De afgebeelde Jeep® Avenger is nog niet verkrijgbaar op de Europese markt, aangezien dit een nog niet gehomologeerd prototype is. De verkoop in Europa wordt verwacht omstreeks eind 2022. De verbruiks- en emissiewaarden zijn beschikbaar op de officiële Jeep® website van zodra het voertuig op de markt is. De foto is indicatief en dient louter ter illustratie. De afgebeelde kleuren en details zijn mogelijk niet verkrijgbaar of kunnen variëren, wanneer het voertuig eenmaal beschikbaar is.100% elektrisch, Puur Jeep® DNA

De eerste elektrische SUV van Jeep®, dat wordt liefde op het eerste gezicht. Het adembenemende design heeft alles wat u van Jeep® verwacht en méér. De gestroomlijnde integratie van de nieuwste digitale en geconnecteerde technologieën effenen het pad naar de toekomst en maken het plaatje compleet. Bereid u voor op een passionele schok telkens u achter het stuur van uw nieuwe Jeep® Avenger kruipt. En dankzij de erg veelzijdige kofferruimte neemt u alles mee wat u maar denkt nodig te hebben om elke dag weer op avontuur te trekken.

De nieuwe vrijheid is elektrisch. Voor Jeep® is vrijheid de norm.

De allereerste elektrische SUV van Jeep® wordt meteen het nieuwe vrijheidsicoon van de weg. Stoer, stijlvol, functioneel en buitengewoon ruim: hij ademt avontuur. Kies voor ongeëvenaard rijplezier, messcherpe prestaties en… zero CO2-uitstoot. Zero radius-stress ook dankzij de ultrasnelle oplader. Beklijvend, zowel on- als off-road. Dat is een toekomst waarvoor wij graag kiezen.

De afgebeelde Jeep® Avenger is nog niet verkrijgbaar op de Europese markt, aangezien dit een nog niet gehomologeerd prototype is. De verkoop in Europa wordt verwacht omstreeks eind 2022. De verbruiks- en emissiewaarden zijn beschikbaar op de officiële Jeep® website van zodra het voertuig op de markt is. De foto is indicatief en dient louter ter illustratie. De afgebeelde kleuren en details zijn mogelijk niet verkrijgbaar of kunnen variëren, wanneer het voertuig eenmaal beschikbaar is.