SPITSTECHNOLOGIE

De nieuwe Compass introduceert een reeks primeurs voor de Jeep®-familie: het innovatieve 10.1” Uconnect-infotainmentsysteem, het nieuwe 10,25" digitale instrumentenpaneel en de exclusieve Hey Jeep®-spraakassistent.

HET NIEUWE 10.1" UCONNECT™ INFOTAINMENTSYSTEEM

De Jeep® Compass is de motor achter de technologische innovatie van Jeep® met onder meer het nieuwe Uconnect-infotainmentsysteem. In vergelijking met de vorige generatie biedt het nieuwe infotainmentsysteem betere hardware en software, een groter display en een verbeterde connectiviteit.

AUTOMATISCHE UPDATES

De nieuwe Compass is de eerste Jeep® met geïntegreerde ‘Over The Air’-technologie. Zo houdt u dankzij de 4G-connectiviteit het nieuwe Uconnect-infotainmentsysteem onderweg up-to-date, via de Jeep®-app*, zonder dat u hiervoor naar uw verdeler moet.

*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

AUTOMATIC UPDATES OVER THE AIR
*Abonnementsservice beschikbaar met het My WI-FI-pack

SPREEK MET ALEXA

De Alexa Voice Service* rijdt met u mee in de Jeep® Compass. Dankzij de Jeep®-app* en de nieuwe functies van het My Wi-Fi-pack***, (een onderdeel van de Uconnect-diensten), kunt u met Alexa praten om muziek af te spelen, het weerbericht te checken en zelfs uw domotica te beheren vanop afstand**.

*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

FROM JEEP® TO YOUR HOME

VAN UW JEEP® NAAR UW THUIS

Nu kunt u zelfs van achter het stuur van uw Jeep® Compass communiceren met uw slimme domotica dankzij de Alexa Voice Service*. Zelfs kilometers verwijderd van thuis kunt u uw verlichting of verwarming regelen met een simpele spraakopdracht**.

FROM HOME TO YOUR JEEP®

VAN THUIS NAAR UW JEEP®

Anderzijds kunt u vanuit het comfort van uw huis met een eenvoudige spraakopdracht, via Alexa Voice Service* en de Google Home™ digitale assistent, rechtstreeks verbinding maken met uw nieuwe Jeep® Compass. Zo kunt u bijvoorbeeld vanop afstand het brandstofpeil of de positie** van uw wagen controleren.

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen. 
**U moet thuis ook Alexa Voice Service of Google Home™ hebben. 
***MyWi-Fi is een abonnementsservice.

DE NIEUWE DRAADLOZE OPLAADPAD

De nieuwe Compass introduceert voor het eerst op een Jeep® de draadloze oplaadpad (Wireless Charging Pad). Dit is een geavanceerd laadsysteem dat smartphones oplaadt zonder kabels. Leg gewoon uw compatibel toestel op de pad die in de middenconsole is ingebouwd en het blauwe lampje geeft meteen aan dat uw gsm wordt opgeladen. Het groene lampje geeft dan weer aan dat het toestel volledig is opgeladen.

New Wireless Charging Pad
*laadt op tot 15 W, beschikbaar op Jeep® Compass Longitude, Limited, S-modellen

UCONNECT SERVICES

Van op afstand communiceren met uw nieuwe Compass was nog nooit zo eenvoudig! Dankzij de Jeep®-app* en Uconnect-diensten blijft u altijd verbonden met uw wagen en kunt u verschillende rijparameters rechtstreeks vanaf uw gsm beheren. Bovendien verloopt de integratie met Alexa Voice Service en TomTom naadloos.

*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

UCONNECT™ SERVICES

UCONNECT™ SERVICES

Blijf verbonden met uw Jeep® Compass dankzij de nieuwe Uconnect Services-functies. Bezoek de speciale website voor alle nuttige informatie.

ONTDEK DE UCONNECT™SERVICES 

HET NIEUWE 10.25" DIGITALE INSTRUMENTENPANEEL

Alle info over uw rit en de complete wagenstatus vindt u in kleur terug op het nieuwe 10,25” Full HD digitale instrumentenpaneel. Een primeur voor het hele Jeep®-gamma die de moderne stijl van het interieur accentueert. Bovendien kunt u de inhoud ervan aanpassen door uit niet minder dan 12 verschillende configuraties te kiezen.

NEW 10.25" DIGITAL INSTRUMENT CLUSTER

VEILIG GECONNECTEERD

Verzend en ontvang berichten, bel en luister naar uw favoriete muziek, zonder uw ogen van de weg en uw handen van het stuur te nemen.