UCONNECT™-SYSTEMEN

De Uconnect™-systemen verenigen entertainment, communicatie, navigatie en gebruiksgemak in het comfort van uw Jeep® Grand Cherokee. Met audiostreaming via Bluetooth®, spraakbediening en optionele voorzieningen zoals het gebruiksvriendelijke 8,4”-aanraakscherm en het complete navigatiesysteem blijft u steeds verbonden.

HOOGWAARDIGE AUDIOSYSTEMEN

Twee optionele hoogwaardige audiosystemen dragen bij tot uw zintuiglijke ervaring: een negen luidsprekers tellend Alpine® Surroundsysteem en een Harman Kardon®-systeem met meerkanaalsverwerking en 19 ultrakrachtige luidsprekers.

image
image

7”-INSTRUMENTENBORD

Het door de klant configureerbare, digitale 7”-instrumentenbord, dat standaard wordt aangeboden op alle uitvoeringen, stelt u in staat om uw persoonlijke instellingen en grafische voorkeuren in te voeren. Het kleurenscherm omvat een gedetailleerd navigatiesysteem (indien voorzien), media-informatie zoals songtitel, artiest en zender, een volledige snelheidsmeter, een optionele Selec-Terrain®-tractiecontrole, een optionele Quadra-Lift®-ophanging en nog veel meer.

GENIET VAN UW VRIJHEID EN BLIJF CONNECTED

Controleer de status van uw wagen, overal op ieder moment met Jeep® Mopar® Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

Mopar® Connect services

Mopar® Connect biedt u een uitgebreide waaier aan services en veiligheid zoals hulp en onmiddellijke ondersteuning in geval van diefstal, een ongeval of pech. Bovendien kunt u vanop afstand uw auto lokaliseren, de portieren openen of sluiten* en eenvoudig het brandstofpeil en de bandenspanning op uw smartphone controleren.

*Deurvergrendeling is niet beschikbaar voor auto’s met een volumetrisch alarmsysteem.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler