Door de sterke wereldwijde vraag kan de beschikbaarheid van, het LED-pakket en de 18'' lichtmetalen velgen beperkt zijn. Bezoek uw plaatselijke Jeep® verdeler voor meer informatie over beschikbare oplossingen.

ELEKTRISCH

TOT
400 km
IN GECOMBINEERD RIJDEN

550 km in de stad
*geschat elektrisch rijbereik in WLTP
24 min
20-80% bij 100 kWh DC snelladen


156 pk
Elektrisch vermogen


100 kWh
Snelladen batterij


AVENGER

VOLCANO RUBY GRANITE SNOW
VOLCANO
RUBY
GRANITE
SNOW
VOLCANO

AVENGER

De nieuwe Jeep® Avenger maakt zijn debuut in de wereld van de elektrificatie met een unieke combinatie van technologie, ruimte en mogelijkheden.
ONTDEK MEER
De nieuwe Jeep® Avenger maakt zijn debuut in de wereld van de elektrificatie met een unieke combinatie van technologie, ruimte en mogelijkheden.
VANAF € 38.500

AVENGER LONGITUDE

LAKE GRANITE RUBY SNOW STONE SUN VOLCANO
LAKE
GRANITE
RUBY
SNOW
STONE
SUN
VOLCANO
LAKE

AVENGER LONGITUDE

De Longitude is de juiste keuze voor wie op zoek is naar stijl zonder toegevingen te doen op het vlak van technologie en connectiviteit.
ONTDEK MEER
De Longitude is de juiste keuze voor wie op zoek is naar stijl zonder toegevingen te doen op het vlak van technologie en connectiviteit.
VANAF € 39.500

AVENGER ALTITUDE

GRANITE GREY​ LAKE BLUE-GREEN ​ RUBY RED SNOW WHITE STONE GREY SUN YELLOW VOLCANO BLACK

AVENGER ALTITUDE

De nieuwe Jeep® Avenger Altitude geeft u meer technologie,  meer stijl en meer comfort. Hij omvat exclusieve stijldetails, een volledig digitale interface en nog veel meer.
ONTDEK MEER
De nieuwe Jeep® Avenger Altitude geeft u meer technologie,  meer stijl en meer comfort. Hij omvat exclusieve stijldetails, een volledig digitale interface en nog veel meer.
VANAF € 41.500

KOOP UW NIEUWE JEEP® OP DE MANIER VAN UW KEUZE

Kies zelf hoe u uw Jeep® Avenger wenst te kopen, bij een van onze talrijke verdelers of online van bij u thuis.

KOOP BIJ EEN VERDELER

Als u uw Jeep® liever rechtstreeks bij een verdeler koopt, kunt u de dichtstbijzijnde zoeken of contact opnemen met eenverdeler naar keuze.

VIND EEN VERDELER

Begeleiding nodig voor de aankoop van uw nieuwe Jeep®?

Vertrouw op een van onze experts, die u graag helpen bij de personalisering van uw model en het zoeken naar een financieringsoplossing op maat.

CONTACTEER MIJ CONFIGUREER EN KOOP
DE VOORDELEN VAN ONLINE KOPEN
BESTEL VAN BIJ U THUIS
Regel alles zelfstandig en voltooi de aankoop bijeen verdeler naar keuze.
GEEN VERRASSINGEN
Transparante prijzen doorheen het volledige bestellingsproces.
GRATIS ANNULERING
Geen annuleringskosten.
NIET TEVREDEN, GELD TERUG
14 dagen bedenktijd en gratis retour.

DE REVOLUTIONAIRE AUTO VAN HET JAAR

De nieuwe Avenger, de eerste 100% elektrische Jeep®, zal de toekomst van mobiliteit herdefiniëren en een nieuwe standaard zetten voor compacte SUV's over de hele wereld. Niemand die daaraan twijfelt, want de Avenger is nu al verkozen tot Auto van het jaar 2023.

BUITENKANT
WAT VERBAAST U

Avontuur betekent grenzen overschrijden, op ontdekking gaan en uzelf terugvinden in een compleet nieuwe wereld. De opvallende 18'' lichtmetalen velgen passen perfect bij de gespierde vormen van de meest compacte elektrische Jeep®, en ze worden afgeschermd door de 360° carrosseriebescherming.
De gedurfde esthetiek weerspiegelt de iconische persoonlijkheid van Jeep®: door het kenmerkende rooster met zeven sleuven, het contrasterende zwarte dak de uitstraling vergroot en de full LED lampen vooraan en achteraan is de Avenger herkenbaar in een oogopslag.

performance canvas

INTERIEUR​
WAT U VOELT

Het moderne en digitale interieur van de Jeep® Avenger sluit aan bij de vrijheid van uw rijervaring en de geweldige functies garanderen een geconnecteerde ervaring. Het is ongelofelijk wat er allemaal in in uw nieuwe SUV past: in de opbergruimte is plaats voor de volledige inhoud van een stuk draagtas. Zodra u in uw auto stapt, vindt u een plek voor alles wat in uw tas zat, zoals uw smartphone, uw huissleutels, een flesje water, uw make-uptasje en zonnebril. Voor uw spullen van elke dag of voor een weekendje weg, voor alles is een handige en georganiseerde ruimte voorzien.
Iedere rit wordt een waar avontuur.
U laat zich meevoeren op de flow van uw verplaatsingen dankzij de warme en gezellige zetels in het exclusieve geel-zwarte kleurenpalet, de gele accenten van het dashboard en de veelkleurige sfeerverlichting waarmee u uw emoties kunt vertalen in kleuren.

AFMETINGEN

Alle ruimte die u nodig hebt voor een pure Jeep® -ervaring in compacte afmetingen. Ga voor ambities van formaat.

sicurezza alla guida
icona separatore

PRESTATIES​
UW ERVARING

icona separatore

ELEKTRISCHE MOTOR

Geniet van een stressvrije en boeiende ervaring. De eerste 100% elektrische Jeep® combineert de prestaties en opwinding van het rijden met een Jeep® met een volledig elektrisch vermogen. Rij met het grootste gemak: 3 minuten opladen met de 100 kW DC-snellader is genoeg voor een gegarandeerd bereik van 30 km - u kunt dus tijdens uw koffiepauze opladen tot uw gemiddeld dagelijks verbruik. U kiest gewoon de laadoplossing die het best bij u past: de Avenger komt immers met een volledige set laadoplossingen. Bent u de dagelijkse sleur moe? Laat de stad dan even voor wat ze is en geniet uitstootvrij van de vrijheid in uw nieuwe SUV.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/performance/jeep_avenger_performance_BEV_1140x552.png

100% JEEP® MOGELIJKHEDEN
WAT U OVERWINT

Bij het zoeken naar een auto kiezen we niet alleen de wagen dat we leuk vinden, we willen ook dat het bij ons past.
De nieuwe Jeep® Avenger valt op door zijn vastberadenheid en avontuurlijke geest in een compact formaat. Met de Selec-Terrain®- en Hill Descent Control-technologie past u zich aan aan alle weersomstandigheden onderweg - regen, sneeuw, glad wegdek, met de nieuwe Jeep® Avenger en zijn grote bodemvrijheid kunt u zelfs extreme omstandigheden trotseren.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/capability/jeep_avenger_capability_1140x552.png

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID
UW VERBEELDING

De nieuwe Jeep® Avenger maakt uw verplaatsingen nog gemakkelijker en geeft uw rijervaring een boost. Met zijn gecombineerde, geavanceerde rijhulpsystemen helpt hij u om de afstand tot het voertuig voor u aan te houden en tegelijk in het midden van uw rijstrook te blijven door een actieve interventie op het stuurwiel.
In de nieuwe Jeep® Avenger kunt u rekenen op twee 10.25‘’ digitale panelen: een 100% digitale cluster en een Uconnect™-infotainmentsysteem. Bovendien kunt u uw smartphone gemakkelijk aansluiten en opladen met uw draadloos oplaadpad.

performance canvas

UCONNECT™ SERVICES

Geniet van de vrijheid. De Jeep®-app maakt u het leven gemakkelijker: u kunt vanop afstand via uw smartphone rechtstreeks met uw voertuig communiceren.

