ONTWORPEN OM U TE BESCHERMEN

De Jeep® Compass zet de traditie van veerkracht van het Jeep®-merk voort. Deze compacte SUV is voorzien van meer dan 70 veiligheidssnufjes, in combinatie met de nieuwste technologie en hedendaagse techniek. De Jeep® Compass beschermt u en uw naasten met hoogwaardig staal en andere geavanceerde materialen. De inzittenden worden bovendien beschermd door een van de meest gesofistikeerde airbagsystemen in zijn soort, met zes standaardairbags.

SLEPEN

IN ALLE VEILIGHEID

De Jeep® Compass is uitgerust met actieve veiligheidssnufjes (standaard of optioneel), die ontworpen zijn voor alle rijomstandigheden en die de voertuigprestaties aanpassen, zodat de bestuurder de auto onder controle kan houden en veilig blijft.

INNOVEREND

Parkings en krappe parkeerplaatsen kunnen soms leiden tot deuken of krassen. De Jeep® Compass is verkrijgbaar met enkele van de meest geavanceerde en uitgebreide systemen die op dit ogenblik beschikbaar zijn en die u helpen problemen te vermijden bij het in- en uitrijden van een parkeerplaats.

IN VEILIGE HANDEN

Dankzij de vele snufjes die uw rit nog aangenamer dan ooit maken, garandeert de Jeep® Compass een uiterst veilige rijervaring, zowel overdag als ‘s nacht.

JEEP® COMPASS

Vraag een offerte aan

JEEP® COMPASS

Download de brochure voor meer info

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler