Maximale weerstand

De Jeep® Gladiator is beschermd met skidplates voor de transmissie, versnellingsbak en brandstof- en ureumtanks.

gladiator_safety_main

ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID

De Gladiator beschikt over meer dan 65 veiligheidssystemen, actief en passief, die nadenken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

AUTOMATISCH GROOTLICHT

De Gladiator wordt standaard geleverd met een schemersensor die de koplampen automatisch inschakelt. Op verzoek kan het worden uitgerust met het automatische grootbundelsysteem, een intelligente technologie die veranderingen in de omgevingshelderheid detecteert en de intensiteit van het licht moduleert zodat u altijd het beste zicht heeft.
gladiator_safety_details_02

BLIND SPOT MONITORING EN FORWARD COLLISION WARNING+

Blind Spot Monitoring met Rear Cross Path Detection, het systeem dat de dode hoeken bewaakt door u te waarschuwen en botsingen te voorkomen, kan op verzoek op de Gladiator worden geïnstalleerd. Bovendien waarschuwt Forward Collision Warning+ de bestuurder door middel van visuele en akoestische signalen wanneer hij een obstakel of een ander voertuig te snel nadert.

gladiator_safety_details_03

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Stel de snelheid van de Gladiator in en hou hem onderweg in stand. Het Intelligent Cruise Control System bevat adaptieve functionaliteit die de aanwezigheid van een voertuig voor u detecteert en uw snelheid volledig onafhankelijk aanpast.

EENVOUDIG PARKEREN

Parkeer eenvoudig en veilig met de parkeervoorzieningen van de Gladiator. Met de parkeersensoren voor en achter en een camera voor en achter is de Gladiator wendbaar, zelfs als u moet parkeren.