Jeep® op het autosalon van Genève 2019

Op het 89ste autosalon van Genève zal Jeep® uitpakken met enkele belangrijke nieuwe producten.
In 2018 had Jeep® zijn beste jaar ooit in Europa, met een recordverkoop op tal van markten op het continent, waaronder Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, België, Polen, Zwitserland, Nederland en Portugal. Met een verkoop die bijna 56% steeg tegenover 2017, was Jeep® in 2018 het snelst groeiende merk in de regio.
Het was het vijfde jaar van ononderbroken groei in Europa en het derde jaar waarin meer dan 100.000 auto’s werden verkocht. De Jeep® Compass was het meest verkochte model uit het gamma, gevolgd door de Jeep® Renegade, die ook een van de bestsellers in zijn segment blijft. Op de derde plaats staat de Wrangler van de nieuwe generatie, die zijn beste jaar ooit in Europa had en een omzetgroei van 86% boekte tegenover 2017. Gesterkt door deze buitengewone resultaten zal Jeep® op het autosalon enkele nieuwe speciale edities lanceren, als antwoord op de aanhoudende en groeiende vraag van Jeep®-fans naar exclusieve, nieuwe personaliseringsmogelijkheden:

  • Op het autosalon van Genève maakt het nieuwe "S"-gamma - de speciale edities van de Renegade, Compass, Cherokee en Grand Cherokee - zijn Europese debuut.
  • De nieuwe Cherokee Trailhawk vervolledigt het Trailhawk-gamma; van elke SUV van Jeep® is er nu een versie met het prestigieuze “Trail Rated”-logo, een symbool dat aangeeft dat de auto zelfs de meest uitdagende offroadpaden aankan.
  • Presentatie van modellen die gepersonaliseerd zijn met Jeep® Authentic Accessories by Mopar®, het FCA-merk voor aftermarketproducten en -diensten dat prat kan gaan op ruim 80 jaar traditie op het vlak van prestaties, veiligheid en stijl. Deze accessoires benadrukken nog meer de vermaarde eigenschappen waaraan de eerste SUV’s van Jeep® hun succes te danken hadden.

Tijdens de persconferentie op dinsdag 5 maart om 11.30 op de Jeep®-stand (Hall 5) zal nog meer belangrijk nieuws voor de toekomst van het merk worden bekendgemaakt.

GALERIJ

JEEP®-NIEUWSBRIEF

Schrijf u in en ontvang meer informatie over de volgende evenementen van Jeep®.

RESERVEER EEN TESTRIT

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP®-PARTNERSHIPS

Jeep® is de trotse sponsor & partner van verschillende teams en organisaties.