80th_badge

80 jaar avontuur

Acht legendarische decennia vormen de geschiedenis van Jeep®, met als krachtige fundamenten de vierwielaandrijving, duurzaamheid en talloze avonturen op elk terrein. Om zijn 80ste verjaardag te vieren, ontwikkelde het merk een gelimiteerde editie die de iconische status van Jeep® versterkt doorheen het volledige gamma.

Exclusieve badge

80 legendarische jaren vereeuwigd in een nieuw iconisch design. Elke Jeep® 80th Anniversary is voorzien van een exclusieve badge op de zijkant van de wagen, het dashboard en de zetels.

Granite Crystal afwerking

Het 80th Anniversary gamma onderscheidt zich door zijn nieuwe look, waarbij de Granite Crystal afwerking zorgt voor extra persoonlijkheid. Vernieuwende stijlaccenten in het nieuwe radiatorrooster met zeven sleuven, de koplampen en de bumpers onderlijnen het karakter en de exclusiviteit van zijn carrosserie.

Lederen interieur

In het interieur springt de 80th Anniversary stijl meteen in het oog. De zetels en bekleding van het dashboard zijn uitgevoerd in het kwalitatieve leder van de Jeep® topmodellen. 

Berber-vloermatten

De exclusieve Berber-vloermatten in de Jeep® 80th Anniversary stralen oog voor detail uit. Ze zorgen voor een elegante touch en maken de exclusieve stijl compleet.
 

Jeep Renegade

NIEUWE JEEP® RENEGADE 80th ANNIVERSARY

Zo ontstaat een legende

De Renegade is de wegbereider van de 80th Anniversary. Het model heeft dan ook alle onderscheidende kenmerken van Jeep®. De Renegade biedt verschillende motorisaties: verbrandingsmotoren met 120, 140 of 150 pk, of plug-in hybride 4xe, met een turbobenzinemotor en een elektrische motor die 190 of 240 pk levert.

 

 

Ontdek de Renegade 80th Ontdek de Renegade 80th 4xe
Jeep Compass

NIEUWE JEEP® COMPASS 80th ANNIVERSARY

Het verleden en de toekomst van Jeep®

Jeep® viert zijn 80ste verjaardag met een gelimiteerde editie, voorzien van unieke stijlaccenten die de persoonlijkheid en elegantie van de Compass versterken. Beschikbaar met een turbobenzinemotor met 130 of 150 pk, of een Multijet II dieselmotor met 150 pk, en een plug-in hybride 4xe met benzinemotor en elektrische motor die een gecombineerd vermogen van 190 of 240 pk leveren.  Ontdek de Compass 80th Ontdek de Compass 80th 4xe
Wrangler

NIEUWE JEEP® WRANGLER 80th ANNIVERSARY

De legende gaat verder

Dit Jeep® icoon voelt zich thuis op elk terrein. Hij viert zijn 80ste verjaardag met een hard dak in koetswerkkleur, de beste veiligheidssystemen van het hele gamma en een harde bescherming voor het reservewiel. Beschikbaar met een turbobenzinemotor met 272 pk of in 4xe plug-in hybride, met een turbobenzine- en elektrische motor die een gecombineerd vermogen van 380 pk leveren.  Ontdek de Wrangler 80th Ontdek de Wrangler 80th 4xe
Jeep Gladiator

NIEUWE JEEP® GLADIATOR 80th ANNIVERSARY

Een legendarische pick-up

De nieuwe Jeep® Gladiator vervolledigt het 80th Anniversary gamma. Deze limited edition versterkt de persoonlijkheid van de unieke Jeep® pick-up. Beschikbaar met een krachtige 3.0 V6 Multijet motor met 264 pk.
Ontdek de Gladiator 80th
80th_badge

JEEP®, een legende geboren in 1941.

In 1941 rustte het Amerikaanse leger zich uit met een robuust 4x4 voertuig dat alle wegen en weercondities aankon. Dit voertuig heette GPV (General Purpose Vehicle), en werd al snel aangeduid met zijn eerste twee letters: Jeep (GP). Zo ontstond de legende. In de loop der jaren creëerde Jeep® modellen die echte pioniers werden, beroemd om hun ongeëvenaarde kracht en gedurfde karakter.

80th ANNIVERSARY

BROCHURE JEEP®

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT