UCONNECT™-SYSTEMEN

Onze meest geavanceerde Uconnect™-systemen tot nu toe bieden u de mogelijkheid om de controle te behouden en verbonden te blijven met de rest van de wereld.

GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENBORD

Sahara en Rubicon zijn uitgerust met een standaard configureerbaar 7" digitaal instrumentenbord met multiview, waarmee u uw persoonlijke instellingen en de grafische weergave kunt aanpassen. Het kleurenbeeldscherm bevat gedetailleerde navigatiegegevens, media-informatie, waaronder nummer, artiest en kanaal en realtime gegevens over de status van de verdeelbak. Het instrumentenbord bevat ook de Offroadpagina's, die de bestuurder een aantal handige meters bieden i.v.m. de terreinprestaties, waaronder, rolhoek, hoogte, gps-coördinaten, vermogensverdeling van de aandrijflijn en meer.

DOORBREEK DE GELUIDSBARRIÈRE

Het Alpine® Premium Audio System is standaard op Sahara en Rubicon, met een 12-kanaalsversterker van 552 watt, acht luidsprekers en een subwoofer achterin. Het systeem is uitgerust met 'Active Noice Cancellation' en een voorruit met akoestisch gelamineerd glas.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler