TOT
130 PK
in gecombineerde cyclus
240 Nm
maximum koppel
10”
versnelling van 0-100 km/u
193 km/u
topsnelheid
icona-separatore

EXTERIEUR
DE ELEGANTIE VAN JEEP®

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid valt op door zijn legendarische design, met een aantal stijlvolle toevoegingen die hem nóg unieker maken.

Het onderscheidende uiterlijk van het model wordt versterkt door het nieuwe design van de full-LED koplampen, de geblindeerde ruiten* en het tweekleurige zwarte dak*.

Daarnaast is het gamma lichtmetalen velgen volledig vernieuwd, van 18" naar 19" en met nieuwe unieke kleuren om op elke weg de aandacht te trekken.

*Verkrijgbaar als standaard op de Summit.

INTERIEUR
COMFORT ALS HOEKSTEEN

Het interieur van de nieuwe Compass e-Hybrid weerspiegelt perfect de filosofie van stijl en comfort die het hele model altijd heeft gekenmerkt.
De zetels zorgen voor maximaal comfort dankzij de elektrische 8-voudige verstelmogelijkheden en de 2-voudige lendensteunverstelling, ideaal voor langere reizen.
Aan boord van de nieuwe Compass e-Hybrid speelt technologie een centrale rol. Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke Uconnect™-systeem beschikt over een 10,1" HD- en aanraakscherm, terwijl je met het nieuwe 10,25" Ultra HD-scherm de weergegeven inhoud kunt instellen, ordenen en aanpassen.

Interni sedili Jeep Renegade Plug-in - Jeep

COMPASS E-HYBRID ALTITUDE

GRAPHITE GREY COLORADO RED SOLID BLACK ALPINE WHITE BLUE SHADE
GRAPHITE GREY
COLORADO RED
SOLID BLACK
ALPINE WHITE
BLUE SHADE
GRAPHITE GREY
COLORADO RED
ALPINE WHITE
BLUE SHADE
GRAPHITE GREY

COMPASS E-HYBRID ALTITUDE

Waar comfort en stijl elkaar ontmoeten. De nieuwe Compass Altitude e-Hybrid is ontworpen om al het rijplezier te bieden dat je nodig hebt tijdens je avonturen.
ONTDEK MEER
Waar comfort en stijl elkaar ontmoeten. De nieuwe Compass Altitude e-Hybrid is ontworpen om al het rijplezier te bieden dat je nodig hebt tijdens je avonturen.
VANAF € 37.085 1

COMPASS E-HYBRID SUMMIT

BLUE SHADE ALPINE WHITE COLORADO RED GRAPHITE GREY SOLID BLACK
BLUE SHADE
ALPINE WHITE
COLORADO RED
GRAPHITE GREY
SOLID BLACK
BLUE SHADE

COMPASS E-HYBRID SUMMIT

De elegante versie van de Compass. De nieuwe Summit e-Hybrid is uitgerust met premium en unieke kenmerken om op te vallen op elk wegdek dat je pad kruist.
ONTDEK MEER
De elegante versie van de Compass. De nieuwe Summit e-Hybrid is uitgerust met premium en unieke kenmerken om op te vallen op elk wegdek dat je pad kruist.
VANAF € 40.445 2

AFMETINGEN

De nieuwe Jeep ® Compass e-Hybrid biedt je alle comfort en ruimte die je nodig hebt voor elke trip, inclusief de meest extreme avonturen.

Qua afmetingen is de nieuwe Jeep ® Compass e-Hybrid tot 1,62 m hoog, 4,40 m lang en 1,87 m breed. De afmetingen van deze 4x4 kunnen licht variëren, afhankelijk van de uitvoering.

Jeep Compass e-Hybrid dimensioni – Jeep
Icona di Jeep® Compass e-Hybrid - Jeep

DE NIEUWE MOBILITEIT VOLGENS JEEP®

De e-Hybride mobiliteit van Jeep® zorgt voor een nieuwe rijervaring. In vergelijking met een traditioneel Mild Hybrid-systeem biedt de Jeep® e-Hybrid-technologie een volledige hybride rijervaring in samenwerking met de elektromotor*, die zelfs bij lage snelheden een responsief koppel garandeert.

*De functie is afhankelijk van de oplaadstatus van de batterij.

ALTIJD VERBONDEN

Steun bij al je avonturen. Geniet van meer veiligheid en rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij de UconnectTM-diensten.

img

WAT JE MAAKT

Het ruime gamma Jeep® Authentic Accessories by Mopar® geeft je Compass een persoonlijk tintje en voegt alles toe wat je nodig hebt voor je volgende avontuur.

PLATFORM ORGANISATOR

De koffer bestaat uit een veelzijdig platform met 2 metalen rails en een telescopische stang. Dit systeem maakt het mogelijk om de beschikbare ruimte te verdelen en de geladen items gemakkelijk vast te zetten.

DWARSSTANGEN

Zwarte aerodynamische dwarsstangen met Jeep®-logo, compatibel met alle Mopar®-dragers. Te installeren op de dakrails.

DRAAGTAS

Een opvouwbare draagtas in zwarte kleur met Jeep®-logo.

SPIEGELKAP

Laat je stijl zien met de spiegelkappen, die deel uitmaken van het Neutral Gray-pack.
Contatta il servizio clienti per Jeep Renegade 4xe – Jeep

EEN TOEGEWIJD TEAM OM JE TE ONDERSTEUNEN

Voor vragen over een aangekochte Jeep of voor naverkoop, waaronder het onderhoud van je wagen, kun je contact opnemen met de klantendienst.

Voor voertuiginformatie of volledige ondersteuning tijdens het aankoopproces, zowel online als bij het verkooppunt, kun je contact opnemen met ons ervaren verkoopteam.

CONTACTEER EEN EXPERT
Brandstofverbruik Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 5,5 - 5,7; CO2-uitstoot (g/km): 123-129, volgens EU-richtlijn 1999/94. Typegoedkeuringswaarden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus, op basis waarvan nieuwe voertuigen worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 31 mei 2024. 
De vermelde waarden dienen voor vergelijkingsdoeleinden.

(1) Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe COMPASS e-Hybrid ALTITUDE 1.5 Turbo T4 130 4x2 zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/07/2024 tot 31/07/2024, in het Belgische netwerk van JEEP.
(2) Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe COMPASS e-Hybrid SUMMIT 1.5 Turbo T4 130 4x2 zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/07/2024 tot 31/07/2024, in het Belgische netwerk van JEEP.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT