De lezers van SUV Crossover Magazine hebben de Jeep® Renegade verkozen tot « SUV Urbain de l’Année 2019 »

De nieuwe Jeep Renegade, die net na de zomervakantie 2018 werd gelanceerd, werd zonet verkozen door de lezers van het Franse gespecialiseerde magazine « SUV Crossover », uitgegeven door de Editions Larivière, als « SUV Urbain de l’Année ».

En voor Julien Renavand, Hoofdredacteur van SUV Crossover Magazine, het model Renegade « dat reeds enkele jaren aanwezig is in het segment van de SUV’s voor de stad, werd recentelijk opgefrist, zowel op esthetisch als op technologisch vlak. Hierdoor staat het model opnieuw aan de top van zijn segment. Dit wisten de lezers, die niet ongevoelig zijn voor de charmes en kwaliteiten van deze Jeep, te appreciëren.»

Het ruime gamma aan motoren en versies van de Renegade wist in het bijzonder het Franse publiek te verleiden sinds 2014, de bestseller op de Franse markt. De komst van de nieuwe driecilinder-motoren, 1.0 l 120 pk met manuele versnellingsbak en de viercilinder 1.3 l 150 pk met automatische versnellingsbak, nog economischer en nog efficiënter, toont aan dat de Renegade weet te overtuigen met zijn technologische inhoud alsook met zijn nieuwe uitrustingen inzake veiligheid en connectiviteit !

De nieuwe Jeep Renegade PHEV (plug-in hybride) die in « wereldpremière » op het Salon van Genève werd voorgesteld kondigt de heel nabije toekomst van deze stads-SUV aan. Zijn aangekondigde karakteristieken zullen zijn dynamische kwaliteiten zowel on-road als off-road nog versterken, maar zal eveneens het leefmilieu respecteren met uitstootwaarden van amper 50g/km CO² en een autonomie en volledig elektrische modus van 50 km.

 

Brussel, 11 maart 2019

JEEP®-NIEUWSBRIEF

Schrijf u in en ontvang meer informatie over de volgende evenementen van Jeep®.

JEEP®-EVENEMENTEN

Bekijk alle evenementen van Jeep®.

JEEP®-PARTNERSHIPS

Jeep® is de trotse sponsor & partner van verschillende teams en organisaties.