ACTIVITEITENPROGRAMMA VOOR 2019

De deelnemers van Camp Jeep® 2019 hebben drie dagen vol sensationele avonturen in het vooruitzicht. Zo krijgen ze de gelegenheid om het hele SUV-gamma van Jeep® te testen, om de legendarische terreincapaciteiten van hun eigen Jeep® op de proef te stellen doorheen een reeks terreincircuits en verscheidene activiteiten bij te wonen zoals liveconcerten en entertainment voor kinderen.

MEER WETEN

OVER CAMP JEEP®

De geest van het iconische merk komt een keer per jaar tot leven tijdens het jaarlijkse Camp Jeep®, dat al voor het zesde jaar op rij leden van de Jeep® Owners Group (JOG) en fans uit de hele wereld samenbrengt voor een unieke ervaring die hen helemaal onderdompelt in de wereld van Jeep®. Het driedaagse kamp omvat theoretische en praktische opleidingen aangeboden door de Jeep® Academy, terreinritten met de allereerste hybridemodellen van Jeep® en het dominante S-gamma, evenals tal van 4x4-circuits om uw terreinvaardigheden te testen. Deze bijeenkomst weerspiegelt het hart en de ziel van Jeep® door honderden Jeep®-eigenaars uit heel Europa samen te brengen om hun liefde voor het terrein te vieren en de interactie met en uitbreiding van de Jeep®-gemeenschap als een van de hechtste en leukste autoverenigingen ter wereld te versterken.

MEER WETEN
/content/dam/jeep/crossmarket/JeepLife/jeep-camp-2019/Learn_Drive_and_Conquer.jpg

OVER DE LOCATIE

San Martino di Castrozza is omgeven door een van de meest spectaculaire creaties van moeder natuur: de Dolomieten. De Dolomieten vormen een unieke plek, die door de UNESCO zelfs tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Deze prachtige groep van negen bergen vormt het decor waar u kunt rijden op wegen ontworpen voor bestuurders van verschillende technische niveaus en op maat van de verschillende modellen uit het Jeep®-gamma.

MEER WETEN

ONTHULLING VAN DE GLADIATOR EMEA

De onbetwiste ster van dit jaar wordt de nieuwe Jeep® Gladiator. Met de nieuwe Jeep® Gladiator, die eind 2018 voor het eerst werd voorgesteld op het autosalon van Los Angeles, keert het merk terug naar het pick-upsegment. De nieuwe Gladiator bouwt voort op Jeeps rijke erfgoed inzake robuuste en betrouwbare pick-ups en kan uitpakken met een authentiek design, een uitzonderlijke functionaliteit en veelzijdigheid, een onovertroffen sleep- en laadvermogen, vrijheid in open lucht, geavanceerde, zuinige krachtbronnen, een superieur weggedrag en dito terreincapaciteiten, alsook tal van veiligheidssystemen en geavanceerde technologieën.

Galerij

image

JEEP® OWNERS GROUP

Jeep® is trots om samen te werken met mensen en plaatsen die onze liefde voor vrijheid en avontuur delen.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?

JEEP®-NIEUWSBRIEF

Schrijf u in en ontvang meer informatie over de volgende evenementen van Jeep®.

RESERVEER EEN TESTRIT

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP®-PARTNERSHIPS

Jeep® is de trotse sponsor & partner van verschillende teams en organisaties.