ONZE OPLOSSING VOOR PARTICULIEREN

Ontdek ons gamma van financiële producten voor particulieren en treed nu de wereld van Jeep® binnen.

PRIVATE LEASE : LEASYS BE FREE

Leasys Be Free is een contract van verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie bestemd voor particulieren. Tijdens het Autosalon, het contract omvat de huur van het voertuig, de BIV, de verkeersbelasting, de BA verzekering zonder vrijstelling, de rechtsbijstand,, bestuurdersverzekering en de pechbijstand. De klant kan beschikken over een voertuig in alle vrijheid en heeft de mogelijkheid om het contract kostenloos te beëindigen na een periode van 24 maanden mits het respecteren van een vooropzeg van 3 maanden. De klant heeft de vrijheid om bijkomende diensten aan het contract toe te voegen.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN

BALLON FINANCIERING

Onze “Ballon” formule geeft u de mogelijkheid om lagere maandaflossingen te betalen tijdens de looptijd, binnen de wettelijke grenzen. Op het einde van het contract beslist u om uw wagen te behouden (mits de betaling van de laatste verhoogde aflossing) of onderhandelt u met uw concessiehouder over de terugname van uw wagen en vervanging door een nieuwe.

Uw voordelen?
- Door de lagere maandelijkse afbetalingen kan u kiezen voor een betere uitgeruste wagen of snellere vervanging door een nieuwe wagen
- Contracteinde open en flexibel
- Met of zonder voorschot

KLASSIEKE FINANCIERING

Onze “klassieke” formule geeft u de mogelijkheid om uw wagen te financieren tegen vaste maandaflossingen tijdens de looptijd, binnen de wettelijke grenzen.

Uw voordelen?
- Een eenvoudige formule
- Een interessante rentevoet
- Een overzichtelijk budgettering
Met of zonder voorschot