Front camera

De Gladiator kan ongekende hoogten bereiken, ook dankzij de ondersteunende technologieën voor het rijden. De front camera toont op het display het high definition-beeld van de weg waarop u rijdt, zodat het gemakkelijker is om een volledig beeld te krijgen en elke vorm van een incident of obstakel te vermijden. De front camera heeft een zelfreinigende functie zodat u altijd maximaal zicht heeft. Nuttig op alledaagse wegen, onmisbaar off-road.

gladiator_technology_main
gladiator_technology_main_02

ALPINE WIRELESS SPEAKER

De Gladiator is uitgerust met de Alpine Wireless Speaker die achter de achterbank is geplaatst en die u desgewenst mee kunt nemen. Het ontwerp herinnert volledig aan de Jeep®-stijl. De koffer wordt tijdens het rijden opgeladen en is water-en stofdicht: het gebruik in water is mogelijk tot maximaal 90 cm gedurende 30 minuten. U kunt hem ook gebruiken als een powerbank om externe apparaten op te laden. En u kunt hem aansluiten op andere Alpine Wireless Speakers om een stereo-effect te krijgen.

gladiator_technology_main_03

MAXIMALE ON-BOARD TECHNOLOGIE

De Gladiator brengt u de nieuwste on-board technologie om u de beste rijervaring te geven. Het 7” TFT digitale instrumentencluster met aanpasbare interface toont alle rijparameters, terwijl de vierde generatie Uconnect™ Radio klaar is om alle Uconnect™ Services*-functies te integreren die ook beschikbaar zijn op de My Uconnect™-app. U kunt dus genieten van de reis zonder dat u wordt afgeleid.
*Beschikbaar vanaf maart 2021

DE NIEUWE GENERATIE GELUID

Kies de juiste afspeellijst voor elk avontuur. Een van de opties die beschikbaar is op de Gladiator is het Alpine premium audiosysteem met 9 luidsprekers met een achtersubwoofer en een 12-kanaals 552W-versterker. Het resultaat is een evenwichtig en omhullend geluid.

gladiator_technology_details_01

Keyless Entry en Keyless Go

Gemak is een van de kenmerken van de Gladiator. Daarom heeft het Keyless Entry en Keyless Go systemen waarmee u de centrale vergrendeling en het starten van de motor kunt beheren zonder dat u de sleutels uit uw zak hoeft te halen.

Veilig verbonden

Sluit uw smartphone eenvoudig aan en blijf verbonden met alles wat u nodig hebt, veilig en zonder afleiding van het rijden.