Jeep® Wave

LAAD EEN 4XE PLUG-IN HYBRIDE SUV OP EN VERZAMEL KIRI MUNTEN

Het nieuwe 4xe Plug-in Hybride-gamma: hoe meer u oplaadt en in elektrische modus rijdt, hoe meer u krijgt. Rij elektrisch, respecteer het milieu en verdien KIRI Coins met het innovatieve aanbod van Jeep®.

KIRI, DE EERSTE MILIEUVRIENDELIJKE DIGITALE MUNT

Het nieuwe 4xe Plug-in Hybride-gamma beloont uw rijstijl met KIRI.
KIRI is de eerste milieuvriendelijke digitale munt die duurzame acties beloont. Het is het symbool van een wereld in verandering waar rijden met oog voor de toekomst betekent dat u zichzelf het heden schenkt.

DUURZAAM EN ELEKTRISCH RIJDEN WORDT BELOOND

Hoe meer u uw nieuwe 4xe Plug-in Hybride oplaadt, hoe meer KIRI munten u kan verzamelen. Waarom? Omdat u in elektrische modus rijdt en het milieu respecteert. Dankzij de Jeep® app kan uw uw digitale portefeuille bekijken, naar het KIRI-portaal gaan en je KIRI munten onmiddellijk gebruiken. Een exclusieve collectie milieuvriendelijke mode- en designproducten wachten op u, en dit voor een waarde van tot € 60 per jaar*.


*Dit initiatief geldt enkel in de grootste Europese landen voor nieuwe geconnecteerde 4xe Plug-in Hybride voertuigen uitgerust met het nieuwe Infotainmentsysteem met uConnected™ services. Het prijzenschema wordt gepromoot door KIRI. Meer informatie vind je in de reglementen die gepubliceerd werden op de website https://www.kirimarket.com/.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT