ONTWORPEN OM U TE BESCHERMEN

De nieuwe Jeep® Compass is grensverleggend door de lat voor veiligheid in compacte SUV’s hoog te leggen, om u en uw passagiers nog beter te beschermen. Meer dan 70 veiligheidssnufjes worden gecombineerd met hoogwaardig staal, geavanceerde materialen, zes standaard airbags en de nieuwste technologie, voor uw veiligheid en gemoedsrust achter het stuur.

SLEPEN

VEILIGHEID STOPT NOOIT

Het welzijn van iedereen aan boord is niet enkel uw prioriteit, maar ook die van de nieuwe Jeep® Compass. De veiligheidsfuncties (standaard en optioneel) maken gebruik van spitstechnologie om bescherming te garanderen wanneer dat nodig is, zelfs als u het niet ziet.

PARKEREN ALS EEN PRO

Parkeren zonder gokken, mikken of stress? Het is mogelijk: deze geavanceerde systemen veranderen de manier waarop u naar een parking kijkt. Minder krassen en deuken, meer perfect parkeren. Met deze systemen vermijdt u problemen bij het in- en uitrijden van een parkeerplaats.

VEILIGHEID IN DE VINGERS

Ontdek hoe comfortabel extra veiligheid aanvoelt met de standaard- of optionele uitrustingen die elke rit in uw compacte SUV nog aangenamer maken.


Veilig in alle omstandigheden

De Jeep® Compass is uitgerust met standaard en optionele actieve veiligheidsfuncties die ontworpen zijn om u in alle omstandigheden te helpen, zoals Adaptieve Cruise Control, Forward Collision Warning (aanrijdingswaarschuwing), Parkview® achteruitrijcamera, Rijbaanassistentie Plus en veel meer.


Supermakkelijk parkeren

De Jeep® Compass is uitgerust met parallelle & verticale parkeerassistentie en Parkview® achteruitrijcamera waarmee u comfortabel parkeert, zowel in kleine stadsparkings als op ruimere plekken.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler