PRACHTIGE LOOKS

Met zijn expressieve ontwerp markeert de Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie. Zijn elegant en gestroomijnd profiel, in combinatie met zijn atletische stijl, zorgt voor een zelfverzekerde nieuwe look die zowel off-road als in de stad niet misstaat.

VELGEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkasten en uitgesproken spatborden vervolledigen het koetswerk en geven de auto een gespierde en assertieve look. De Jeep® Compass kan met opvallende velgen worden uitgerust, die zowel op als naast de weg hun ding doen.

VAN DICHTBIJ BEKEKEN

Het expressieve en emotioneel geladen uiterlijk van de Jeep® Compass luidt een gedurfd, nieuw hoofdstuk in voor het design van Jeep®. Het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven, het meest iconische symbool van Jeep®, werd opgefrist om deze compacte SUV een innovatieve persoonlijkheid te geven.

EEN VERLEIDELIJK PROFIEL

De verchroomde DLO-sierlijsten rond de achterruit geven de Jeep® Compass een stijlvolle, gesofistikeerde look, met als tegengewicht zijn agressief ogend en onmiddellijk herkenbaar postuur. Het glanzend zwarte dak geeft hem niet alleen een unieke, premium look, maar ook een sterker, atletischer profiel. Dat maakt de Jeep® Compass onmiddellijk herkenbaar op of naast de weg.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler