UCONNECT™-SYSTEMEN

Onze meest geavanceerde Uconnect™-systemen tot nu toe bieden u de mogelijkheid om de controle te behouden en verbonden te blijven met de rest van de wereld.

Adaptieve snelheidsregelaar

De Renegade kan worden uitgerust met een adaptieve snelheidsregelaar (Adaptive Cruise Control, ACC) die de waarde en het comfort van de snelheidsregelaar sterk verhoogt, met name in druk verkeer. Het system gebruikt een radarsensor gemonteerd op de voorkant van de wagen om voorwerpen op de weg te detecteren een automatisch een veilige afstand aan te houden.

GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENBORD

Sahara en Rubicon zijn uitgerust met een standaard configureerbaar 7" digitaal instrumentenbord met multiview, waarmee u uw persoonlijke instellingen en de grafische weergave kunt aanpassen. Het kleurenbeeldscherm bevat gedetailleerde navigatiegegevens, media-informatie, waaronder nummer, artiest en kanaal en realtime gegevens over de status van de verdeelbak. Het instrumentenbord bevat ook de Offroadpagina's, die de bestuurder een aantal handige meters bieden i.v.m. de terreinprestaties, waaronder, rolhoek, hoogte, gps-coördinaten, vermogensverdeling van de aandrijflijn en meer.

DOORBREEK DE GELUIDSBARRIÈRE

Het Alpine® Premium Audio System is standaard op Sahara en Rubicon, met een 12-kanaalsversterker van 552 watt, acht luidsprekers en een subwoofer achterin. Het systeem is uitgerust met 'Active Noice Cancellation' en een voorruit met akoestisch gelamineerd glas.

PASSIVE ENTRY / KEYLESS GO

Het systeem identificeert de aanwezigheid van een elektronische sleutel in de buurt van de deur en de koffer, waardoor de bestuurder de deuren of de koffer kan vergrendelen of ontgrendelen zonder een knop van de elektronische sleutel te moeten indrukken.

image

KOPLAMPEN

De technologisch meest geavanceerde Wrangler

De Jeep® Wrangler combineert de meest gedurfde 4x4 spirit met topkwaliteit, comfort, veiligheid en geavanceerde connectiviteit. Dit is de technologisch meest geavanceerde Wrangler ooit, compleet uitgerust met de nieuwste infotainmentsystemen en technologische functies.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 11,7 – 9,1; CO2-uitstoot (g/km): 261 - 241. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.