EEN WERELDWIJD GEKEND ICOON

Plezier en vrijheid gaan hand in hand. De Jeep® Wrangler Unlimited omvat de klassieke designelementen van het merk Jeep® en biedt u doorgedreven capaciteiten voor alle weertypes, die geen twijfel laten bestaan over zijn capaciteiten. Met zijn verwijderbare dak en deuren staat hij garant voor een echte openluchtervaring.

Wrangler Unlimited

DE OFFICIËLE WAGEN VAN HET AVONTUUR

De Jeep® Wrangler heeft het allemaal, of u nu voor een hardtop of softtop kiest of gewoon zonder dak rijdt. Met de moduleerbare Freedom Top®-hardtop kunt u een kleur kiezen op maat van uw wagen met de hardtop in koetswerkkleur. Of kies de eenvoudig te bewaren en te openen Sunrider®-softtop.

OPEN DE DEUREN NAAR DE VRIJHEID

Of u nu het standaard rijplezier verkiest of meer openluchtvrijheid wenst, u krijgt steeds de keuze tussen verwijderbare deuren met volledig frame en oprolbare ruiten of optionele elektrische ruiten en sloten, kaartenvakken met net en scharnieren in gesmeed aluminium.

VELGEN EN BANDEN

De verschillende velgen voor de Jeep ® Wrangler Unlimited leggen de basis voor onvergetelijke avonturen. De meeste velgen hebben een concaaf design om krassen bij zwaar terreinwerk te voorkomen. De lichtmetalen velgen verlagen het onafgeveerde gewicht voor een nauwkeurigere stuurinput en verbeterd rijgedrag.

JEEP ® WRANGLER UNLIMITED MODELLEN

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probeer hem uit bij uw Jeep ® -verdeler

2017 JEEP® WRANGLER UNLIMITED BROCHURE

Download de Jeep ® Wrangler Unlimited brochure