RIJDEN IN EEN ECHTE JEEP®

De combinatie van stijl en persoonlijkheid levert een ruim en veelzijdig interieur op voor de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid. De passagiersruimte springt eruit wat betreft ruimte, comfort en technologie en biedt u op elk moment de beste rijervaring. Het iconische Jeep® -design is functioneel en veelzijdig dankzij de neerklapbare achterbank 40-20-40, de moduleerbare laadvloer en de talloze opbergvakken. De hoogwaardige en zachte materialen van de stoelen en het dashboard worden gecombineerd met een premium uitrusting zoals stoel- en stuurverwarming of elektrisch verstelbare voorstoelen.

DASHBOARD

Het dashboard van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid vormt een elegant geheel van aangename materialen en handige functies. De exclusieve handgreep aan passagierszijde wordt omgeven door 'soft-touch'-elementen die het dashboard en de deurpanelen bedekken. De console biedt extra opbergruimte voor alledaagse voorwerpen en munt uit in functionaliteit. De passagiersruimte is voorzien van iconische stijlelementen die het Jeep®-gevoel alleen maar versterken.

RUIMTE EN COMFORT

De technologie en het design van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid hebben maar één doel: het rijden aangenaam en comfortabel maken. De lederen voorstoelen zijn 8-voudig elektrisch verstelbaar en kunnen net als het stuur verwarmd worden. De verstelbare lendensteun verhoogt dan weer het comfort van de bestuurder. Dankzij de verstelbare laadvloer en de 40-20-40 neerklapbare achterbank is er opvallend veel ruimte in de veelzijdige koffer.

FUNCTIONELE RUIMTE

Ruimte voor de passagiers en hun spullen. In de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid vindt u talloze ruime en onopvallende opbergvakken, maar ook speciale ruimtes zoals het smartphonevak in de middenconsole en het tabletvak.