SCHITTEREND TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

De buitenkant van de nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is de ultieme uiting van de kenmerkende Jeep®-stijl. Beschikbaar in 7 verschillende kleuren die de blauwe accenten van de 4xe benadrukken. De Trailhawk en Summit Reserve worden standaard geleverd met een zwart dak.

GREAT STYLE

ECHT STIJLVOL

Zowel de elegantie als de persoonlijkheid van de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride zijn herkenbaar in elk detail. Het nieuwe design respecteert de typische stijl van Jeep®. De iconische zeven sleuven grille benadrukt de prachtige vormen en gaat perfect samen met andere opties zoals het panoramische dak.

CHROME ACCENTS

DETAILS IN CHROOM

Het chroom benadrukt het lijstwerk van de ramen; het begint ter hoogte van de basis van de zijspiegel en gaat verder naar achter om dan verder naar beneden te lopen, Op die manier ontstaat een nieuwe interpretatie van de typische Jeep®-vorm, die we al eerder zagen op de oorspronkelijke Wagoneer van 1962.

DETAILS

4XE DETAILS

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee maakt zijn debuut in de wereld van de 4xe en behoudt al zijn onderscheidende kenmerken: het profiel van het Jeep®-logo vooraan en achteraan, de naam Grand Cherokee op de deuren en het 4xe-logo achteraan worden gekenmerkt door de blauwe badge van de Plug-In Hybride-motor.

DESIGN MET EXCLUSIEVE LICHTMETALEN VELGEN

Druk uw stijl uit met het ruime gamma aan lichtmetalen velgen met een exclusief geometrisch ontwerp.

CERCHI IN LEGA DA 20’’ CERCHI IN LEGA DIAMANTATI DA 20’’ CERCHI IN LEGA DA 21’’ CERCHI IN LEGA DA 18’’

LED-KOPLAMPEN

Bij de volledig nieuwe Jeep® Grand Cherokee is het kenmerkende zevendelige rooster breder gemaakt met grotere openingen en de elegante uitrusting wordt benadrukt door de verbeterde verlichting. De zilveren afwerking onderaan loopt door over de volledige breedte van de voertuig, onder de bijzonder smalle full-LED-koplampen, wat de breedte van de voertuig benadrukt.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT