ZETELS

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

De zetels in Capri-leder in de kleur Morocco black zijn standaard op de Grand Cherokee Limited. Zowel de voorzetels als de achterzetels zijn verwarmbaar voor meer comfort op koude dagen.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De zetels in Capri-leder in de kleur Morocco black zijn standaard op de Grand Cherokee Limited. Zowel de voorzetels als de achterzetels zijn verwarmbaar voor meer comfort op koude dagen.

LIGHT FROST BEIGE
LIGHT FROST BEIGE

Met Capri-leder beklede zetels in New Zealand—Light Frost Beige zijn standaard op de Grand Cherokee Limited. Zowel de voorzetels als de achterzetels zijn verwarmbaar voor extra comfort op koude dagen.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De zetels in geperforeerd axis II-nappaleder in de kleur Morocco black met stiknaden in de kleur Tungsten zijn standaard op de Grand Cherokee Overland. De voorzetels zijn verwarmd en geventileerd, de achterzetels enkel verwarmd. Ventilatoren in de zetels laten koelere interieurlucht circuleren en voeren warmte van de zeteloppervlakken af om het comfort tijdens lange ritten te verhogen.

LIGHT FROST BEIGE
LIGHT FROST BEIGE

Zetels in geperforeerd Nappa axis II-leder in licht Frost Beige met bijpassende stiknaden zijn standaard op de Grand Cherokee Overland, en worden gecombineerd met een bruine afwerking voor de bovenzijde van het instrumentenbord en de deurpanelen. De voorzetels zijn verwarmd en geventileerd, de achterzetels enkel verwarmd. Ventilatoren in de zetels laten koelere interieurlucht circuleren en voeren warmte van de zeteloppervlakken af om het comfort tijdens lange ritten te verhogen.

BROWN
BROWN

Zetels in geperforeerd Nappa axis II-leder in brown, een bijpassende afwerking voor het instrumentenbord en de deurpanelen en contrasterende stiknaden in Tungsten zijn standaard op de Grand Cherokee Overland. De voorzetels zijn verwarmd en geventileerd, de achterzetels enkel verwarmd. Ventilatoren in de zetels laten koelere interieurlucht circuleren en voeren warmte van de zeteloppervlakken af om het comfort tijdens lange ritten te verhogen.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De zetels in geperforeerd Natura Plus-leder in de kleur Morocco Black zijn standaard op de Grand Cherokee Summit en worden gecombineerd met sierlijsten in Open Pore-hout.

JEEP® BROWN
JEEP® BROWN

Zetels in geperforeerd Natura Plus-leder in de kleur Jeep® Brown zijn als optie verkrijgbaar op de Grand Cherokee Summit en worden gecombineerd met sierlijsten in Open Pore-hout.

DARK SIENNA BROWN
DARK SIENNA BROWN

Zetels in geperforeerd Natura Plus-leder in de kleur Jeep® Dark Sienna Brown zijn als optie verkrijgbaar op de Grand Cherokee Summit en worden gecombineerd met sierlijsten in Open Pore-hout.

SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY
SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY

Het specifieke lederen interieurpakket is ons meest luxueuze zetelaanbod. Zetels met rijkelijk Laguna-leder in Ski Gray met indigo accenten en stiknaden in Ski Gray om een luxueus passagierscompartiment te verzekeren. Het geperforeerde axis II-oppervlak kan verwarmd worden bij koud weer en gekoeld worden bij warm weer.

BLACK LAGUNA
BLACK LAGUNA

Het specifieke lederen interieurpakket is ons meest luxueuze zetelaanbod. Zetels met rijkelijk Laguna-leder in Rich Black met contrasterende stiknaden in Bridle Brown om een luxueus passagierscompartiment te verzekeren. Het geperforeerde axis II-oppervlak kan verwarmd worden bij koud weer en gekoeld worden bij warm weer.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De zetels in SRT®-nappaleder en geperforeerde axis II-suèdestof in de kleur Morocco black met stiknaden in Ruby Red zijn standaard op de Grand Cherokee Trailhawk®. De gebeitelde zijsteunen houden u veilig op uw plaats tijdens terreinavonturen. De voorzetels worden geventileerd. Ventilatoren in de zetels laten koelere interieurlucht circuleren en voeren warmte van de zeteloppervlakken af om het comfort tijdens lange ritten te verhogen.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Zetels in geperforeerd Nappa axis II-leder in SRT®-stijl en geperforeerd axis II-suède in de kleur Morocco Black zijn standaard op de Grand Cherokee S. De gebeitelde zijsteunen houden u veilig op uw plaats tijdens terreinavonturen. De voorzetels worden geventileerd. Ventilatoren in de zetels laten koelere interieurlucht circuleren en voeren warmte van de zeteloppervlakken af om het comfort tijdens lange ritten te verhogen.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Zetels in soepel hoogwaardig leder met geventileerde Ultrasuède®-inzetstukken en een geborduurd SRT®-logo in Morocco Black zijn standaard op de Grand Cherokee SRT. De interieurafwerking in racestijl omhult de bestuurder en passagiers in materialen van topkwaliteit.

BLACK AND SEPIA
BLACK AND SEPIA

Zetels in soepel hoogwaardig leder met geventileerde Ultrasuède®-inzetstukken en een geborduurd SRT®-logo in zwart en sepia zijn standaard op de Grand Cherokee SRT. De interieurafwerking in racestijl omhult de bestuurder en passagiers in materialen van topkwaliteit.

BLACK
BLACK

Zetels in leder en prestatiegericht suède met een gebosseleerd zwart Trackhawk®-logo zijn standaard op de Grand Cherokee Trackhawk. Voor het ultieme comfort kunt u uw Trackhawk uitrusten met het optionele Signature Leather-Wrapped Interior Package.

DARK RUBY RED
DARK RUBY RED

Zetels in leder en prestatiegericht suède met een gebosseleerd Trackhawk®-logo in zwart en Dark Ruby Red zijn standaard op de Grand Cherokee Trackhawk. Voor het ultieme comfort kunt u uw Trackhawk uitrusten met het optionele Signature Leather-Wrapped Interior Package.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Zetels in soepel hoogwaardig leder met geventileerde Ultrasuède®-inzetstukken en een geborduurd Trackhawk®-logo in Morocco Black zijn standaard op de Grand Cherokee Trackhawk. De interieurafwerking in racestijl omhult de bestuurder en passagiers in materialen van topkwaliteit.

BLACK AND SEPIA
BLACK AND SEPIA

Zetels in soepel hoogwaardig leder met geventileerde Ultrasuède®-inzetstukken en een geborduurd Trackhawk®-logo in zwart en sepia zijn standaard op de Grand Cherokee Trackhawk. De interieurafwerking in racestijl omhult de bestuurder en passagiers in materialen van topkwaliteit.

HOU HET COMFORT ONDER CONTROLE

De luxueuze lederen bekleding is voorzien op nagenoeg elk aanraakvlak: de zetels, het instrumentenbord, de deurpanelen, de middenconsole en het handschoenkastje.

EINDELOZE GERAFFINEERDE DETAILS

COMMANDVIEW®-ZONNEDAK

Met het als optie verkrijgbare CommandView®-zonnedak geniet u van een elektrisch bediend schuifdak met dubbel paneel. Het zonnedak kan geopend worden voor een beter uitzicht en is uitgerust met een elektrisch zonnescherm om u koel te helpen houden. Een elektrisch dak met enkel paneel is eveneens verkrijgbaar.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Vraag een offerte aan

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de brochure voor meer info

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2-uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.