Krachtig herontworpen

Vind het perfecte wiel en zet de puntjes op de i van uw exclusieve look. Van 16" tot 19", de nieuwe Jeep® Compass biedt een indrukwekkend aanbod van 8 verschillende wielconfiguraties die perfect passen bij de sterke wielkasten.

OPVALLENDE LIJNEN

Het uiterlijk van de nieuwe Jeep® Compass zet de traditie voort van het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven. De innovatieve compacte SUV tekent een gedurfde richting uit voor de esthetiek van de Jeep® en de toekomst van het merk.

STIJLVOL LANGS ALLE KANTEN

Vanuit welke hoek u ook kijkt: de nieuwe Jeep® Compass maakt een statement. De verchroomde versiering rond de buitenkant van de ruiten geeft de Compass een sterke en elegante uitstraling, die zijn agressieve houding nog eens extra in de verf zet. De SUV is afgewerkt met een strak zwart dak, voor een nog straffere look elke keer u eropuit trekt.


Het design van een icoon

De Jeep® Compass bezit de charme van het iconische Jeep® design maar ook topklasse functies zoals een dubbel panoramisch zonnedak, lichtmetalen velgen tot 19", bi-xenon koplampen en led-achterlichten, waarmee u uw of-road of stadsavonturen in stijl zal beleven.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler