DE TOEKOMST VOLGENS JEEP®

De Jeep® Renegade met e-Hybrid-aandrijving berust op een technologisch ecosysteem met technologieën die voor een geavanceerde hybride rijervaring zorgen.

* De operationele capaciteit is afhankelijk van de laadstatus van de batterij en de rijomstandigheden

UCONNECT™ 8,4" HD INFOTAINMENTSYSTEEM

De nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid beschikt over het geavanceerde Uconnect-infotainmentsysteem met 8,4" HD touchscreen. Het vernieuwde systeem kreeg er een nieuwe functie bij: Hybrid Pages. Die houdt alle hybride parameters in de gaten. Het Uconnect-systeem combineert spraak- en stuurbediening met functies op het touchscreen. Bovendien garandeert het een naadloze verbinding met uw smartphone, zodat u kunt bellen en tasken zonder de weg uit het oog te verliezen.

DIGITAAL 7" INSTRUMENTENBORD

Het grafisch herdachte instrumentenbord bevat alle essentiële informatie om de e-Hybrid-technologie op de voet te volgen. Realtime informatie zoals batterij- en motorstatus (benzine en elektrisch), vermogen en laadniveaus, maar ook alle parameters van de rij- en veiligheidssystemen zijn af te lezen op het grote centrale digitale 7" scherm.

Uconnect™ Services

Connecteer vanop afstand met uw wagen via de moduleerbare My Uconnect™ app om operationele parameters op te volgen, belangrijke gegevens te verkrijgen en assistentiesystemen op gelijk welk moment te gebruiken.

GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT

Blijf tijdens het rijden op een veilige manier verbonden. Met de in uw infotainmentsysteem geïntegreerde Apple CarPlay en Android Auto™ functies hebt u uw contacten, muziek en reisplannen overal mee.