ZETELS

Het interieur van de Jeep® Renegade krijgt onder meer ergonomische zetels in kwaliteitsmaterialen, alsook kleurrijke geanodiseerde accenten die geïnspireerd werden door de brillen uit extreme sporten.

BLACK
STOF MET RASTERPATROON EN JEEP® BLACK

Stoffen zetels in de kleur Black met bijpassende accentstiksels en stoffen inzetstukken met rasterpatroon en Jeep® -logo zijn standaard op de Renegade Sport.

BLACK
STANDAARD ZETELBEKLEDING BLACK

Stoffen zetels in de kleur Black zijn standaard op de Jeep® Renegade Limited.

BARK BROWN - TANGERINE - SKI GRAY
MCKINLEY-LEDER BARK BROWN, TANGERINE, SKI GRAY

Zetels in McKinley-leder met geperforeerde textuur in de kleuren Bark Brown, Tangerine en Ski Gray zijn als optie beschikbaar op de Renegade Limited met elektrisch verstelbare lendensteun.

BLACK
ZETELBEKLEDING IN MCKINLEY-LEDER BLACK

Zetels in McKinley-leder in de kleur Black met Light Frost accentstiksels zijn als optie beschikbaar op de Renegade Limited met elektrisch verstelbare lendensteun.

BLACK - SANDSTORM
STOF MET RASTERPATROON EN JEEP® LOGO BLACK, SANDSTORM

Zetels in Washington-stof in de kleuren Black en Sandstorm met Cattle Tan accentstiksels en stoffen inzetstukken met rasterpatroon en Jeep® -logo zijn standaard op de Renegade Longitude. "Metal Diamond"-accenten zetten de ventilatieroosters, de luidsprekers, de bekerhouders en de versnellingspook in de verf.

BARK BROWN - SKI GRAY
STOF MET RASTERPATROON EN JEEP® -LOGO, BARK BROWN - SKI GRAY

Zetels in Washington-stof in de kleuren Bark Brown en Ski Gray met Tangerine accentstiksels en stoffen inzetstukken met rasterpatroon en Jeep® -logo zijn standaard op de Renegade Longitude. Geanodiseerde accenten in Orange zetten de ventilatieroosters, de luidsprekers, de bekerhouders en de versnellingspook in de verf.

BLACK
STOF MET RASTERPATROON EN JEEP® BLACK

Stoffen zetels in de kleur Black met bijpassende accentstiksels en stoffen inzetstukken met rasterpatroon en Jeep® -logo zijn standaard op de Renegade Longitude.

BLACK - RUBY RED
MCKINLEY-LEDER BLACK, RUBY RED

Zetels in McKinley-leder in de kleur Black met Ruby Red accentstiksels zijn als optie beschikbaar op de Renegade Trailhawk® . De voorzetels worden verfraaid met een geborduurd Trailhawk® -logo. De geanodiseerde accenten in het interieur worden uitgevoerd in Ruby Red.

BLACK - RUBY RED
TOPOGRAPHIC-STOF BLACK - RUBY RED

Zetels in Washington-stof in de kleur Black met Ruby Red accentstiksels zijn standaard op de Renegade Trailhawk® . De zetels hebben stoffen inzetstukken met Topographic-patroon en zijn voorzien van een geborduurd Trailhawk® .

BEKIJK DE DETAILS

COMFORT WAS NOG NOOIT ZO FUNCTIONEEL

Het interieur van de Jeep® Renegade combineert op een doordachte manier tastbare materialen met praktische functies. Zacht aanvoelende oppervlakken worden afgewisseld met opvallende functionele elementen zoals de handgreep voor de passagier vooraan, die onmisbaar is voor offroadavonturen. Overal worden op een smaakvolle manier designelementen geïntegreerd die hun inspiratie halen uit het legendarische erfgoed van Jeep®.

DRUK UW STEMPEL

Met de Jeep® Renegade zijn uw mogelijkheden eindeloos. Uw persoonlijke stempel drukken op het interieur kunt u onder meer met de interieuraccessoires van Mopar®.

JEEP® RENEGADE VERSIES

Vind het model dat hte best bij u past

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep® -verdeler

2017 JEEP® RENEGADE BROCHURE

Download or order a 2017 Jeep® Renegade Brochure