SPITSTECHNOLOGISCH VEILIG

De gloednieuwe Jeep® Compass is uitgerust met de meest recente rijhulpsystemen om uw veiligheid, die van uw passagiers en iedereen die samen met u de weg gebruikt, te garanderen.

Cruise Control Adattivo

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control (ACC) is een elektronisch controlesysteem dat de snelheid van de auto aanpast en automatisch een veilige afstand tot de voorligger aanhoudt.

Lane Keep Assist

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist is een veiligheidsfunctie die u helpt om de positie van uw auto in de rijstrook te behouden. Het waarschuwt de bestuurder en corrigeert de positie van het voertuig met remkracht die op elk wiel wordt uitgeoefend.

VEILIG OP WEG

De gloednieuwe Jeep® Compass is uitgerust met rijhulpsystemen die de verkeersregels naleven en zo de veiligheid van alle inzittende en de omringende wagens beschermen.

DRIVER DROWSINESS DETECTION

DRIVER DROWSY DETECTION

Deze technologie voorkomt mogelijke ongevallen door de concentratie van de bestuurder te monitoren. Een sensor detecteert de vermoeidheid van de bestuurder door de huidige toestand te vergelijken met de afgelopen 7 minuten. Als de aandacht onder het minimumniveau zakt, gaat een waarschuwingslampje op het instrumentenpaneel branden, samen met een auditieve waarschuwing, die de bestuurder adviseert om een pauze te nemen.

AUTONOMOUS BRAKING WITH PEDESTRIAN RECOGNITION

NOODREM MET VOETGANGERSHERKENNING

De nieuwe Jeep® Compass kan aanrijdingen met voertuigen, obstakels en voetgangers voorkomen dankzij een reeks rijhulpsystemen, zoals de autonome noodrem.
Deze technologie detecteert en signaleert de aanwezigheid van auto's of voetgangers voor de auto met behulp van de camera én de radar aan de voorkant, waarbij automatisch wordt geremd en het aantal ongevallen wordt verminderd.

360°-CAMERA

Een nieuw parkeerhulpsysteem met 360°-camera dat in- en uitrijden veiliger maakt dankzij een virtueel bovenaanzicht.

CAMERA 360°