JEEP® 4x4: OPGEWASSEN TEGEN ELK TERREIN

Wie iets wil bereiken, moet er iets voor over hebben. De legendarische 4x4-modellen van Jeep® –, de Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee en Grand Cherokee – staan klaar om u te begeleiden bij uw volgende avontuur. Niets staat u nu nog in de weg.
Jeep® is een van de wereldmarktleiders op het gebied van 4x4-technologie: met ruim 75 jaar aan 4x4-expertise bieden onze modellen elke uitdaging het hoofd.
Dat is te danken aan de automatische 4x4-aandrijving. Wanneer nodig wordt het 4x4-systeem automatisch geactiveerd en kunt u veilig over elke ondergrond rijden. Het systeem gebruikt ofwel een koppeling ofwel een middendifferentieel, zodat de voorste en achterste aandrijfassen aan verschillende snelheden kunnen draaien. Wanneer de weg is bedekt met sneeuw of modder, levert dit systeem het nodige vertrouwen. Het vermogen wordt naar de wielen overgebracht dankzij het sperdifferentieel. De modellen van Jeep® beschikken over mechanische, elektronische of remondersteunde differentiëlen om de vermogensontplooiing naar de wielen te maximaliseren en zo een onberispelijke tractie te verzekeren.

VIERWIELAANGEDREVEN JEEP® EN TERREINEN: LAAT DIE MODDER MAAR KOMEN.

Natte wegen, modder, sneeuw, steile hellingen... elk terrein wordt kinderspel voor de wielen van uw Jeep®.
Wanneer hij bovendien het ‘Trail Rated’-logo draagt, kunt u ervan op aan dat zijn 4x4-capaciteiten werden geperfectioneerd tijdens slopende tests op de ruwste terreinen. Wordt u nat tijdens uw volgende avontuur? Water hoeft u in geen geval af te schrikken: de hoge luchtinlaat en uitstekende dichting van het koetswerk voorkomen dat er water in uw Jeep® stroomt. En als u zich afvraagt of hij veilig naar beneden kan rijden op steile hellingen met grind, is het goed om weten dat de Trail Rated®-versie een uiterst nauwkeurige stuurinrichting en geoptimaliseerde terreinhoeken heeft.
Kijk hier voor meer informatie over het Trail Rated®-logo. En omdat terreinwerk nieuwe vaardigheden vereist, zijn de 4x4-moddellen van Jeep® ontworpen om elke situatie te overwinnen. Met de 4x4-systemen van het Jeep®-gamma vindt u die weg naar boven of naar beneden langs, door of rond zowat alles. U kunt vertrouwen op ruim 75 jaar 4x4-ervaring om elke uitdaging van Moeder Natuur tot een goed einde te brengen.
En om u voor te bereiden op uw volgende avontuur, volgt u de eenvoudige regels in uw terreingids en raadpleegt u onze FAQ-sectie die al uw vragen over de terreinwagens en SUV’s van Jeep® beantwoordt.

MEER INFORMATIE

VIND UW EIGEN WEG OP HET TERREIN.

Stijl is een kwestie van persoonlijke keuzes.
Wilt u een behaaglijk en comfortabel avontuur? Dan stellen we u een SUV voor.
Bent u een echte terreinliefhebber? Opteer dan voor een 4x4-model van Jeep® en u overwint moeiteloos de hoogste berg: met het volautomatische systeem dient u zich alleen te concentreren op uw rijplezier. Uw vierwielaangedreven Jeep® schakelt de vierwielaandrijving op het ideale moment in en uit. We hebben het Selec-Terrain uitgebreid met Hill Descent Control en het Trailhawk-model krijgt ook de rijmodus 'Rock'. Zo geniet u steeds een maximale tractie en grip en bereikt u elke gewenste bestemming. Gebruik de verhoogde rijmodus in alle normale rijomstandigheden. Hebt u wat extra vermogen nodig bij lage snelheden? Gebruik dan het gamma terreinversnellingen voor extreem sleepwerk of om een gedurfde technische rijuitdaging aan te gaan.
Hebt u wat extra gewicht bij? Lees meer over de trekhaak voor de 4x4-modellen van Jeep®. Door een trekhaak op uw Jeep® te plaatsen, verhoogt u zonder twijfel zijn veelzijdigheid. Zo kunt u niet alleen een aanhangwagen slepen, maar ook een brede waaier aan trekhaakaccessoires gebruiken, zoals fietsenrekken, bagagerekken en reddingshaken. Ze zijn bovendien eenvoudig te installeren: een half uurtje werk volstaat.

MEER INFORMATIE

HET IS TIJD OM UW AVONTUUR TE STARTEN: MAAK KENNIS MET HET 4X4-GAMMA VAN JEEP®

Elke reis is anders. Begin met de keuze van uw ideale terreinwagen of SUV van Jeep®. Ontdek de aanbiedingen voor het hele gamma en rijd zoals u dat wilt.

4x4 image

NIEUWE JEEP® WRANGLER 4x4

De Wrangler, het icoon bij uitstek van het merk Jeep®, staat klaar voor uw volgende avontuur. En nieuwe Wrangler met open dak biedt de keuze tussen twee 4x4-systemen met sperdifferentieel en ontkoppelbare stabilisatorstang die u letterlijk overal brengen: van uw favoriete plaats in het bos, over de rotsen van uw favoriete spoor tot uw geheime plekje bij de rivier.

MEER INFORMATIE
4x4 image

JEEP® RENEGADE 4x4

De Jeep® Renegade biedt de keuze tussen twee innovatieve 4x4-systemen, die allebei een ontkoppelbare achteras hebben om naadloos over te schakelen tussen twee- en vierwielaandrijving. Beide Active Drive-systemen van Jeep houden u op gang, zelfs wanneer er maar een wiel tractie heeft.

MEER INFORMATIE

JEEP® COMPASS 4x4

De Jeep® Compass biedt de keuze tussen twee 4x4-systemen, die alle weersomstandigheden de baas kunnen. Het Active Drive 4x4-systeem van Jeep® dekt alle basisvereisten voor uw dagelijkse avonturen. De Compass Trailhawk®, die standaard is uitgerust met het Active Drive Low 4x4-systeem van Jeep®, is de meest terreinvaardige compacte SUV ooit. In combinatie met het tractiebeheersysteem Selec-Terrain® biedt hij u de allerbeste terreincapaciteiten in dit segment.

MEER INFORMATIE
image

HET IS TIJD OM UW NIEUWE AVONTUUR TE STARTEN.

Laat uw reis starten. We zijn klaar om u bij te staan bij uw volgende avontuur met onze 4x4-ervaring. Ontdek alle aanbiedingen voor het hele Jeep®-gamma en maak uw keuze om grenzen te verleggen.

MEER INFORMATIE