JEEP® 4X4: KLAAR VOOR ELKE UITDAGING.

De legendarische 4x4 SUV’s van Jeep® - Renegade, Compass, Wrangler en Gladiator - staan klaar voor uw volgende avontuur in de stad en offroad. Niets kan u nog tegenhouden. Het merk Jeep® is een van de wereldleiders in 4x4-technologie met een ervaring die meer dan 80 jaar teruggaat. En nu komt Jeep® met zijn eigen visie op de hybride SUV met de 4xe Plug-In Hybride technologie.

JEEP® 4X4 EN OFFROAD: EEN BAND DIE GESMEED WERD IN DE MODDER.

Uw Jeep® 4x4 kan elk terrein aan, van gladde ondergrond met regen, modder of sneeuw tot steile hellingen. De Trail Rated®-badge op uw Jeep® certificeert dat de 4x4-capaciteiten een hele reeks uitdagende tests ondergingen op de zwaarste offroad trails en tracks. Verwacht u tijdens uw avonturen waterlopen te kruisen? Rivieren en beken zullen u niet tegenhouden. De verhoogde luchtinlaat en het waterdichte onderstel zorgen ervoor dat uw Jeep® geen water kan binnenkrijgen. En om vallende rotsen te ontwijken kan u vertrouwen op de Jeep® Trail Rated®precisiestuurinrichting en de wetenschap dat alle hoeken geoptimaliseerd zijn voor offroad rijden.

De 4x4-voertuigen van het merk Jeep® zijn ontworpen om elke uitdaging aan te gaan. Want offroad rijden stelt u telkens voor nieuwe uitdagingen. De verschillende 4x4-systemen in het Jeep®-gamma schenken u de vrijheid om elke weg in te slaan die maar in u opkomt. Omhoog of omlaag, over onverharde paden of bezaaid met de meest uiteenlopende hindernissen. De 80 jaar ervaring van het merk Jeep® in 4x4-technologie helpt u elke uitdaging te overwinnen die Moeder Aarde u maar voor de wielen kan schuiven. En om u voor te bereiden op uw nieuwe avontuur geven we u graag enkele eenvoudige tips uit onze offroadgids. Daarnaast bieden we u een antwoord op al uw vragen over de verschillende 4x4-voertuigen of SUV's van Jeep® in onze FAQ-pagina.

Houdt u van offroad rijden? Kies dan voor een 4x4 van Jeep® met volledig automatische vierwielaandrijving, zodat u zich volledig kan concentreren op uw rijplezier. We voegden Hill-descent Control toe aan het Selec-Terrain®-systeem, terwijl de Trailhawk®-versie van het Selec-Terrain®-systeem over de ‘Rock’-modus beschikt. Gebruik de modus High Speed in alle normale rijomstandigheden. Wil u meer vermogen in de modus Low Speed? Schakel dan de offroad Low-modus in voor moeilijke sleepomstandigheden of voor uw volgende uitdaging. Het installeren van een trekhaak op uw Jeep® is een eenvoudige manier om deze nog veelzijdiger te maken. U kan dan niet alleen een aanhangwagen trekken, maar ook een hele reeks accessoires gebruiken zoals fietsenrekken, opbergrekken en trekhaken. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren: zo kan een trekhaak in minder dan dertig minuten worden geïnstalleerd.

TIJD OM AAN UW AVONTUUR TE BEGINNEN: ONTDEK HET JEEP® 4X4-GAMMA.

Elke trip is anders dan de vorige. Begin met het kiezen van de juiste Jeep® 4x4-SUV of terreinwagen, ontdek de aanbiedingen en ons hele gamma… en start uw avontuur.

4x4 image

DE VOLGENDE GENERATIE HYBRIDE SUV’S

Jeep® vindt de 4x4-technologie opnieuw uit om de moderne mobiliteitsuitdagingen aan te gaan. De nieuwe Jeep® Plug-in hybride SUV's zijn uitgerust met een innovatieve hybride vierwielaandrijving die de opwindende prestaties van de diesel- of benzinemotor combineert met de snelle reacties van de elektromotor. Het resultaat? Efficiëntere prestaties in de stad en opwindendere belevenissen offroad. Bovendien is 4xe de sleutel tot een nieuwe wereld van mobiliteitsoplossingen die u op een heel nieuwe manier laten genieten van Jeep®.

Ontdek meer
4x4 image

DE JEEP® RENEGADE 4x4 WORDT 4xe

De Jeep® Renegade is leverbaar met de 4xe-vierwielaandrijving. Deze communiceert met de Hybrid Mode Selector, zodat u kan kiezen welke motor u wil gebruiken (alleen elektrisch, alleen de verbrandingsmotor of beide in hybride modus). De snelle acceleratie van de elektromotor maakt het bovendien gemakkelijker om hindernissen te overwinnen en verder te rijden, zelfs als één wiel blokkeert.

Ontdek meer

DE JEEP® Compass 4x4 evolueert tot 4xe

De Jeep® Compass heeft een 4xe-vierwielaandrijving waarmee u elk weertype het hoofd biedt en ervoor zorgt dat u maximaal geniet van uw dagelijkse avonturen. De Compass Trailhawk® is de compacte SUV die ontworpen werd voor offroad. In combinatie met het Selec-Terrain® tractiemanagementsysteem levert hij baanbrekende 4x4-prestaties.

Ontdek meer
4x4 image

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER 4X4 IS NU OOK 4XE

Jeep® Wrangler, het boegbeeld van het merk Jeep®, is maar voor één ding geboren: u vergezellen op uw volgende avontuur. De Wrangler is verkrijgbaar in twee versies: met het klassieke 4x4-systeem met vergrendelbare differentiëlen en elektronische ontkoppeling van de stabilisatorstang; of met 4xe hybride aandrijving. Daarbij delen de elektromotor en de verbrandingsmotor de assen niet, in tegenstelling tot de andere modellen uit het gamma. Ze kunnen daarentegen ook individueel de voor- en achteras aandrijven. Beide oplossingen hebben het voordeel dat ze u overal brengen waar u maar heen wil: naar stille plekjes in het bos, over de rotsen onderweg naar uw favoriete route of naar uw geheime plekje bij de rivier. En, oh ja, uiteraard ook naar het centrum van de stad.

Ontdek meer

DE NIEUWE JEEP® GLADIATOR, DE 4X4 DIESEL

De Jeep® Gladiator maakt voor het eerst zijn opwachting in Europa. Dit N1-gekeurde pick-up bedrijfsvoertuig pakt uit met schitterende eigenschappen: ruim, robuust en uiterst krachtig, zoals u van het merk Jeep® verwacht. De Gladiator heeft een 3.0 V6 dieselmotor met turbocharger, die tot 264 pk en 600 Nm koppel levert, met een automatische 8-versnellingsbak in combinatie met het fulltime Selec-Trac®4x4-systeem met lage versnellingen.

Ontdek de Gladiator
4x4 image

GRAND CHEROKEE 4xe, DE ULTIEME EXPRESSIE VAN DE JEEP®-ATTITUDE

Stap aan boord en ervaar de nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride. De Grand Cherokee is uitgerust met een volledig vernieuwd koetswerk én interieur, gebouwd met vakmanschap van wereldklasse: innovatieve technologie, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een perfecte balans tussen de dynamiek op de weg, 4xe-prestaties en legendarische 4x4-mogelijkheden.

image

TIJD OM AAN UW NIEUW AVONTUUR TE BEGINNEN

Laat uw reis nu beginnen. Wij geven u graag toegang tot onze unieke knowhow bij het ontwerpen van 4x4-systemen. Bekijk alle beschikbare aanbiedingen op het hele Jeep®-gamma en wees klaar om de weg te veroveren.

Ontdek meer
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT