ALTIJD VERBONDEN

De Jeep®Compass kan worden uitgerust met nieuwe Uconnect™-systemen, die de communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties bieden die bestuurders en passagiers wensen. Klanten zullen de betere prestaties van de vierde generatie waarderen: de systemen starten sneller op en bieden een hogere verwerkingssnelheid.

MENSGERICHTE TECHNOLOGIE

Het geeft een gevoel van vrijheid wanneer de dingen die u nodig hebt binnen handbereik staan. De Jeep®Compass tilt het gebruiksgemak naar nieuwe hoogten met onverwachte bedienings- en connectiviteitselementen die u op elk moment entertainen en informeren. Draai het volume omhoog en stel uw volgende bestemming in.

INTUÏTIEF EN PERSONALISEERBAAR

Het 7” grote ledinstrumentenbord is verkrijgbaar op de Jeep®Compass. Het beschikt over een configureerbare functie waarmee de bestuurder de informatie in het instrumentenbord kan personaliseren. Het scherm werd ontworpen om informatie snel en eenvoudig weer te geven met afbeeldingen en tekst. Met de knoppen op het stuur kan de bestuurder het scherm personaliseren met zo veel informatie als hij zelf wenst. Het systeem toont zich bijzonder intuïtief en biedt de keuze uit diverse weergaven.

GENIET VAN UW VRIJHEID EN BLIJF CONNECTED

Controleer de status van uw wagen, overal op ieder moment met Jeep® Mopar® Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

Mopar® Connect services

Mopar® Connect biedt u een uitgebreide waaier aan services en veiligheid zoals hulp en onmiddellijke ondersteuning in geval van diefstal, een ongeval of pech. Bovendien kunt u vanop afstand uw auto lokaliseren, de portieren openen of sluiten* en eenvoudig het brandstofpeil en de bandenspanning op uw smartphone controleren.

*Deurvergrendeling is niet beschikbaar voor auto’s met een volumetrisch alarmsysteem.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler