HET AVONTUUR BEGINT
ONTDEK ELK DETAIL
TOT
240 PK
in de gecombineerde cyclus
7.3”
Versnelling 0-100 km/u
4x4
Fulltime/Voltijds
TOT
56 KM
rijbereik in volledig elektrische modus

COMPASS 4XE ALTITUDE

ALPINE WHITE GRAPHITE GREY COLORADO RED SOLID BLACK BLUE SHADE
ALPINE WHITE
GRAPHITE GREY
COLORADO RED
SOLID BLACK
BLUE SHADE
ALPINE WHITE
GRAPHITE GRAY
COLORADO RED
BLUE SHADE
ALPINE WHITE

COMPASS 4XE ALTITUDE

Comfort, technologie en stijl. Die eigenschappen definiëren de rijervaring aan boord van de Altitude op perfecte wijze.
ONTEDEK MEER
Comfort, technologie en stijl. Die eigenschappen definiëren de rijervaring aan boord van de Altitude op perfecte wijze.
VANAF € 47.720

COMPASS 4XE OVERLAND

ALPINE WHITE STING GREY COLORADO RED SOLID BLACK BLUE SHADE
ALPINE WHITE
STING GREY
COLORADO RED
SOLID BLACK
BLUE SHADE
ALPINE WHITE
STING GRAY
COLORADO RED
BLUE SHADE
ALPINE WHITE

COMPASS 4XE OVERLAND

De Overland is gemaakt om u te volgen tijdens al uw outdoor-avonturen, zoals onder meer de wasbare zetelhoezen illustreren.
ONTEDEK MEER
De Overland is gemaakt om u te volgen tijdens al uw outdoor-avonturen, zoals onder meer de wasbare zetelhoezen illustreren.
VANAF € 48.720

COMPASS 4XE SUMMIT

SOLID BLACK

COMPASS 4XE SUMMIT

De Summit is uitgerust met premium voorzieningen die hem omtoveren tot de stijlvolle versie van de Compass.
ONTEDEK MEER
De Summit is uitgerust met premium voorzieningen die hem omtoveren tot de stijlvolle versie van de Compass.
VANAF € 51.220

COMPASS 4XE TRAILHAWK®

SOLID BLACK

COMPASS 4XE TRAILHAWK®

Beleef nieuwe avonturen op de weg en in offroad. De Trailhawk® biedt 5 rijmodi om uit te kiezen in het nieuwe Selec-Terrain®-besturingssysteem.
ONTEDEK MEER
Beleef nieuwe avonturen op de weg en in offroad. De Trailhawk® biedt 5 rijmodi om uit te kiezen in het nieuwe Selec-Terrain®-besturingssysteem.
VANAF € 52.220
img

EXTERIEUR
HET NIEUWE DESIGN VAN EEN ICOON

De Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid oogt een stuk eleganter.

Zijn iconische grille met zeven sleuven is moderner afgelijnd en zijn koplampen en voorbumper zijn volledig vernieuwd voor een unieke look. Bovendien kunt u nu een vleugje van uw eigen stijl toevoegen dankzij het tweekleurige zwarte dak*.

De nieuwe verchroomde 4xe-badge op de achterklep onderstreept zijn unieke stijl. De Compass-badge is nieuw en wordt omringd door het iconische blauwe profiel van de 4xe-wereld.

*Standaard beschikbaar op de Summit en deTrailhawk®.

performance canvas

INTERIEUR
REVOLUTIONAIR DESIGN

Het interieur heeft een nieuw, strak en eigentijds design waarin superieur comfort, meer ruimte en geavanceerde technologie een essentiële rol spelen.

De zetels bieden maximaal comfort dankzij de elektrisch verstelbare lendensteun, de verwarmde rugleuning en een perfecte ergonomie, zelfs voor langere ritten.

De nieuwe opbergvakken achter de versnellingsbak, in de middentunnel en onder de armsteun zorgen voor nog meer ruimte aan boord van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid.

Interni sedili Jeep Renegade Plug-in - Jeep

AFMETINGEN

Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid biedt u alle comfort en ruimte die u nodig hebt voor elke reis. De meest extreme avonturen inbegrepen.

Jeep Renegade Ibrida larghezza – Jeep
img

DE JEEP®-REVOLUTIE

De 4xe Plug-in Hybride technologie combineert twee krachtbronnen: een elektromotor en een benzinemotor. Samen zorgen ze voor de legendarische Jeep®-aandrijving.
Tot slot kiest u dankzij de Hybrid Mode Selector zelf uit drie verschillende rijmodi, namelijk die van de elektromotor, die van de benzinemotor of die van beide. Het gecombineerde gebruik van de twee motoren zorgt voor superieure prestaties en een lager brandstofverbruik.

UCONNECT™ SERVICES

Geniet van uw vrijheid. De Jeep®-app maakt uw leven een stuk eenvoudiger: communiceer vanop afstand met uw wagen, rechtstreeks vanaf uw smartphone.

GO 4xe LIVE App

UW BESTE OPLAADOPLOSSINGEN

Laad uw elektrische Compass thuis of onderweg op. Met eSolutions Charging beschikt u over een thuislaadapparaat eProWallbox, dat werkt tot 22 kW. En met de eSolutions Charging-app krijgt u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa.

ONTDEK ESOLUTIONS
img

CREËER UW EIGEN RUIMTE

Het ruime gamma authentieke Mopar®-accessoires geeft uw Compass een persoonlijk tintje en biedt alles wat u nodig hebt voor uw volgende avontuur.

LAADPLATFORM

De laadbak bestaat uit een veelzijdig platform met 2 metalen rails en een uitschuifbare stang. Dit systeem maakt het mogelijk om de beschikbare ruimte te verdelen en de geladen items eenvoudig te blokkeren.

DWARSSTANGEN

Zwarte aerodynamische dwarsstangen met Jeep®-logo, compatibel met alle Mopar®-dragers. Te monteren op de dakrails.

HANDBAGAGETAS

Een opvouwbare zwarte cargo-tas met Jeep®-logo.

SPIEGELHOES

Definieer en toon uw stijl met de spiegelhoezen, die deel uitmaken van het Neutral Gray-pakket.
Contatta il servizio clienti per Jeep Renegade 4xe – Jeep

EEN TOEGEWIJD TEAM OM U TE ONDERSTEUNEN

Voor vragen over een gekochte Jeep® of voor naverkoopdiensten zoals onderhoud, kunt u contact opnemen met de klantendienst.

Voor informatie over uw wagen of volledige ondersteuning tijdens het aankoopproces (zowel online als bij de dealer) kunt u ons ervaren verkoopteam contacteren.

CONTACTEER EEN EXPERT
Brandstofverbruik Jeep® Compass 4xe rijbereik (l/100 km): 2,0 - 1,9 ; CO2-uitstoot (g/km): 47-48 , volgens EU-richtlijn 1999/94.
Typegoedkeuringswaarden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus, op basis waarvan nieuwe voertuigen worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 31 maart 2022. De vermelde waarden dienen voor vergelijkingsdoeleinden.

Belangrijk: de werkelijke waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen sterk afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals: optionele uitrusting, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht van het voertuig, gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentypes en -condities, wegomstandigheden, externe klimaatomstandigheden, enz.

FAQ

4xe-technologie

Welke soorten elektrische- en hybride-aandrijvingen zijn er?

ICE Internal Combustion Engine (inwendige verbrandingsmotor): de traditionele op thermische energie gebaseerde motor waarin de verbranding van fossiele brandstof (benzine, diesel, LPG, etc.) wordt geactiveerd door menging met een oxidatiemiddel (gewoonlijk zuurstof). Dit gebeurt in een verbrandingskamer die een integraal onderdeel is van het bewegingsmechanisme van de motor.
MHEV Mild Hybrid Electric Vehicle (mild hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. Het is niet mogelijk om volledig elektrisch te rijden.
HEV Hybrid Electric Vehicle (hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. De elektromotor en accu zijn groter dan bij een MHEV, waardoor het voertuig in staat is om korte ritten volledig elektrisch te rijden.
PHEV Plug-in Hybrid Electric Vehicle (plug-in hybridevoertuig): een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen via een laadkabel vanuit een externe bron en door regeneratief remmen. Als de accu bijna leeg is, grijpt de verbrandingsmotor automatisch in om het systeem tijdens het rijden op te laden. De accu en elektromotor hebben voldoende capaciteit om langere afstanden volledig elektrisch te rijden.
BEV Battery Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig): een voertuig waarbij de aandrijving uitsluitend wordt verzorgd door een elektromotor. Het rijden gebeurt volledig elektrisch en de accu wordt opgeladen vanuit een externe bron en door regeneratief remmen.
REEV Range Extended Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig met range extender): een voertuig dat in aanvulling op de elektromotor is uitgerust met een kleine benzinemotor die als generator werkt om de accu op te laden en zo het bereik vergroot als de accu leeg raakt.

Welke soort elektrische auto’s zijn de Jeep® 4xe voertuigen?

De Jeep® 4xe voertuigen zijn plug-in hybride 4x4-voertuigen, voorzien van een benzinemotor die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft en de rijeigenschappen in het terrein verbetert. Beide motoren werken samen en worden automatisch aangestuurd door het aandrijfmanagementsysteem van de auto. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu. Deze kan tijdens het rijden door regeneratief remmen worden opgeladen en bij stilstand vanuit een externe stroombron. Met volledig geladen accu kan de auto zo'n 50 km volledig elektrisch rijden. Als de accu bijna leeg is, grijpt de benzinemotor automatisch in door het systeem tijdens het rijden op te laden. Dit garandeert een constante beschikbaarheid van de 4xe-aandrijving.

Waarom heeft Jeep® gekozen voor het plug-in hybridesysteem?

Een plug-in hybride combineert de sterke punten van een inwendige verbrandingsmotor met die van een elektromotor. Daarnaast garandeert een plug-in hybride een optimale balans tussen elektrische actieradius, oplaadtijd, brandstofverbruik, rijeigenschappen en prestaties.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een plug-in hybridevoertuig?

Plug-in hybride-auto’s hebben veel voordelen gemeen met elektrische voertuigen, zoals lage bedrijfskosten, weinig rijgeluiden en emissievrij rijden (in de elektrische modus). Daarnaast bieden ze de flexibiliteit van een conventionele verbrandingsmotor op langere ritten, zonder noodzaak om de accu vanuit een externe bron op te laden. Door de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor kan het voertuig bovendien een hoger koppel en betere prestaties leveren dan bij toepassing van conventionele motoren met een grotere cilinderinhoud.
'Jeep® 4xe' vormt een geavanceerde oplossing die de veiligheid, de prestaties en het rijplezier verhoogt door een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten en de emissies, in combinatie met een groot elektrisch rijbereik.

Welke specifieke technologie wordt in de nieuwe Jeep® Renegade en Compass 4xe-modellen toegepast die de conventionele Jeep®-modellen niet hebben?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen laten de bestuurder kiezen uit verschillende rijprogramma’s: Electric, Hybrid en e-Save. Deze laatste modus spaart het laadniveau van de accu om voldoende stroom over te houden om later volledig elektrisch te kunnen rijden. Daarnaast komen er nieuwe e-functies beschikbaar, zoals eco-coaching en 'pre-conditioning', waarbij - via een mobiele telefoon of met de timer in het speciale infotainmentscherm - het interieur voor vertrek kan worden voorverwarmd of voorgekoeld terwijl de auto nog op de oplader is aangesloten. Verder onderscheiden de 4xe-modellen zich met specifieke details als een aangepast infodisplay, speciale infotainmentschermen op het 8,4-inch touchscreen en de nieuwe Selec-Terrain®-modus 'Sport', die dankzij een snellere respons van het gaspedaal en directere besturing een sportieve rijstijl mogelijk maakt.

Wat bieden de nieuwe Jeep® 4xe-modellen op het gebied van connectiviteit?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen zijn uitgerust met de nieuwste connectiviteitssystemen. Ze bieden standaard toegang tot Uconnect™ Services*, een reeks innovatieve diensten op vlak van veiligheid, beveiliging en comfort. Via de speciale My Uconnect™-app kunt u bijvoorbeeld altijd en overal de status van uw auto controleren.

Gaat de toepassing van het 4xe-systeem ten koste van de bagageruimte?

Nee, de bagageruimte blijft net zo groot als bij de huidige Renegade- en Compass-modellen met alleen een verbrandingsmotor.

Is het nieuwe Jeep® 4xe-gamma Trail Rated?

Ja, de nieuwe Jeep® 4xe-voertuigen zijn de krachtigste 4x4 Plug-In Hybrid Jeep® SUV's op de markt. De elektrificatie verbetert bovendien hun legendarische vermogen, dankzij het hogere koppel dat de elektromotor levert en dankzij de ultra-precieze beheersbaarheid bij het vertrek en bij het rijden op veeleisende offroad-trails waar een lage crawl ratio vereist is.

LADEN

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.

Kan het systeem via snelladen worden opgeladen of heeft het alleen een standaard oplaadmodus?

Het oplaadsysteem maakt snelladen met een laadvermogen tot 7,2 kW mogelijk.

Is het mogelijk de oplaadtijden te programmeren?

Ja, dat kan. Met behulp het infotainmentsysteem van de auto of via de Jeep-app is het mogelijk een oplaadschema in te stellen. Voor thuis opladen kunt u op een speciale infotainmentpagina de gewenste oplaadtijd instellen (bijvoorbeeld ‘s nachts) en de stroomsterkte van het oplaadprogramma kiezen.

Wat gebeurt er als de accu onderweg leeg raakt?

Bij het leegraken van de accu wordt automatisch de verbrandingsmotor ingeschakeld zodat u door kunt blijven rijden. Het systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft.

Wat gebeurt er als ik vergeet de accu op te laden?

De inwendige verbrandingsmotor zorgt voor het bijladen van de accu terwijl de auto rijdt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van voldoende stroom voor veilige 4x4-prestaties.

Is de buitentemperatuur van invloed op de accu-capaciteit?

De accu’s zijn ontworpen om het hele jaar door goed te functioneren bij gematigde temperaturen. Langdurige blootstelling van de auto aan zeer hoge temperaturen kan de actieradius verkleinen, omdat energie nodig is om de accu te koelen. Ook bij zeer lage buitentemperaturen moet u rekening houden met een geringer rijbereik, omdat energie nodig is om de accu te verwarmen. De accu’s zijn geschikt voor temperaturen tot -40 °C.

Op welke manieren kunnen de Jeep® 4xe-modellen worden opgeladen?

Tijdens het rijden wordt de accu automatisch opgeladen door de benzinemotor en door regeneratief remmen, bij stilstand kan de accu worden opgeladen door aansluiting van de auto op een externe stroombron.

Hoe worden de accu's tijdens het rijden bijgeladen?

Het bijladen van de accu's tijdens het rijden vindt plaats door:
1- Regeneratief remmen: elektrische auto’s maken voor het opladen gebruik van regeneratief remmen. Daarbij wordt kinetische energie omgezet in elektrische energie en deze wordt gebruikt om de accu op te laden, in plaats van de energie als thermische energie te verspillen zoals bij conventionele auto’s met uitsluitend een inwendige verbrandingsmotor gebeurt.
Elektromotoren verbruiken energie voor aandrijving van de auto. Wanneer geen aandrijving nodig is (bijvoorbeeld tijdens het afremmen), kan de remkracht worden gebruikt om de motorwerking om te keren en elektriciteit op te wekken, waarbij de opgewekte stroom naar de accu wordt teruggevoerd. Dit proces wordt regeneratief remmen genoemd. Dankzij deze bij het afremmen geregenereerde stroom kan de actieradius van een elektrische auto tot meer dan 10% worden vergroot.
2- e-Save-modus: door deze rijmodus te kiezen met de hybride-selector, houdt het systeem de accu op een bepaald laadniveau of wordt de accu opgeladen tot een ingestelde drempelwaarde.

Hoe gaat het opladen van de Renegade en Compass 4xe via een extern stopcontact in z'n werk?

Alle Jeep® 4xe SUV-modellen zijn uitgerust met een thuislaadkabel die kan worden aangesloten op de Type 2-aansluiting (Mennekes) van de auto. Dit betekent dat u uw Jeep® 4xe in uw garage of voor uw huis kunt opladen, mits daar een stopcontact aanwezig is. Om sneller te kunnen opladen, kunt u een wandlader voor thuisgebruik laten installeren. Met deze zogeheten Easy WallboxTM kan de accu aanzienlijk sneller worden opgeladen dan via een conventioneel stopcontact.

Wat heb ik nodig voor het opladen?

•Standaard: een thuislaadkabel. Alle Jeep® 4xe-modellen zijn standaard uitgerust met een thuislaadkabel die op elk gewoon stopcontact kan worden aangesloten.
•Tevens standaard: een snellaadkabel. Met deze zogeheten Type 2-laadkabel (Mennekes) kunt u de accu van uw Jeep® 4xe vanaf een openbaar laadpunt opladen.
•Optioneel, maar reeds inbegrepen in het ‘e-Features’-pakket van de 4xe First Edition-versies: een Easy WallboxTM-thuislader op wisselstroom en een Type 2-laadkabel (Mennekes) voor snelladen aan een openbaar laadpunt.

Moet ik de elektrische installatie in mijn huis laten aanpassen?

Alle Renegade en Compass 4xe-modellen zullen standaard worden geleverd met een laadkabel die rechtstreeks op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Aanpassingen aan de elektrische installatie zijn in principe niet nodig. Voor sneller en veiliger opladen kunt u echter beter door gekwalificeerde elektricien het thuislaadpunt op een aparte groep laten aansluiten en of een speciaal laadstopcontact of Easy WallboxTM laten installeren.

Wat betekent kWh?

kWh staat voor kilowattuur, een maat voor de hoeveelheid energie die in een accu kan worden opgeslagen. Een auto met een krachtiger accu, die meer kWh bevat, heeft een grotere actieradius en/of levert betere prestaties dan een auto met een minder krachtige accu. De werkelijke actieradius is daarnaast afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden.

Kunnen elektrische auto’s worden opgeladen als het regent?

Bij normaal gebruik is de veiligheid van het laadproces absoluut gegarandeerd, ook als het regent. Gebruikers lopen geen enkel risico op een elektrische schok.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT