Altijd verbonden

Klaar voor een veilige, plezante en nieuwe rijervaring? Download de My Uconnect-app in de App Store of via Google Play.

DE NIEUWE UCONNECT -SERVICES

Ontdek de mogelijkheden van altijd verbonden te zijn met uw SUV. De nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met Uconnect-systemen en intuïtieve technologie zodat u alles onder controle houdt, op elk moment.

*De duur is tien jaar voor wie een nieuwe wagen koopt en zich vóór 31/12/2019 inschrijft.
** Opmerking: de connectiviteitsdiensten Customer Care, Vehicle Health Report, At-Home Digital Assistant, Drive Alerts, Eco Score, Vehicle Health Alert, Vehicle Info, In-Vehicle Notifications, Send & Go, POI Search, Live Weather/Live Traffic/Live Speedcams, Stolen Vehicle Assistance, Theft Alarm Notification zullen vanaf circa september 2020 geactiveerd worden. Voor meer informatie over de timing en activering van de individuele diensten hierboven, raadpleeg dit gedeelte van de officiële Jeep®-website.

Image Exterior

UCONNECT™-SERVICES

In enkele clicks bent u verbonden met uw nieuwe Jeep® Compass. Kom meer te weten over alle diensten en kenmerken van de Uconnect -services.

 

ga naar Uconnect™ services

  

  

ENTERTAIMENT NAAR WENS

Beluister uw favoriete muziek. Alles wat u nodig hebt om op uw bestemming te geraken wordt met een rijke klank afgespeeld vanaf uw diverse bronnen.

7" TFT-BEELDSCHERM

Het 7” grote, full-color LED-instrumentenbord laat u als bestuurder toe om informatie in het systeem te configureren, organiseren en personaliseren. Door de makkelijke grafieken, tekst en symbolen, krijgt u in sneltempo duidelijke en nuttige informatie. Wilt u het scherm aanpassen? Gebruik de knoppen op het stuur en hou uw ogen op de baan. Dat is handig, maar vooral veilig.

JEEP® OFF-ROAD PAGES

Haal het maximum uit elk avontuur door te leren van de experts op de Jeep® Off-Road pagina’s. Leer op een gemakkelijke manier meer over de details van bandenspanning, rijhoogte en andere onderwerpen. Hou de prestaties van uw auto in de gaten om met nog meer vertrouwen het avontuurlijke pad te berijden.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler