MODERNE INTERPRETATIE VAN AUTHENTIEK DESIGN

Met unieke nieuwe toetsen in zijn externe look houdt de nieuwe Jeep® Renegade de stijl van het merk in lijn met de nieuwste trends.
Een nieuw bovenste radiatorrooster met 7 ringen, een nieuwe voorschort, nieuwe gekleurde dakrails en de adembenemende Full LED-verlichting zijn enkele van de meest recente toevoegingen aan zijn externe look.

Renegade

VELGEN EN BANDEN

GENIET VAN RIJDEN MET OPEN DAK

In de nieuwe Jeep® Renegade geniet u van de vrijheid van rijden met open dak dankzij twee zonnedaksystemen.
MY Sky Roof is een in dit segment exclusief daksysteem dat tijdens elke rit weer prachtige panoramische vergezichten garandeert.
Deze oplossing heeft een schuif- en kantelfunctie en de panelen kunnen manueel worden verwijderd.

Renegade
LED DRL On Full LED On

ALLES GOED VERLICHT

Een nieuwe led-verlichting is beschikbaar in een speciaal pakket op Limited en Trailhawk®. Led-verlichting verbetert de zichtbaarheid (+ 50% t.o.v. traditionele lichten) en daardoor ook de veiligheid. Het helpt bovendien energie te besparen en vermindert de onderhoudskosten met 1/3 t.o.v. traditionele lichten. De standaard halogeenkoplampen hebben een lange levensduur en leveren een helder, wit licht.

OP MAAT VAN UW MANIER VAN LEVEN

Hoe brengt u uw vrije tijd door? Bent u een hardcore snowboarder of maakt u graag wandeltochten met vrienden?
Wat uw levensstijl ook is, u vindt het perfecte accessoire voor u en uw Renegade bij Mopar.

De ware Jeep® stijl

De Jeep® Renegade heeft unieke kenmerken waaronder de iconische 7-gleuven grill en de echte Jeep® stijl. Bovendien past hij met zijn parkeerassistentietechnologie perfect op zowel smalle stadswegen als op buitenwegen.

JEEP® RENEGADE

Vraag een offerte aan

JEEP® RENEGADE

Download de brochure voor meer info

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep®

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2-uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.