INDRUKWEKKEND INTERIEUR

- ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS

De nieuwe Jeep® Compass Sport is standaard uitgerust met stijlvolle, comfortabele en volledig zwarte stoffen zetels.

- ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS

Om het comfort van de Longitude een extra toets van elegatie te geven, wordt de zwarte stof gecombineerd met kunstlederen zetels en afgewerkt met tweekleurige stiksels.

- SANDSTORM
SANDSTORM MET DARK SADDLE STIKSELS

De Sandstorm zetels passen perfect bij een zwart interieur. Het stijlvolle interieur wordt nog benadrukt door Dark Saddle stiksels en metaalgrijze accenten.

- ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN STIKSELS

Ervaar uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige materialen binnenin de Jeep® Compass Limited door zijn stijlvolle zwartlederen zetels met Cattle Tan stiksels. Geniet van eersteklas comfort achter het stuur dankzij verwarmde, achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels met lendensteun voor de bestuurder.

- SKI GRAY
SKI GRAY MET RUBY RED STIKSELS

De Jeep® Compass Limited kan worden uitgerust met opvallende Ski Gray lederen zetels. De Ruby Red stiksels zijn de kers op de taart. De verwarmde en achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels garanderen een maximaal rijcomfort.

BUITEN WORDT BINNEN

Geniet alsof u buiten bent in het comfort van uw nieuwe Jeep® Compass met het tweedelige zonnedak. De extra brede opening biedt u de klassieke vrijheid van Jeep®, wanneer u maar wilt.

EEN KOFFER BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN

De koffer is ontworpen voor uw gebruiksgemak én voor al uw spullen. Met een drukknop en de elektrische kofferklep opent u de royale ruimte die de Jeep® Compass biedt. De standaard 40/60 neerklapbare zetels en de beschikbare 40/20/40 lederen zetels, maximaliseren het potentieel van de koffer.

Topkwaliteit in details

De Jeep® Compass is voorzien van elektrisch aanpasbare premium lederen kuipzetels, zetel- en stuurwielverwarming en ongeziene beenruimte, zodat u in alle comfort buiten uw comfortzone treedt.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler