MODERNE INTERPRETATIE VAN AUTHENTIEK DESIGN

De Jeep® Renegade voegt een nieuwe dimensie van verwondering toe aan het merk met de zeven sleuven. Hij werd ontwikkeld voor de stad en grootgebracht in de natuur, en is voorzien van talloze unieke details en legendarische Jeep®-designaccenten. Vooraan wordt de iconische grille met de zeven sleuven omkaderd door een krachtig, gelakt schild. De grote ronde koplampen zitten licht verzonken onder de motorkap voor een extra pittige look.

Renegade

VELGEN EN BANDEN

GENIET VAN RIJDEN MET OPEN DAK

In de Jeep® Renegade geniet u van de vrijheid van rijden met open dak dankzij twee optionele My Sky-daksystemen. Het in dit segment exclusieve daksysteem garandeert elke rit weer prachtige panoramische vergezichten. Het dak heeft een schuif- en kantelfunctie en de panelen kunnen manueel worden verwijderd.

Halogen On HID On

ALLES GOED VERLICHT

De Jeep® Renegade zit vol slimme ideeën. De optionele High-Intensity Discharge-gasontladingskoplampen produceren een koel, wit licht. Hun licht is twee tot drie keer helderder dan dat van halogeenlampen en verbruikt minder energie. De standaard halogeenkoplampen hebben een lange levensduur en leveren een helder, wit licht.

OP MAAT VAN UW MANIER VAN LEVEN

Hoe brengt u uw vrije tijd door? Bent u een gepassioneerde snowboarder of maakt u graag wandeltochten met vrienden? Wat uw levensstijl ook is, u vindt het perfecte accessoire voor u en uw Renegade bij Mopar.

JEEP® RENEGADE VERSIES

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep® -verdeler

JEEP® RENEGADE BROCHURE

Download de Jeep® Renegade brochure