Jeep® Wave

UW BESTE LAADOPLOSSINGEN

Laad uw elektrische Avenger thuis of onderweg op. Met eSolutions Charging krijgt u een eProWallbox thuislaadapparaat, dat tot 22 kW levert. Daarnaast biedt de eSolutions Charging-app toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten, verspreid over heel Europa.

ONZE LAADOPLOSSINGEN
icona separatore

WAT U MAAKT

De volledig nieuwe Jeep® Avenger is een concentratie van stijl, technologie en de iconische vrijheid waar Jeep® voor staat. Bovendien kunt u dit model volledig personaliseren. Dankzij het uitgebreide assortiment Jeep® Authentic Accessories by Mopar® is het veel gemakkelijker om uw wagen een persoonlijke toets te geven - en zo zorgt u er ook voor dat u alles bij de hand hebt voor uw volgende avonturen. Het is tijd om van uw avontuur te genieten. Laat u leiden door Jeep® en Mopar®.

GRAFISCH ROOSTER VOORAAN

Het iconische rooster van de Jeep® Avenger is ondertussen niet meer weg te denken. Voeg daar een opvallende X-camo-print aan toe en u zal heel wat bekijks hebben.

18'' LICHTMETALEN VELGEN

Geef uw Jeep® Avenger een elektrische look met zwarte glanzende 18'' lichtmetalen velgen met een stijlvol blauw accent. Met deze velgen, die enkel verkrijgbaar zijn op de nieuwste leden van de Jeep®-familie, zal u zeker opvallen.

STICKER BUITENKANT

Geef uw Jeep® Avenger een persoonlijke esthetische toets met exclusieve stickercombinaties voor motorkap, dak en zijkant. Kies uit een hele waaier aan mogelijkheden, zoals de dynamische zwarte strepen op het dak en de motorkap, de stijlvolle strepen op de zijkant en de unieke X-camo-patronen. Het is tijd om uw passie voor Jeep aan iedereen te tonen.

KOFFERBAKSCHAAL

Bescherm uw voertuig achterin met een kofferbakschaal met het Jeep®-logo.De op maat gemaakte gegoten schaal met antislipoppervlak past precies in de laadruimte van het voertuig. De schaal is voorzien van een verhoogde rand die de lading op zijn plaats houdt en morsen helpt tegen te gaan. Hij is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen waardoor schoonmaken snel en eenvoudig gaat.
Jeep® Wave

EEN GEMOTIVEERD TEAM STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR

Neem contact op met onze klantendienst als u vragen heeft over een aangekochte Jeep® of over naverkoopdiensten, zoals het onderhoud van uw wagen. Voor meer informatie over uw wagen of begeleiding doorheen het aankoopproces, kan u zowel online als bij uw verdeler terecht bij ons ervaren verkopersteam.

CONTACTEER MIJ
Elektrisch energieverbruik van de 100% elektrische Jeep® Avenger (kWh/100km): 15,4 - 15,9; CO2-uitstoot (g/km): 0. Homologatiewaarden bepaald op basis van WLTP gecombineerde cyclus, bijgewerkt in maart 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking.

Belangrijk: de werkelijke waarden van het elektrisch energieverbruik kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de opties, de frequentie van elektrisch opladen per afgelegde kilometer, de omgevingstemperatuur, de rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type en staat van banden, toestand van de wegen, externe weersomstandigheden, enzovoort.

Rijbereik van de 100% elektrische Jeep® Avenger: 394 - 400 km. Homologatiewaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, bijgewerkt in maart 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking.

Belangrijk: het werkelijk rijbereik kan variëren, afhankelijk van de opties, de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde uitrustingen (airconditioning, verwarming, enz.), type banden, wegcondities en externe weersomstandigheden. Voor meer specifieke en gedetailleerde informatie over het elektrisch rijbereik van de 100% elektrische Jeep® Avenger en de verschillende factoren die het elektrische rijbereik beïnvloeden, verwijzen we u naar de officiële Jeep®-website.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT