TRAIL RATED®-LABEL VOOR ROBUUSTHEID

De Jeep® Wrangler is getooid met het Trail Rated®-logo, dat verwijst naar zijn vermogen om in alle terreinomstandigheden uitstekende prestaties neer te zetten. Het bevestigt dat de Wrangler elke weg en elk terrein meester is, zodat u achter het stuur zeker weet dat u er alle paden mee kunt berijden. Hij zet de traditie van het Jeep®-merk voort met zijn legendarische tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, wieluitslag en doorwaadbaarheid.

BEKIJK HOE DE WRANGLER ZIJN ‘TRAIL RATED®’-LABEL HEEFT VERDIEND

ONOVERTROFFEN VERMOGEN

Vertrouwen en capaciteiten gaan hand in hand. De Jeep® Wrangler 2017 heeft het vermogen en koppel dat u nodig hebt om zich in bijna elk terrein uit de slag te trekken. Grote rotsen, diepe sneeuw of plakkerige modder: de Wrangler overwint het allemaal.

image
image

2.8 CRD-DIESELMOTOR

De 2.8 CRD (Common Rail Diesel) is een viercilinder-zestienkleppenmotor met dubbele bovenliggende nokkenas. Hij levert een vermogen van 200 pk bij 3 600 t/min en een koppel van 460 Nm tussen 1 600 en 2 600 t/min en is gekoppeld aan een automatische transmissie.

VERMOGEN
200 pk
KOPPEL
460

3.6 V6 PENTASTAR™-MOTOR

Deze Wrangler-motor put maar liefst 283 pk en 347 Nm aan koppel uit zijn lichte aluminium structuur. De automaat met autostick komt de prestaties sterk ten goede. Bovendien kan het schakelsysteem het motorkoppel elektronisch regelen zodat hij de versnellingen op soepele wijze aaneenrijgt.

VERMOGEN
283 pk
KOPPEL
347

4X4-CAPACITEITEN

Verlaat de platgetreden paden met de 4x4-systemen van uw keuze en de indrukwekkende tractie en rijkwaliteiten van de Jeep® Wrangler 2017.

BESTE HOEKEN IN ZIJN KLASSE

De Wrangler biedt de beste bodemvrijheid (25,4 centimeter) en beste oprijhoeken (38,4 graden), overschrijdingshoeken (25,1 graden) en afrijhoeken (31,3 graden) in zijn klasse.

image

SLEEPVERMOGEN

De Jeep® Wrangler kan bovendien tot 2.200 kilogram slepen (2.8 CRD Unlimited). Trailer Sway Control is een standaard veiligheids- en beveiligingssysteem dat geen input van de bestuurder nodig heeft en automatisch tussenbeide komt wanneer het voelt dat u het nodig hebt.

engine icon
3.6 V6 PENTASTAR™ -MOTOR

284 pk en 347 Nm koppel

vehicle icon
2000
engine icon
2.8 CRD-DIESELMOTOR

200 pk en 460 Nm koppel

vehicle icon
2200

JEEP® WRANGLER MODELLEN

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP®WRANGLER BROCHURE

Download de Jeep® Wrangler brochure