARDIGE AUDIOSYSTEMEN

Twee standaard hoogwaardige audiosystemen dragen bij tot de zintuiglijke ervaring: een negen luidsprekers tellend Alpine®-surroundsysteem en een Harman Kardon®-systeem met meerkanaalsverwerking en 19 ultrakrachtige luidsprekers.

image
image

DIGITAAL 7"-INSTRUMENTENBORD

Het door de klant configureerbare, digitale 7" TFT-instrumentenbord, dat standaard wordt aangeboden op alle uitvoeringen, stelt u in staat om uw persoonlijke instellingen en grafische voorkeuren in te voeren. Het kleurenscherm omvat een gedetailleerd navigatiesysteem (indien voorzien), media-informatie zoals songtitel, artiest en zender, een volledige snelheidsmeter, een optionele Selec-Terrain®-tractiecontrole, een optionele Quadra-Lift®-ophanging en nog veel meer.

GENIET VAN UW VRIJHEID EN BLIJF CONNECTED

Controleer de status van uw wagen, overal op ieder moment met Jeep® Mopar® Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

Mopar® Connect services

Mopar® Connect biedt u een uitgebreide waaier aan services en veiligheid zoals hulp en onmiddellijke ondersteuning in geval van diefstal, een ongeval of pech. Bovendien kunt u vanop afstand uw auto lokaliseren, de portieren openen of sluiten* en eenvoudig het brandstofpeil en de bandenspanning op uw smartphone controleren.

*Deurvergrendeling is niet beschikbaar voor auto’s met een volumetrisch alarmsysteem.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2-uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.