RUIMTE VOOR DE TOEKOMST

Bereidt u voor en ontdek een nieuw autoconcept dat uw Jeep®-ervaring naar een ongekend niveau tilt. Met de nieuwe Jeep ® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride kunt u rekenen op een ongeëvenaarde stijl die werd afgewerkt met leder* en authentieke houten details*; bovendien kunt u genieten van een nooit eerder gezien comfort dankzij de klimaatregeling met 4 zones* en zetels die in maar liefst 16 verschillende posities kunnen worden ingesteld*. Ontdek daarnaast ook de meest innovatieve on-board technologieën zoals de digitale achteruitkijkspiegel* en het 10”-passagiersscherm.

*Opties mogelijk voor geselecteerde versies.

ROOM

DIT IS UW RUIMTE

Geniet elke dag van een luxereis aan boord van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride. De afwerking met leder* en authentieke houten details* creëert een verfijnde ruimte. De klimaatregeling met 4 zones* biedt u en uw passagiers een maximale keuzevrijheid, terwijl het verwarmbare stuur* met geheugenfunctie en zetels die kunnen worden ingesteld in 16 verschillende posities uw rug maximaal comfort bieden. Daarnaast kunt u kiezen uit 5 verschillende kleuren om de sfeer te bepalen.

*Opties mogelijk voor geselecteerde versies.

SPACE BOX

NOG MEER RUIMTE

Wanneer het avontuur lonkt, zijn er geen limieten. De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride biedt u 60 liter extra kofferruimte, zodat u uw passies die veel ruimte innemen overal mee naartoe kunt nemen.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT