SUV-GAMMA

De SUV heeft altijd gestaan voor avontuur en vrijheid. Nu benut Jeep® al zijn diversiteit en biedt het een ruim gamma SUV's aan, die stuk voor stuk verschillen in design, interieurruimte en prestaties, maar allemaal trouw zijn aan de Jeep®-geest. De Renegade komt de mensen tegemoet die op zoek zijn naar een stads-SUV. De Compass beantwoordt dan weer aan de verwachtingen van klanten die een compacte SUV willen kopen. Beide SUV’s breiden hun aanbod verder uit en spelen in op de nieuwe mobiliteitsbehoeften door voortaan plug-inhybrideversies aan te bieden. De Wrangler blijft dan weer meer dan ooit het icoon van het merk. Zijn wereldwijde succes blijft duren dankzij een voortdurende evolutie, terwijl hij altijd trouw blijft aan zijn unieke geest. In 2021 zal ook een plug-inhybrideversie worden aangeboden.

WIJ HEBBEN DE SUV GEDEFINEERD

SUV, de afkorting van ‘Sport Utility Vehicle’ (of sportief bedrijfsvoertuig) is in het dagelijkse taalgebruik geslopen in de jaren ’80. Nochtans bestaan de eigenschappen die het woord bepalen al veel langer. De term ‘sportief bedrijfsvoertuig’ dook voor het eerst op in 1974 in een brochure van de eerste generatie Cherokee, wat nogmaals zijn historisch belang in de verf zet. Sindsdien is de term SUV, mede door de populariteit van het merk, synoniem geworden van Jeep®! De kenmerken waren de ruime waaier van mogelijkheden, mede dankzij de verhoogde en verbrede basis, de vierwielaandrijvingstechnologie en een robuuste cabine. Deze eerste SUV’s werden echte legendes dankzij hun pioniersgeest en hun vermogen om elke hindernis de baas te kunnen. Door de combinatie van vrijheid en kracht oversteeg Jeep® het klassieke SUV-beeld en creëerde het merk een emotionele band en een enthousiasme die tot op heden ongeëvenaard blijven. Ook vandaag is het merk nog gedreven door die passie en de wil om iconische SUV’s te ontwerpen, die evolueren met de noden van de moderne bestuurder.

DE GESCHIEDENIS VAN DE SUV

De populaire geschiedenis van Jeep® gaat terug tot 1941 en de Tweede Wereldoorlog, met de Willys Overland. Het oorspronkelijke ontwerp van de SUV toonde reeds de functionaliteit en de duurzaamheid die het fabrieksmerk werden van Jeep®, dermate zelfs dat het Amerikaanse leger hem de naam van ‘allegebruikswagen’ (general purpose of GP) gaf. Bij elke wending schreef en herschreef Jeep zijn eigen geschiedenis. Of het nu door zijn unieke naam was of door het uitvinden van de term SUV, Jeep® heeft altijd de trends uitgezet, als een ware pionier. Met zijn echte SUV’s zoals de Jeep® CJ, de eerste ‘burger-Jeep®’ geproduceerd voor de particuliere markt vanaf 1945, de ‘op-volle-grote-Jeep®-modellen zoals de SJ Wagoneer, de Cherokee en de pick-ups die in de jaren ’60 op de markt kwamen, of nog de speciale Jeep® die door de postdiensten van de Verenigde Staten gebruikt werd, Jeep® is nooit opgehouden met het produceren van nieuwe modellen, die steeds de avant-garde uitmaakten van het SUV-segment. In het midden van de jaren ’80, introduceerde het merk de Wrangler en een nieuwe Cherokee. Deze twee wagens werden heel warm en enthousiast onthaald door alle SUV-fans, autofanaten en liefhebbers van outdooravonturen.

SUV 4xe PLUG-INHYBRIDES:
DE SUV’S VAN MORGEN

De nieuwe Jeep® Renegade en Compass 4xe plug-inhybrides vormen het gloednieuwe elektrische mobiliteitsaanbod voor particulieren en bedrijven volgens de visie van Jeep®.
Dankzij de plug-inhybridetechnologie 4xe kunt u uw dagelijkse ritten in volledig elektrische modus afleggen en kunt u altijd rekenen op de verbrandingsmotor voor uw langere ritten, met lagere emissies en
een lager brandstofverbruik dankzij de hybridemodus. Zo bent u met de plug-inhybridetechnologie van 4xe vrijer dan ooit.
Met de nieuwe Jeep® Renegade en Compass 4xe plug-inhybrides geniet u een aftrekbaarheid tot 98%.

hybridegamma

Geef uw rit extra energie

Het leven bestaat uit ervaringen. De nieuwe Jeep® Renegade is de stads-SUV bij uitstek. Zijn nieuwe led-signatuur, zijn nieuw design en zijn nieuwe benzinemotoren zullen u overal vergezellen. Met zijn talloze veiligheidstechnologieën beschermt de nieuwe stads-SUV van Jeep® u zodat u zich alleen op het rijplezier kunt concentreren. Deze veelzijdige SUV beantwoordt aan al uw mobiliteitsbehoeften en zelfs aan nieuwe mobiliteitsmogelijkheden, met de uitbreiding tot plug-inhybridemotoren die een rijbereik van 50 km en meer (naargelang de versie en opties) garanderen in de stad. En dankzij de hybridemodus zijn verre verplaatsingen nog steeds mogelijk.

Renegade

Kies uw bestemming

De nieuwe Compass is de compacte SUV van het Jeep®-gamma Hij begeleidt u bij al uw dagelijkse avonturen en geeft u een gevoel van controle in alle omstandigheden. De nieuwe Jeep® Compass biedt ook een opwindende en comfortabelere rijervaring dankzij zijn nieuwe motoren en de gerobotiseerde automatische transmissie. Of het nu gaat om korte dagelijkse ritten of lange reizen, hij toont zich ook efficiënter voor een betere bescherming van ons milieu en verhoogt tegelijk het rijplezier.

Compass

Het gezicht van avontuur

Tot slot vindt u hier de referentie van het merk Jeep®, het icoon en de SUV waarmee het allemaal begon: de Wrangler. Deze wagen, die verwijst naar de essentie van avontuur en vrijheid, blijft de hele wereld inspireren. Zijn succes dankt hij aan zijn voortdurende evolutie, zonder ooit zijn oorsprong te verloochenen. Deze gloednieuwe SUV biedt een uitzonderlijk comfort en een superieure rijdynamiek. Hij heeft een moderner design, maar blijft trouw aan het origineel, in combinatie met geavanceerde veiligheids- en connectiviteitstechnologieën. De gloednieuwe Jeep® Wrangler voelt zich overal thuis, van de meest afgelegen gebieden tot in de hipste wijken van de stad.
De volgende stap is de overgang naar de elektrische hybridemotor in 2021.

Wrangler
image

GENIET VAN HET COMFORT EN LAAT U VERLEIDEN DOOR HET AVONTUUR

Bij de keuze van een SUV is het niet meer dan logisch dat u opteert voor het merk dat de meeste onderscheidingen verzameld heeft en dat de regels voor het SUV-segment bepaalde. Ontdek alle fantastische aanbiedingen voor het hele gamma Jeep® -SUV’s en ervaar de vrijheid als nooit tevoren.

AANBIEDINGEN