ZETELS

ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS

De volledig zwarte zetels zijn afgewerkt met tweekleurige stiksels, standaard voor het uitrustingsniveau Jeep® Compass Sport. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook comfortabel bij elk soort avontuur.

ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS

De volledig zwarte zetels van de Jeep® Compass Longitude zijn afgewerkt met tweekleurige stiksels. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook comfortabel bij elk soort avontuur in de stad of daarbuiten.

SANDSTORM
SANDSTORM MET DARK SADDLE STIKSELS

De Sandstorm zetels passen perfect bij een zwart interieur. Het stijlvolle interieur wordt nog benadrukt door Dark Saddle stiksels en metaalgrijze accenten.

ZWART
VOLLEDIG ZWART MET CATTLE TAN STIKSELS

Gedegen vakmanschap en eersteklas materialen komen samen in de Jeep® Compass Limited, met zijn stijlvolle zwarte lederen zetels met Cattle Tan stiksels. De achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels met lendensteun en twee geheugenfuncties voor de bestuurder garanderen een maximaal rijcomfort

SKI GRAY
SKI GRAY MET RUBY RED STIKSELS

De Jeep® Compass Limited kan worden uitgerust met opvallende Ski Gray lederen zetels. De Ruby Red stiksels zijn de kers op de taart. De verwarmde en achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels garanderen een maximaal rijcomfort.

STA OPEN VOOR NIEUWE PERSPECTIEVEN

De Jeep® Compass zit boordevol gebruiksvriendelijke snufjes, waaronder een tweedelig, volledig opengaand zonnedak (optioneel), om alle frisse lucht en warme zonnestralen binnen te laten die u wenst.

DE DEUR STAAT ALTIJD OPEN

De kofferklep van de Jeep® Compass biedt de juiste balans tussen gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met één druk op de knop gaat de elektrisch bediende kofferklep (optioneel) open en krijgt u toegang tot een royale opbergruimte. Met de naar voren neerklapbare voorzetel en in drie hoogtes verstelbare laadvloer kunt u ruimte scheppen voor al uw spullen.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler