HET NIEUWE DESIGN VAN EEN ICOON

De Jeep® Compass evolueert maar blijft trouw aan zijn onmiskenbare stijl. Deze nieuwe serie heeft een gloednieuwe voorkant, nieuwe koplampen en gedurfde nieuwe velgen.

compass_exterior_main_01

HET NIEUWE GEZICHT VAN DE COMPASS

De nieuwe Jeep® Compass oogt vandaag nog eleganter en ambitieuzer dankzij het nieuwe radiatorrooster. Het afgelijnde, moderne design van de voorkant, verleent hem een ruimere en robuustere look. Het is de drijvende kracht achter de evolutie van deze compacte SUV.

compass_exterior_main_02
compass_exterior_main_03
compass_exterior_main_04

NIEUWE 7-SLEUVENROOSTER

De evolutie van het Jeep® Compass-ontwerp straalt vooral af van het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven. De iconische zeven-sleuven zijn omrand met unieke zwarte details en belichamen de algemene insteek van zijn nieuwe look.

LICHTMETALEN VELGEN

De nieuwe Jeep® Compass biedt een breed scala aan fascinerende lichtmetalen velgen. Voor elke stijl wat wils.

17" lichtmetalen velgen 18" diamond-coated glanzend zwarte lichtmetalen velgen 18" glanzend zwarte lichtmetalen velgen 19" lichtmetalen velgen met zwarte afwerking 19" lichtmetalen velgen
PORTELLONE AUTOMATICO

AUTOMATISCHE ACHTERKLEP

Met de handenvrije elektrische achterklep*-technologie kunt u de achterklep openen en sluiten zonder uw handen te gebruiken. Dankzij de sensoren hoeft u enkel uw voet onder de achterbumper te bewegen om de klep te openen. En met Keyless Enter-N-Go hoeft u zelfs uw sleutels niet uit uw zak te halen. Ze hoeven enkel binnen het bereik van de achterklep te zijn.  


*niet compatibel met trekhaak