DE BESTE SUV - EEN MAJESTUEUS POSTUUR

INNOVATIE BRACHT ONS HIER

Een zelfverzekerd en elegant koetswerkdesign dat kracht uitstraalt vanuit elke hoek. Voor 2017 krijgt de Grand Cherokee een nieuwe look, met hoogwaardige stijlelementen, waaronder een nieuw radiatorrooster, een nieuwe voorkant, een nieuw wieldesign en nieuwe led-mistlichten. In 2017 verwelkomt Jeep® het splinternieuwe SUV model Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.


HET KOETSWERK ONTDEKKEN

ELEGANTIE. WAARHEEN U OOK GAAT

grand-cherokee-interiors

EEN NIEUW NIVEAU VAN VERFIJNING

Beeld u zich in te moeten rijden in de zwaarste omstandigheden, zonder daarbij comfort, stijl en hoogwaardigheid op te hoeven geven. In 2017 zal dat mogelijk zijn, dankzij de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Summit met nieuwe niveaus van exclusiviteit en vakmanschap. Het interieur van de nieuwe Summit is afgewerkt met een luxueuze, zachte, suèdeachtige dakhemelbekleding en doorgestikte kussens met contrasterende siernaden, die het zachte en soepele met Laguna-leder beklede interieur verfraaien. Glanzende accenten van echt hout voegen warmte en stijl toe aan het weelderige en uitnodigende interieur.


HET INTERIEUR ONTDEKKEN

ULTIEME INTERIEURKENMERKEN

  • grand-cherokee-wood Hout met open poriën
  • grand-cherokee-sunroof CommandView®-zonnedak
  • grand-cherokee-stitching Gedetailleerde stiksels
  • grand-cherokee-audio Harman Kardon®-audio
  • grand-cherokee-headliner Hoogwaardige dakhemelbekleding

LUXE OP ELK NIVEAU

grand-cherokee-side-view
ALLE MODELLEN BEKIJKEN

COMPETENT EN NOG EFFICIËNTER

grand-cherokee-transmission

SOEPELE EN EFFICIËNTE ACHTTRAPSTRANSMISSIE

De uitzonderlijke achttrapsautomaat staat garant voor snelle acceleraties en zachte schakelovergangen. Zet de nieuwe versnellingspook in Sport- of Drive-modus en u hebt volledige controle over het opschakelen met de schakelhendels aan het stuur. De transmissie maakt ook een kruipoverbrenging mogelijk van 44.1:1 om te assisteren op ruw terrein (indien uitgerust met een tussendifferentieel met twee overbrengingsverhoudingen).

grand-cherokee-9-speed

SELEC-TERRAIN® TRACTIECONTROLE

De legendarische mogelijkheden van Jeep®-voertuigen worden verder verbeterd met het Selec-Terrain®-tractiecontrolesysteem met vijf modi om het hoofd te bieden aan nagenoeg alle omstandigheden, inclusief sneeuw. De tractie wordt ook verbeterd door de Quadra-Trac II® of Quadra-Drive® II 4WD-systemen. Het als optie verkrijgbare Quadra-Lift®-luchtophangingssysteem biedt vijf hoogtestanden voor optimale rijprestaties.

grand-cherokee-engine

3.0 V6 MULTIJET II DIESEL

De 3,0l turbodiesel met V6-motor is uitgerust met schone dieseltechnologie met lage CO2-uitstoot. De schone en verfijnde aandrijflijn helpt brandstof te besparen en indrukwekkende prestaties neer te zetten. In combinatie met de geavanceerde achttrapsautomaat kan de Jeep® Grand Cherokee 2017 tot 3.500 kg trekken, zodat u voortaan bijna al uw bezittingen kunt trekken, uw nomadisch hart achterna. Beschikbaar in 190 en 250pk.


ZIJN CAPACITEITEN ONTDEKKEN

AIRBAGS – VOOR BESCHERMING LANGS ALLE KANTEN

grand-cherokee-safety
De Grand Cherokee 2017 is verkrijgbaar met meer dan 70 veiligheidsuitrustingen. Hij is standaard voorzien van multistage-airbags voor bestuurder en voorpassagier en bijkomende zijdelingse gordijnairbags. Standaard kreukelzones vooraan in het voertuig en veiligheidsbalken in de deuren (geïntegreerd in het design) helpen overtollige energie te absorberen, zodat die minder op de inzittenden wordt overgedragen.


VEILIGHEID ONTDEKKEN

TOP VAN PAGINA