Hoe ziet de SUV volgens Jeep® eruit?

Al sinds 1941 biedt Jeep® een brede waaier aan SUV’s, van kleine en compacte modellen tot grote, ruime gezinswagens voor de moderne avonturier. Vandaag geeft Jeep® u de mogelijkheid om te ontdekken welke SUV op uw lijf geschreven is en aan al uw verwachtingen beantwoordt.
De SUV’s van Jeep® voelen zich zowel op de weg als op het terrein in hun sas, garanderen een uitstekend comfortpeil en bieden een robuuste structuur en hoogtechnologische uitrusting. Zo brengen ze het avontuur binnen handbereik.
De SUV’s van Jeep® drijven, naargelang het model, twee of vier wielen aan en de verhouding ruimte/laadvolume/functionaliteit staat borg voor een maximale sereniteit, zodat u uw uitstapjes perfect kunt voorbereiden.
Uw Jeep®-SUV wordt ongetwijfeld een waardevolle metgezel voor uw dagelijkse verplaatsingen in de stad maar ook op de meest afgelegen wegen.

JEEP® RENEGADE

De stads-SUV bij uitstek

Zin om u te onderscheiden? Dan begeleidt de Renegade u bij al uw stadsritten en geeft hij ze die unieke touch. Deze eigentijdse SUV toont zich jong, dynamisch en gedurfd en onderscheidt zich van alle andere kleine SUV’s. Bekijk de wereld door een andere bril met de Jeep® Renegade.

ONTDEK NU CONFIGUREER ONTDEK DE RENEGADE 4XE

JEEP®COMPASS

De compacte SUV met karakter

Zin om de gebaande paden te verlaten en uw gezinsuitstapjes tot echte avonturen te maken? Waar u ook heen rijdt, uw Jeep® Compass brengt u met stijl, elegantie en comfort naar uw bestemming. Deze veelzijdige SUV werd speciaal ontworpen voor stadsverkenners en leent zich even goed voor de dagelijkse ritten naar het werk als voor weekendjes met z'n tweeën of gezinsvakanties. Teken uw eigen route aan het stuur van de nieuwe Jeep® Compass.

ONTDEK NU CONFIGUREER ONTEDEK DE COMPASS 4XE

JEEP® WRANGLER

Het Jeep® -icoon

Wilt u grenzen verleggen? Trek dan de wijde wereld in met de Wrangler. Van het mythische Jeep®-radiatorrooster tot zijn iconische design, de Wrangler is een echte avonturier die zijn gelijke niet kent. Bevrijd u van alle beperkingen en geniet intens van elk moment. Behalve zijn uitmuntende terreincapaciteiten kan de Wrangler ook prat gaan op een hoog niveau van comfort, functionaliteit en technologie om u zowel op de weg als op onontgonnen terrein bij te staan.

ONTDEK NU CONFIGUREER ONTEDEK DE WRANGLER 4XE

MEER DAN 60 VEILIGHEIDSSYSTEMEN

SUV’s, ontwikkeld voor een maximale bescherming

De SUV’s en terreinwagens van Jeep® beschikken over meer dan zestig actieve- en passieve-veiligheidssystemen. Het tractiebeheersysteem ‘Select-Terrain® dat door Jeep® werd ontwikkeld, biedt de mogelijkheid om het rijgedrag aan te passen aan de omstandigheden: Snow (sneeuw), Sand (zand), Mud (modder) en – specifiek voor de Trailhawk-modellen – Rock (rotsen). Ontdek alle veiligheidstechnologieën bij uw dichtstbijzijnde Jeep®-verdeler en ga in alle sereniteit de weg op.

RESERVEER EEN TESTRIT VIND UW VERDELER

JEEP® OFFERTE

Vraag een offerte aan

JEEP® BROCHURE

Download een brochure voor meer info

JEEP® TESTRIT

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler