EEN ROBUUST EN MAJESTUEUS UITERLIJK

De Jeep® Grand Cherokee heeft een unieke look. Het stijlvolle maar gespierde interieur van de Grand Cherokee is ontworpen met elegantie, ondersteund door het vermogen om in alle weersomstandigheden te presteren.

Grand Cherokee

VELGEN EN BANDEN

De Grand Cherokee is gemaakt voor epische weg- en terreinprestaties en dat geldt ook voor zijn velgen en banden. Naast het standaard bandenspanningscontrolesysteem kan het voertuig ook uitgerust worden met 18"-velgen (beschikbaar met de Off-Road Group).

HET TOPPUNT VAN LUXE

De achterkant van de Jeep® Grand Cherokee is voorzien van grote achterlichten met een aerodynamische spoiler en kenmerkende ledverlichting. De achterklep biedt een uitstekende zichtbaarheid door de achterruit en de bekleding onderaan is specifiek voor het model, met als optie verkrijgbare dubbele uitlaatpijpen. Een brandstoftank zonder dop en een als optie verkrijgbare achterklep verhogen verder het gebruikscomfort. De Grand Cherokee Summit is bovendien uitgerust met een afdekkap voor de trekhaak, voor wanneer de trekhaak niet gebruikt wordt.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler