HET INTERIEUR

Het interieurdesign van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid is de perfecte combinatie van ruimte, comfort, stijl en boordtechnologie.

RUIMTE IS EEN ONDERSCHEIDEND KENMERK

Mensen, huisdieren, persoonlijke spullen: er is plaats voor alles en iedereen aan boord van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid. Dankzij de nieuwe compartimenten en een reeks verschillende kofferconfiguraties kunt u de binnenruimte volledig aanpassen aan elke soort trip.

NIEUWE RUIMTES BINNEN HANDBEREIK

Neem alles mee wat u nodig hebt, zelfs wanneer u heel lang onderweg bent. In de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid vindt u een hele reeks nieuwe opbergvakken. Deze ruime en onopvallende opbergvakken bevinden zich achter de versnellingsbak, ter hoogte van de middenconsole en de armsteun. De nuttige ruimte bedraagt meer dan 7 liter, zodat u alles binnen handbereik hebt.

RUIM EN AANPASBAAR

Pas de laadruimte van de koffer aan, zodat u alles wat u nodig hebt, kunt meenemen. De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid heeft een 40/20/40 neerklapbare achterbank waardoor de koffer nog veelzijdiger wordt en het volume ervan kan worden uitgebreid om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

* Standaard op de uitvoering S

EXTRA RUIMTE, MEER STIJL

De interieurs van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid belichamen perfect de stylingfilosofie en het comfort van de wagen. De zetels zijn uiterst comfortabel dankzij de verstelbare stand, de verwarmde rugleuning en de perfecte ergonomie. Ze zijn ontworpen om zelfs de langste ritten aan te kunnen. Bovendien beschikken de pakketten van de S-uitvoering over extra comfort, zoals zetels met geheugenvulling. De bekleding is gemaakt van stof of vinyl, aansluitend bij het dashboard.