ZETELS

Het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade krijgt onder meer ergonomische zetels in kwaliteitsmaterialen, alsook kleurrijke geanodiseerde accenten die geïnspireerd werden door de brillen uit extreme sporten.

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Zwarte stof

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Zwarte stof

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Stof Black met stiksels in Ski grey

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Zwart leder met Ski grey-stiksels

- POLAR PLUNGE
POLAR PLUNGE

Ski grey & Black leder met Ski grey-stiksels

BEKIJK DE DETAILS

COMFORT WAS NOG NOOIT ZO FUNCTIONEEL

Het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade combineert op een doordachte manier aangename materialen met praktische functies. Zacht aanvoelende oppervlakken worden afgewisseld met opvallende functionele elementen, zoals de handgreep voor de passagier vooraan, die onmisbaar is voor offroadavonturen. Overal worden smaakvol designelementen geïntegreerd die hun inspiratie halen uit het legendarische erfgoed van Jeep®. De nieuwe handige middenconsole creëert meer opbergruimte in het interieur.

SLIM AAN DE BINNENKANT

Voor dagelijkse ritten of avonturen buiten de stad is de Nieuwe Jeep® Renegade uitgerust met tal van opbergmogelijkheden voor alles wat u nodig hebt onderweg:
van de nieuwe smartphone-aansluiting op de middenconsole tot het nieuwe consolenet, dat plaats biedt aan een iPad mini.

DRUK UW PERSOONLIJKE STEMPEL

Met de nieuwe Jeep® Renegade zijn uw mogelijkheden eindeloos. Uw persoonlijke stempel drukken op het interieur kunt u bijvoorbeeld ook met de interieuraccessoires van Mopar®.

Stap in de Jeep® legende

Het robuuste en energieke interieur van de Jeep® Renegade maken een opwindende indruk: slimme opbergoplossingen, een ruimtegevoel dat de beste in zijn klasse is en een geweldige middenconsole met handige details in hoogkwalitatieve materialen.

JEEP® RENEGADE

Vraag een offerte aan

JEEP® RENEGADE

Download de brochure voor meer info

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep®

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2-uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.