Een unieke wagen voor dagelijkse avonturen, met een onmiskenbaar Jeep-design vol authentieke stijlelementen zoals het iconische radiatorrooster met zeven sleuven, de ronde koplampen en de trapeziumvormige wielkasten.

De nieuwe Jeep® Gladiator is bovendien geen showmodel. De crew cab-configuratie beschikt over een duurzame stalen laadbak van 152 centimeter, met geïntegreerde bevestigingshaken, een optionele sprayvoering, een laadbakindeling en een bagageafdekking voor nog meer transportmogelijkheden.

De nieuwe Jeep® Gladiator is de enige authentieke, volledig open pick-up die een gebruiksvriendelijke stoffen kap, twee hardtops en een handige neerklapbare voorruit aanbiedt om de veelzijdigheid en de vrijheid te verhogen. De ophanging werd geoptimaliseerd om het rijgedrag en comfort op de weg te verhogen zonder daarbij te raken aan de terreincapaciteiten. Jeep® begrijpt namelijk als geen ander het belang van terreinritten. Ervaar de ongeëvenaarde capaciteiten van Jeep® dankzij de 4x4-systemen Command-Trac en Rock-Trac, de Dana 44-assen van de derde generatie, de elektrische Tru-Lock-asvergrendeling op voor- en achteras, de in dit segment unieke elektronisch ontkoppelbare stabilisatorstang en de 32”-terreinbanden.

De traditionele Jeep-capaciteiten stoppen trouwens niet bij zijn koetswerk of terreinopties. Het gamma geavanceerde en zuinige krachtbronnen omvat een 3.6 V6 Pentastar-motor met 285 pk voor markten buiten Europa en een 3.0 V6 EcoDiesel met 260 pk voor Europese klanten. Beide motoren garanderen de nodige kracht en efficiëntie voor dagelijkse ritten en terreinuitstapjes. De nieuwe Jeep® Gladiator kan tevens uitpakken met geavanceerde technologieën, zoals de naar voren gerichte terreincamera voor een beter zich op onverharde wegen – een primeur voor Jeep® – en het Uconnect™-systeem van de vierde generatie, met Apple CarPlay, Android Auto en keuze uit een 7,0”- of 8,4”-aanraakscherm met veeg- en knijpbediening. Speciaal voor zijn comeback meet de legendarische wagen zich ook een geavanceerde veiligheids- en beveiligingsuitrusting aan, met onder meer een dodehoekassistent (Blind Spot Monitor) en detectie voor dwarsverkeer achteraan (Rear Cross Path Detection), de botswaarschuwing Forward Collision Warning Plus, de adaptieve snelheidsregelaar met stopfunctie en de standaard gemonteerde ParkView-achteruitrijcamera met dynamische richtlijnen om de gemoedsrust van bestuurders zowel in de stad als op het terrein te verhogen.

Dankzij een waaier van meer dan 150 exclusieve originele accessoires van Jeep®, ontworpen door Mopar® (110 voor de Europese markt), krijgen eigenaars tal van personaliseringsmogelijkheden om hun auto aan te passen aan hun specifieke levensstijl. De nieuwe Jeep® Gladiator wordt volgend jaar verkrijgbaar in de Jeep-showrooms van de EMEA-zone, en dat in de versies Sport, Overland en Rubicon. Wie niet kan wachten, kan terecht op Cam Jeep®, waar twee exemplaren van de Jeep® Gladiator worden tentoongesteld. Beide wagens zijn uitgevoerd in de terreingerichte Rubicon-uitvoering met 3,6-liter-benzinemotor, een koetswerk in de kleuren White Clear Coat en Black Clear Coat en tal van unieke accessoires die speciaal voor de gelegenheid werden gecreëerd door Mopar.

JEEP®-NIEUWSBRIEF

Schrijf u in en ontvang meer informatie over de volgende evenementen van Jeep®.

RESERVEER EEN TESTRIT

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP®-PARTNERSHIPS

Jeep® is de trotse sponsor & partner van verschillende teams en organisaties.