Altijd verbonden

Klaar voor een veilige, plezante en nieuwe rijervaring? Download de My Uconnect-app in de App Store of via Google Play.

DE NIEUWE UCONNECT -SERVICES

Ontdek de mogelijkheden van altijd verbonden te zijn met uw SUV. De nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met Uconnect-systemen en intuïtieve technologie zodat u alles onder controle houdt, op elk moment.

*Bepaalde services zijn nog niet beschikbaar maar zullen dat binnenkort zijn. Meer informatie over de beschikbaarheid van de services vindt u in de sectie ‘Check Beschikbaarheid’ op url https://myuconnect.jeep.com/be/nl/quicktips

Image Exterior

UCONNECT™-SERVICES

In enkele clicks bent u verbonden met uw nieuwe Jeep® Compass. Kom meer te weten over alle diensten en kenmerken van de Uconnect -services.

 

ga naar Uconnect™ services

  

  

ENTERTAIMENT NAAR WENS

Beluister uw favoriete muziek. Alles wat u nodig hebt om op uw bestemming te geraken wordt met een rijke klank afgespeeld vanaf uw diverse bronnen.

7" TFT-BEELDSCHERM

het 7” grote, full-color led-instrumentenbord laat u als bestuurder toe om informatie in het systeem te configureren, organiseren en personaliseren. door de makkelijke grafieken, tekst en symbolen, krijgt u in sneltempo duidelijke en nuttige informatie. wilt u het scherm aanpassen? gebruik de knoppen op het stuur en hou uw ogen op de baan. dat is handig, maar vooral veilig.

JEEP® OFF-ROAD PAGES

Haal het maximum uit elk avontuur door te leren van de experts op de Jeep® Off-Road pagina’s. Leer op een gemakkelijke manier meer over de details van bandenspanning, rijhoogte en andere onderwerpen. Hou de prestaties van uw auto in de gaten om met nog meer vertrouwen het avontuurlijke pad te berijden.


Blijf geconnecteerd met uw Jeep®

De Jeep® Compass SUV biedt u de allerbeste technologiesystemen, zoals sleutelloze Enter-N-Go toegang en Uconnect 8,4" NAV, waardoor uw rijervaring nog vlotter wordt en u steeds geconnecteerd bent.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler